LET OP: Uw browser is sterk verouderd, deze website is hier niet geschikt voor. Installeer een moderne browser, zoals Internet Explorer 11, Firefox, Chrome of Opera.

AutoCAD trainingen

Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD® software, één van de marktleidende 2D en 3D CAD-ontwerp software. Maximaliseer de productiviteit met krachtige tools voor ontwerpaggregatie en -documentatie en het verbinden en stroomlijnen van uw ontwerp- en documentatieworkflows. AutoCAD 2013 is verkrijgbaar op Windows® en Mac® OS.

Vergroot de kracht van AutoCAD door aanschaf als onderdeel van een AutoCAD Design Suite, waarmee u beschikt over gebruiksvriendelijke workflows voor visuele communicatie.

Functies AutoCAD

  • Ontwerpen—Onderzoek ontwerpideeën in zowel 2D als 3D met intuïtief werkende CAD-ontwerptools die u helpen concepten uit te werken.
  • Documenteren—Ontwikkel uw projecten van concept tot eindontwerp met krachtige documentatiehulpmiddelen. Werk sneller dankzij automatiserings-, beheer- en bewerkingshulpmiddelen waarmee u herhalende taken kunt minimaliseren en uw werk sneller kunt afronden.
  • Verbinden—Deel essentiële ontwerpgegevens veiliger en efficiënter. Ervaar de voordelen van ingebouwde DWG™-ondersteuning, waarmee u iedereen altijd op de hoogte kunt houden.
  • Aanpassen—Pas AutoCAD®-software aan, zodat deze voldoet aan uw wensen.


FeedbackX
Uw naam:
E-mail of telefoon:

Wordt uiteraard alleen gebruikt als wij vragen hebben over uw feedback.
Uw commentaar, vraag of suggestie:
Code niet leesbaar?
Klik voor een nieuwe code
Vul bovenstaande code hier in:
  Let op: hoofdlettergevoelige code!