LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Open Leercentrum cursussen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Training Project Basis in ons Open Leercentrum

Microsoft Project is een tool gemaakt  voor projectmedewerkers. Dit programma biedt u de mogelijkheid om een project zo goed mogelijk te beheren.

Microsoft Project geeft met de heldere grafische weergave een duidelijk overzicht en is een goede basis.  Zo leert u doormiddel van handige tools te analyseren, budgetten bij te houden en tijdlijnen te creëren. Met Project kunt u ook eenvoudig de voortgang bijhouden en anticiperen op benodigde resources met gedetailleerde en gemakkelijk aan te passen gebruiksklare rapporten.

Met onze Project cursus wordt projectbeheer gemakkelijk en aantrekkelijk.

 • Kalenders
 • Voorkeurinstellingen
 • Work breakdown structure
 • Afhankelijkheden
 • Beperkingen (constaints/lags)
 • Overbelastingen opsporen en oplossen
 • Resources
 • Rapporteren (standaard Project)
 • Visual reports
 • Baselines
 • Voortgang
 • Taken (de)-activeren
 • Organizer

Cursus Project

Het leren opzetten van een projectplanning, inzetten van middelen, analyseren van de planning, rapporteren over het project en de voortgangsbewaking

Deze cursus Microsoft Project is geschikt voor iedereen die direct of indirect bij projectmanagement en projecten op de werkvloer betrokken is.

Voor deze Projectl basiscursus dient u enige kennis van Windows en Excel te hebben. Bent u niet zeker van uw kennis? Tijdens een gratis proefles kunnen wij deze even testen.

U ontvangt bij aanvang van de cursus Project een rijkelijk geïllustreerd cursusboek "Project basis" met oefenbestanden. Met dit cursusmateriaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk om na de cursus Project iets snel op te zoeken.

U kunt elke week starten met de cursus Projectl Basis op de vestigingen die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

In deze cursus Project Basis leert u de basismogelijkheden van Microsoft Project. Na afloop van de training kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Project Basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. 

Vanaf februari 2013 is de nieuwe Office 2013 versie beschikbaar met veel nieuwe mogelijkheden. Natuurlijk is Compu Act Opleidingen een van de eerste opleiders met cursussen in deze versie. U kunt de cursus ook volgen als u beschikt over de versies 2007 of 2010.Klik hier om de software te downloaden voor uw cursus.

Samen met je collegae een cursus Project volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Proefles aanvragen

Een proefles vindt plaats op een van onze locaties. In een gesprekje met een docent(e) wordt uw niveau bepaald, en u kunt meedoen doen met de les. Zo krijgt u een beeld van onze methode! Geheel vrijbijvend uiteraard. Een proefles duurt ongeveer een half uur.

Voorletters
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Alléén cijfers
Locatie
Eventuele opmerking:

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Project Basis
Klassikaal Project Basis
In-Company Project Basis
Privéles Project Basis

Project Basis

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleidingFeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!