LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Klassikale Excel trainingen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Klassikale Training Excel Basis / Microsoft Office Opleidingen

De eerstvolgende cursus start op: dinsdag 1 november 2016 in Zaandam.
Kijk in de rechterkolom voor meer data.

Met de basis training Excel hebt u binnen korte tijd het programma Excel onder de knie. Excel is het rekenprogramma van Microsoft. Veel bedrijven gebruiken dit voor hun administratie, hun boekhouding of voorraadbeheer. U leert in twee dagen hoe u op vrij eenvoudige wijze de computer ingewikkelde berekeningen kunt laten uitvoeren. Het programma is indrukwekkend en ook voor beginners op het gebied van administratie en wiskunde gemakkelijk te begrijpen. Naast de basisonderwerpen worden ook onderwerpen als werkbladbeveiligingen, grafieken en koppelingen behandeld.

Ook voor iMac en MacBook / Office 2011 / 2016 NL!

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt Compu Act Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. U kunt de cursus volgen als u Excel 2011 op uw iMac of andere Apple computer heeft geïnstalleerd! Andere Office cursussen voor op de Mac volgen spoedig.

Excel training 2013

Trainingsinhoud

 • Wat is een spreadsheet en een werkmap
 • Absolute en relatieve celverwijzing
 • Starten en afsluiten Excel, helpfunctie
 • Formules en foutcontrole, sorteren gegevens
 • Bladen invoegen/wijzigen, bladnamen wijzigen
 • Subtotalen, spelling en koppelen
 • Gegevens en formules invoeren/wijzigen
 • Verbergen, beveiligen en vastzetten cellen
 • Uitlijnen van tekst, speciale tekens
 • Grafieken maken/opmaak/wijzigen
 • Selecteren (meerdere) cellen, reeksen invoeren
 • Kaart, afdrukinstellingen en opmaak
 • Opmaak en instellingen van tekst/cellen/randen
 • Beveiligen werkmappen en bladen
 • Vulgreep en kopiëren, snelmenu’s
 • Werkbalk opvragen/aanpassen/maken
 • Kolom en rijvariabelen instellen 
 • Tekenen en sjablonen

Deze training is geschikt voor beginnende eindgebruikers die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel 2007, Excel 2010 of Excel 2013

Leren werken met de geavanceerdere opties van het spreadsheet programma Excel, zodat u in staat bent gegevens te analyseren en rapportages te maken.

De docent legt klassikaal de diverse ondwerwerpen uit en cursisten oefenen direct met de nieuwe stof op hun eigen computer. Ook maakt u zelfstandig oefeningen en u kunt vragen stellen aan de geduldige docent. Tijdens de training maakt u kennis met het programma Excel. U leert getallen en data in te voeren en eenvoudige berekeningen te maken. Het opmaken van werkbladen en cellen is onderdeel van deze training. Leer het handig selecteren en kopiëren van formules en cellen. Daarnaast leert u hoe u werkbladen opmaakt en overzichtelijk kunt afdrukken. Natuurlijk leert u ook grafieken maken en verfraaien.

In deze Excel basis training krijgt u basis kennis van en enige ervaring met Microsoft Excel. Na het afronden van de cursus ontvangt u het certificaat "Excel basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Wij beschikken over trainingsmateriaal met de Nederlandse of de Engelse menuopdrachten. Maak uw wens bij inschrijven aan ons bekend!

Natuurlijk wordt er tijdens de cursus goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

Begin 2013 wordt de nieuwe versie genaamd Office 2013 verwacht met nog meer verbeteringen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een Excel basis cursus in alle versies van Microsoft Office.

Samen met je collegae een cursus Excel volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Cursus Excel Hoofddorp, Training Excel Hoofddorp, Exel training Hoofddorp, Excel cursus Hoofddorp. In het bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook een vereiste. Met de cursus Excel leer jij Microsoft Excel op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, databases, budgetten, diagrammen en formulieren te maken.

cursus Excel  2016 Hoofddorp

cursus Excel  2013 gratis Amsterdam

Excel 2013 nederlands training Rotterdam

Excel 2016 cursus free download Nijmegen

office 2013 cursus Haarlem

micrsosft Excel 2013 Hoofddorp

Excel 2013 nederlands gratis download Arnhem

cursus Excel 2016 opleiding Hoorn

Excel 2016 Hoofddorp

Excel 2013 training Den Haag

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Excel Basis
Klassikaal Excel Basis
In-Company Excel Basis
Privéles Excel Basis

Excel Basis

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleiding


Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!