LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Klassikale Word trainingen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Klassikale Training Microsoft Office Word Basis

De eerstvolgende cursus start op: maandag 31 oktober 2016 in Den Bosch.
Kijk in de rechterkolom voor meer data.

Microsoft Word

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma van dit moment. In het bedrijfsleven is veel vraag naar kennis van tekstverwerking. Op zoek naar een goede cursus Word? Compu Act Opleidingen verzorgt op haar locaties maandelijks een klassikale cursus Word basis. Tijdens de cursus wordt de theorie en praktijk uitgelegd door een ervare docent. Hebt u specifieke wensen? Geen probleem! Gedurende de Word cursus kunt u alle vragen stellen en advies vragen. De basis cursus Word is het beginpunt voor verdere Office opleidingen.

cursus Word 2016

Trainingsinhoud

U leert om tekst te typen en te verfraaien. U leert speciale tekens, zoals é, ö, € en ", in uw tekst op te nemen. U leert slim tekst te selecteren en deze te kopiëren, verplaatsen of verwijderen. U leert diverse opmaak te gebruiken, zoals vet, cursief, onderstrepen en kleuren. Tevens leert u werken met tabs en tabellen. Ook het corrigeren van bestanden en het gebruik kop en voetteksten wordt besproken.

 • Typen en bewerken van documenten
 • Spelling en grammaticacontrole
 • Schermonderdelen, paginaweergave
 • Paginanummering, marges instellen
 • Opslaan en openen documenten in mappen
 • Ongedaan maken, help functie en assistent
 • Opmaken, corrigeren, aanpassen bestanden
 • Lettertypes, zoeken en vervangen
 • Opmaakfuncties vet, cursief, onderstrepen
 • Werken en wisselen tussen meerdere documenten
 • Bestandsorganisatie, wijzigingen in tekst
 • Speciale effecten in de tekst
 • Inspringen, kopteksten en voetteksten, alinea
 • Synoniemen en antoniemen
 • Zoeken/vervangen, printen, opsommingtekens
 • Tabellen invoegen en bewerken
 • Tab instellingen, leestekens, symbolen, nummering
 • Figuren invoegen en bewerken

Leren om in Word eenvoudige documenten op te zetten en te verfraaien. 

Deze training is bijzonder geschikt voor personen die teksten moeten bewerken, opslaan en afdrukken in Word. De training is geschikt voor beginnende gebruikers van Word.

Compu Act Opleidingen verzorgt een uitgebreide en praktijkgerichte basistraining. De cursusstof wordt overzichtelijk uitgelegd en de standaard trainingsduur is 1 dag. Compu Act Opleidingen heeft cursussen in vrijwel alle versies van Word. Deze cursus is gericht op de versie Word 2013/2010/2007.

In deze Word basis training krijgt u basis kennis van en enige ervaring met Microsoft Word. Na het afronden van de training ontvangt u een bewijs van deelname "Word basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

Natuurlijk wordt er tijdens de training goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

U ontvangt bij aanvang van de training het rijkelijk geïllustreerd cursusboek "Word basis" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Vanaf begin 2013 is de nieuwe versie Microsoft Office 365 / 2013 verkrijgbaar. Onderdeel is Word 2013. In Office 365 / 2013 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Bij Office 2010 werden de toepassingen al opgefrist en gemoderniseerd maar nu zijn de mogelijkheden nog verder uitgebreid. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een cursus in alle versies van Microsoft Word.

Samen met je collegae een cursus Word volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Cursus Word Rotterdam, Training Word Rotterdam, Word training Roterdam, Word cursus Rotterdam. Start direct met de cursus Word. Opleiding Word, Training Word, cursus Microsoft Word. In het bedrijfsleven is Microsoft Word hét tekstverwerkings programma. Beheersing van dit programma is dan ook een vereiste. Met de cursus Word leer jij Microsoft Word op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

cursus Word 2013 Rotterdam

cursus Word 2013 gratis

Word 2013 nederlands training

Word 2013 cursus free download

office 2013 cursus

micrsosft word 2013 Rotterdam

Word 2013 nederlands gratis download

Word 2013 opleiding

Word 2013 Rotterdam

Word 2013

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Word Basis
Klassikaal Word Basis
In-Company Word Basis
Privéles Word Basis

Word Basis

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleiding


Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!