LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

Klassikale Word trainingen op deze pagina

Tip: Gebruik de tabbladen hieronder om meer informatie over elke cursus te krijgen.


Klassikale Training Microsoft Office Word Gevorderd

De eerstvolgende cursus start op: donderdag 3 november 2016 in Amsterdam.
Kijk in de rechterkolom voor meer data.

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met het aanpassen en opmaken van documenten met meerdere lay-outs. De cursus is ook erg geschikt voor Word-gebruikers die professionele rapporten willen maken.

cursus Word 2016

Cursusinhoud

In deze intensieve 1-daagse klassikale training leert u technieken om een document in te delen in secties en te voorzien van kop- en voetteksten. Ook leert u werken met stijlen en nummering. Een inhoudsopgave maken is dan een koud kunstje. Verder wordt er aandacht besteed aan het maken van sjablonen. Natuurlijk wordt het samenvoegen van documenten/etiketten behandelt.

  • Sjablonen
  • Formulieren maken
  • Automatische opmaak, Stijlen
  • Nummering
  • Standaardinstellingen van Word aanpassen
  • Overzichtsweergave
  • Bladerobjecten, macro's en sneltoetsen
  • Index en inhoudsopgave

Leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word, zodat u in staat bent een document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken

De docent legt uit en cursisten oefenen direct met de nieuwe stof op hun eigen computer. Ook maakt u zelfstandig oefeningen en u kunt vragen stellen aan de geduldige docent.

Voor deze Word basis cursus dient u de onderdelen zoals omschreven in de Word basis cursus te beheersen. Beheerst u de basiskennis van Windows niet helemaal? U kunt bij ons een Windows cursus volgen!

In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Wij beschikken over trainingsmateriaal met de Nederlandse of de Engelse menuopdrachten. Maak uw wens bij inschrijven aan ons bekend!

In deze cursus leert u de gevorderde mogelijkheden van Word. Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Word gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. 

Inmiddels heeft Microsoft de versie Word 2010 op de markt gebracht met veel meer functionaliteit dan de oude Word 2003 versie. Natuurlijk kunt u bij ons ook een cursus in de oudere versies (Word 2007/2003)volgen. Overigens is begin 2013 de nieuwe versie 2013/365 op de markt gekomen. Wij zijn ook voor deze Office versie de eerste opleider met deze cursussen. Een opfris Word basis cursus is ook een van de mogelijkheden. 

Samen met je collegae een cursus Word volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Cursus Word Alkmaar, Training Word Alkmar, Word training Alkmaar, Word cursus Alkmaar. Start direct met de cursus Word. Opleiding Word, Training Word, cursus Microsoft Word. In het bedrijfsleven is Microsoft Word hét tekstverwerkings programma. Beheersing van dit programma is dan ook een vereiste. Met de cursus Word leer jij Microsoft Word op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

cursus Word 2013 alkmaar

cursus Word 2013 gratis

Word 2013 nederlands training

Word 2013 cursus free download

office 2013 cursus

micrsosft word 2013 alkmaar

Word 2013 nederlands gratis download

Word 2013 opleiding

Word 2013 alkmaar

Word 2013

Brochureformulier

Voorletters *
Achternaam *
Postcode * Alleen de 4 cijfers
Plaats
E-mailadres *
Telefoonnummer

 

Kies uw lesmethode:

Open Leercentrum Word Gevorderd
Klassikaal Word Gevorderd
In-Company Word Gevorderd

Word Gevorderd

Cursusbeoordeling
Certificering
Gerelateerde cursussen
Over deze opleiding


Op deze pagina zijn nog meer cursussen te vinden! Deze kunt u vinden aan de bovenkant van deze pagina.

FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!