LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Klassikale Excel trainingen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Klassikale Training Microsoft Office Excel Gevorderd

De eerstvolgende cursus start op: vrijdag 28 oktober 2016 in Eindhoven.
Kijk in de rechterkolom voor meer data.

Na het volgen van de Excel basis training kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd cursus. U raakt meer thuis in de uitgebreide opties van het zeer handige programma Excel.

Ook voor iMac en MacBook / Office 2011 NL!

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt Compu Act Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. U kunt de cursus volgen als u Excel 2011 op uw iMac of andere Apple computer heeft geïnstalleerd! Andere Office cursussen voor op de Mac volgen spoedig.

Trainingsinhoud

Tijdens deze training leert u werken met de analyse- en rapportagemogelijkheden van Excel. Denk hierbij aan handige Wat-als-hulpmiddelen (What-if analysis) als de Oplosser (Solver) en Doelzoeken (GoalSeek), waarmee u scenario's kunt maken.  Tevens wordt er in deze training uitgebreid aandacht besteed aan de geavanceerde mogelijkheden van draaitabellen.

  • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
  • Records selecteren op selectiecriteria 
  • Logische functies en databases
  • Rekenfuncties gebruiken in een database
  • Gegevenstabellen met variabelen
  • Data samenvatten in een draaitabel
  • Scenario's maken en vergelijken
  • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
  • Menu maken met macro-opdrachten beschikbaar

Deze training is uitermate geschikt voor alle Excel eindgebruikers, die tabellen met gegevens in Excel maken, beheren en met die gegevens berekeningen en analyses willen uitvoeren. Tijdens deze intensieve cursus leert u ook werken met de geavanceerde mogelijkheden van draaitabellen. U dient de basis van Excel volledig in de vingers te hebben!

Leren werken met de geavanceerdere opties van het  spreadsheet programma Excel, zodat u in staat bent gegevens te analyseren en rapportages te maken.

De docent legt uit en cursisten oefenen direct met de nieuwe stof op hun eigen computer. Ook maakt u zelfstandig oefeningen en u kunt vragen stellen aan de geduldige docent.

U dient ruime ervaring te hebben met Excel. Onderwerpen zoals grafieken, relatieve verwijzingen en autosom zijn u reeds bekend! Mocht u niet zeker zijn dat u de basis onderwerpen zoals vermeld bij basis training Excel kunt u een opfris cursus volgen op een van onze Open leer Centra.

In de training Excel gevorderd kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Wij beschikken over trainingsmateriaal met de Nederlandse of de Engelse menuopdrachten. Maak uw wens bij inschrijven aan ons bekend!

Vanaf februari 2013 is de nieuwe Office 2013 versie beschikbaar met veel nieuwe mogelijkheden. Natuurlijk is Compu Act Opleidingen een van de eerste opleiders met cursussen in deze versie. U kunt natuurlijk de cursus ook volgen als u beschikt over de versies 2007 of 2010.

In deze cursus Excel leert u handige functies waardoor u sneller kan werken met Microsoft Excel . Na afloop van de training ontvangt u het bewijs van deelname "Excel Gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

Natuurlijk wordt er tijdens de training goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale dieet wensen vooraf kenbaar te maken.

Samen met je collegae een cursus Excel volgen? Dat kan! Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast. De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan!

Cursus Excel Alkmaar, Training Excel Alkmaar, Exel training Alkmaar, Excel cursus Alkmaar. In het bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook een vereiste. Met de cursus Excel leer jij Microsoft Excel op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, databases, budgetten, diagrammen en formulieren te maken.

cursus Excel  2013 Alkmaar

cursus Excel  2013 gratis

Excel 2013 nederlands training

Excel 2013 cursus free download

office 2013 cursus

micrsosft Excel 2013 Alkmaar

Excel 2013 nederlands gratis download

Excel 2013 opleiding

Excel 2013 Alkmaar

Excel 2013 training

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Excel Gevorderd

Excel Gevorderd

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleiding


Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!