LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

In-Company cursussen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


In-Company Cursus Microsoft Excel Functies en Formules basis In-Company

Microsoft Office Excel is het rekenprogramma van Microsoft. Veel bedrijven gebruiken Excel voor hun administratie, hun boekhouding of voorraadbeheer. Tijdens deze cursus Excel leert u hoe u op vrij eenvoudige wijze met Excel ingewikkelde berekeningen kunt laten uitvoeren. Microsoft Excel is een indrukwekkend programma.

Globale inhoud cursus Excel Functies en Formules basis

Tijdens deze Excel Functies en Formules basis cursus worden de aonderwerpen behandeld. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om.

 • Datum, tijd en seriële getallen
 • Rekenen met data
 • Functies VANDAAG, NU en TIJD
 • Jaartallen, dagen of maanden uit een datum halen
 • Netto werkdagen berekenen
 • Leeftijd berekenen
 • Verticaal zoeken
 • Horizontaal zoeken
 • Logische functies (EN, OF)
 • Informatiefuncties
 • Nesten met logische en informatie functies
 • Werken met tekstfuncties (LINKS, RECHTS, LENGTE, MIDDEN, etc.)

cursus excel

Leren hoe u nog sneller met Excel ingewikkelde berekeningen kunt uitvoeren.

Iedereen die ruime kennis heeft van Excel maar nog meer wil leren over de moeilijkere Functies en Formules.

Voor deze Excel Functies en Formules basis cursus dient u al ruime kennis te hebben van de mogelijkheden van Excel. Bent u niet zeker van uw kennis. Tijdens een proefles kunnen wij deze even testen.

U ontvangt bij aanvang van de cursus Excel Functies en Formules gevorderd een rijkelijk geillustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit cursusmateriaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk om na de cursus Excel iets snel op te zoeken.

Compu Act Opleidingen verzorgt de cursus bij u op locatie. Desgewenst nemen wij laptops, beamer en scherm mee. U zorgt zelf voor tafels/stoelen/lunch, etc. De cursusinhoud en cursusmateriaal wordt natuurlijk aangepast aan uw wensen. De docent neemt vooraf contact met u op voor de details. Ook de planning en uitnodigingen kunnen wij voor u versturen. Wij verzorgen In-Company cursussen voor 1 tot 2.000 cursisten.

In deze cursus Excel leert u handige functies waardoor u nog sneller kan werken met Microsoft Excel . Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u een bewijs van deelnamen "Excel Functies en Formules basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol bewijs voor werkgevers.

Begin 2013 is de nieuwe versie Office 2013 uitgebracht met nog meer verbeteringen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een Excel basis cursus in alle versies van Microsoft Office.

Cursus Excel Utrecht, Training Excel Utrecht, Excel training Utrecht, Excel cursus Utrecht. In het bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van Excel is dan ook een vereiste. Met de cursus Excel leer jij Microsoft Excel op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde rekenmachine, maar als een veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, databases, budgetten, diagrammen en formulieren te maken.

cursus Excel 2013 Utrecht

cursus Excel 2013 gratis

Excel 2013 nederlands training

Excel 2013 cursus free download

office 2013 cursus

micrsosft Excel 2013 Utrecht

Excel 2013 nederlands gratis download

Excel 2013 opleiding

Excel 2013 Utrecht

Excel 2013 training

Kies uw lesmethode:

Excel: Functies en Formules

Cursusbeoordeling
Certificering
Over deze opleiding

Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!