LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.


Op zoek naar een geschikte training- en cursuslocatie in Haarlem?

Organiseert u binnenkort een softwaretraining, een multimediaworkshop waarvoor u computers nodig heeft? Compu Act Opleidingen Haarlem heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten en twee flexibel in te richten ruimten te huur. Iedere werkplek kan beschikken over over een eigen computer. Comfortabele werkplekken met moderne pc’s, gratis internet (en WiFi) en technische support vormen de basis voor een zorgeloze bijeenkomst. Een kopje koffie bij ontvangst en een smakelijke lunch in de pauze? Ook dat kunnen wij verzorgen.

Een professionele training verzorgen in Haarlem.

Wanneer u een training gaat geven begrijpen wij dat het van belang is dat alles op orde is, zowel de ruimte als de apparatuur die beschikbaar wordt gesteld. Daarom werken wij enkel met professionele apparatuur waar u geen omkijken naar heeft. Dit ziet u terug van de bureaustoelen tot aan het eten en drinken wat wordt aangeboden op deze unieke locatie in Haarlem. Alle cursusruimtes zijn voorzien van alles wat u nodig heeft wat u nodig heeft om een goede cursus te verzorgen:

 • beamer
 • projectiescherm
 • whiteboard
 • docentenwerkplek
 • airconditioning
 • internet
 • wifi 

De trainingslocatie ni Haarlem is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tevens is er ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn op nabij afstand van de cursuslocatie diverse hotels aanwezig. Vanaf Schiphol is er een directe verbinding met Haarlem. De bus stopt op 300 meter vanaf onze locatie!

Overnachten

In de nabije omgeving zijn diverse hotels om te overnachten. Vraag naar onze ervaringen.

Grenzend aan onze trainingsruimte is een koffie- en/of lunchruimte. Desgewenst verzorgen wij ook lunch of diner voor u. De kosten voor koffie/thee/water zijn bij de prijs inbegrepen.  Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per dag. U kunt al een lunch verzorgd krijgen vanaf € 10,--.

Lunch

Voor de cursisten wordt er standaard gedekte tafels klaargezet.  U heeft onder andere de keuze uit belegde broodjes, zoet en hartig beleg, melk, etc. Standaard is er vruchtensap en zuivel beschikbaar. Als dessert of snack kunt u kiezen uit fruit, en andere desserts. Natuurlijk kunt u dit standaard pakket uitbreiden.

Wij hebben ook eigen cursusruimten in:

 • Leeuwarden
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Zaandam
 • Enschede
 • Utrecht
 • Groningen
 • Drachten
 • etc.

U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten instaleren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Service

Bij de verhuur van onze lokalen is één standaard software-installatie inbegrepen. Dit betekent dat de computers standaard zijn uitgerust met Windows 10, 8.1 of 7 en Microsoft Office  (2016, 2013, 2010 NL). Overige installaties (Server 2012, Server 2008 R2) geschieden tegen een meerprijs.

Liever een volledig ingericht lokaal op een door u gekozen locatie?
Ook dat kan. Compu Act Opleidingen richt een lokaal in op uw locatie, dat bestaat uit maximaal 50 geïnstalleerde laptops, switches, servers, printers en bekabeling, een beamer en een flipover.

Aanbetaling 10 %, 3 weken vooraf
Totale huursom 100%, 1 week vooraf

Annulering van verhuur locaties

3 weken voor datum verhuur – 10% van de totale som betalen.
1 week voor datum verhuur – 75% van de totale som betalen.
3 dagen voor datum verhuur  – 100% van de totale som betalen.

 

 

Locatie 1 dag 0,5 dag Aantal plekken
Haarlem - zaal 1 € 475,-- € 300,-- max. 14 + 1
Haarlem - zaal 2 € 475,-- € 300,-- max. 15
Haarlem - zaal 3 € 525,-- € 325,-- max. 20 + 1
Haarlem - zaal 4 € 1.800,-- € 1.000,--  max. 50 + 1

14 cursisten werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een PC (Quad Core, 16 gb interngeheugen, hyper V) met een 21” monitor en als optie second screen. De PC’s zijn in een netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet.

Klimaat en licht

De cursusruimte beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Er is voldoende daglicht en het is daarnaast ook mogelijk de zaal te verduisteren.

Koffiecorner

Er is een koffiecorner naast de cursusruimte aanwezig waar u standaard vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen.

Cursuzaal 1 te Haarlem

15 cursisten werkplekken

Ieder cursist heeft de beschikking over een PC ( Core, 5 gb interngeheugen, hyper V) met een 17” monitor en als optie second screen. De PC’s zijn in een netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet. U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten installeren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Klimaat en licht

De cursusruimte beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Er is voldoende daglicht en het is daarnaast ook mogelijk de zaal te verduisteren.

Koffiecorner

Er is een koffiecorner naast de cursusruimte aanwezig waar u standaard vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen.

 

20 cursisten werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een Laptop ( Dual Core, 4 gb interngeheugen) met een 17” widescreen monitor. De Laptops zijn standaard in een wireless netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet.

Koffiebuffet

Er is een koffiebuffet in de ruimte aanwezig waar u vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeldwater en versnaperingen. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken te verkrijgen.

Maximaal 50 cursisten werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een Laptop ( Dual Core, 3 gb interngeheugen) met een 17” widescreen monitor. De Laptops zijn standaard in een wireless netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet.

Koffiebuffet

Er is een koffiebuffet in de ruimte aanwezig waar u vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water en versnaperingen. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken te verkrijgen.Cursusruimte huren? Vraag een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande knop te klikken.FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!