LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Open Leercentrum cursussen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Cursus Outlook Basis in ons Open Leercentrum

Op zoek naar een cursus Outlook? E-mail is de meest gebruikte toepassing op het Internet. E-mail biedt de mogelijkheid om op een zeer gemakkelijke manier te communiceren met andere Internet gebruikers over de gehele wereld. Veel zakelijke computer gebruikers gebruiken Outlook om te e-mailen. In deze training leert u de beginselen van e-mailen met Outlook.

Met het programma Outlook wordt het versturen van berichten voor iedere computergebruiker zeer gemakkelijk gemaakt. Zo kunt u uw eigen persoonlijke adressenboek opbouwen van mensen die u regelmatig berichten verstuurt. Eventueel kunt u groepen gebruikers aanmaken, waardoor u d.m.v. één druk op de knop tientallen gebruikers een bericht kunt versturen. Deze cursus is bedoelt voor het programma Outlook welke is verbonden met een Exchange Server (bedrijfsomgeving). Voor thuisgebruikers adviseren wij de cursus Internet & E-mail. 

cursus Outlook

Globale cursus inhoud

 

 • Taken beheren, overzichten gebruiken
 • Groepen en mappen bekijken
 • Outlook Vandaag gebruiken
 • Elektronische berichten versturen, afhandelen
 • Notities maken en beheren
 • Verzendopties instellen
 • Het Logboek bijhouden
 • Postmappen en adresboeken beheren
 • Standaardinstellingen van Outlook
 • Agenda beheren, vastleggen, herinneringen
 • Gegevens van contactpersonen beheren

U kunt elke week starten met de cursus op een vestiging die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en savonds) waar u uit kunt kiezen.

De basis vaardigheden van Microsoft Outlook leren beheersen, zoals het sturen van e-mails en beheren van de agenda. Tijdens deze cursus Outlook leert u snel en efficiënt omgaan met Outlook

Computergebruikers die de basisvaardigheden van Outlook willen leren.

Voor deze cursus dient u enige kennis van Word en Windows te hebben.

In deze cursus leert u werken met Outlook. Na afloop van de training kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Outlook basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geillustreerd cursusboek "Outlook basis" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Vanaf oktober 2015 is de versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar. Onderdeel is Outlook 2016. In Office 2016 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een Outlook basis cursus in alle versies van Microsoft Office. Download hier de software voor uw cursus Outlook 2013.

 

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Proefles aanvragen

Een proefles vindt plaats op een van onze locaties. In een gesprekje met een docent(e) wordt uw niveau bepaald, en u kunt meedoen doen met de les. Zo krijgt u een beeld van onze methode! Geheel vrijbijvend uiteraard. Een proefles duurt ongeveer een half uur.

Voorletters
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Alléén cijfers
Locatie
Eventuele opmerking:

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Outlook Basis
Klassikaal Outlook Basis
In-Company Outlook Basis
Privéles Outlook Basis

Outlook Basis

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleiding


Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!