Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
photoshop elements - Cursus Elements Basis

Cursus Elements Basis

Bij jou op locatie of Online (Live)

Helaas is de optie om Thuis te leren niet beschikbaar voor deze cursus
Helaas is het Open Leercentrum niet beschikbaar voor de cursus
Snel navigeren Cursus Elements Basis
in een notendop

Samenvatting Cursus Elements Basis

Met de cursus Adobe Photoshop Elements Basis raakt u in acht lessen van elk twee uur wegwijs in dit creatieve fotobewerkingsprogramma. De Photoshop Elements cursus is bedoeld voor mensen die op een gemakkelijke manier hun gemaakte foto’s willen bewerken en organiseren.

8.4
8.4/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Elements Basis

Tijdens deze cursus leren wij u niet alleen uw foto’s digitaal te verbeteren, zoals flitserlicht in een gezicht weghalen, kleurcorrecties maken of tanden witter maken, maar ook de leuke en creatieve mogelijkheden binnen Photoshop Elements komen aan bod. Bijvoorbeeld het uitknippen van personen of objecten en die samenvoegen met een andere foto.

Cursusinhoud

 • Verkennen van de werkomgeving
 • Behandeling van de belangrijkste gereedschappen en menu’s
 • Tool shortcuts
 • Foto’s openen en opslaan
 • Foto’s organiseren en taggen.
 • Werken in lagen en transparante lagen
 • Werken met filters
 • Fotomanipulatie
 • Selecties maken
 • Selecties uitknippen en in lagen plakken
 • Kleurcorrecties
 • Kleurcorrecties binnen een selectie
 • Foto collage maken
 • Tekst toevoegen
 • Slagschaduw toevoegen aan objecten
 • Foto’s omzetten naar zwart-wit en/of duotoon en sepia
 • Gezichtsverbetering: Tanden witter maken, rode ogen, flitserlicht weghalen
 • Foto retoucheren

Doelgroep

De cursus Adobe Photoshop Elements Basis is uitermate geschikt voor (hobby)fotografen, creatievelingen en licht zakelijk gebruik. Ruime ervaring met het werken met de computer is een must.

De cursus

U ontvangt bij aanvang van de cursus onze reader met de inhoud van de cursus zodat u het geleerde thuis of op het werk nog eens kunt herhalen. De reader bestaat uit stap voor stap voorbeelden en uitleg.

Lesmethode

Gedurende de cursus beschikt u in de cursuszaal over een pc met Photoshop Elements. De docent behandelt klassikaal en stap voor stap de belangrijkste functies van het programma. Theorie en praktijk zijn hierbij in balans. Het opdoen van kennis wordt op deze manier gecomplementeerd met het aanleren van vele vaardigheden. De behandelde onderwerpen van de cursus sluiten naadloos aan bij het gebruik van het programma in de praktijk.

De innerlijke mens

Natuurlijk wordt er tijdens de cursus goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken.

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Elements Basis

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Marit Aardenburg
Klassikaal
Lees verder
Vandaag een leerzame training gehad bij Computertraining! Tijdens de cursus wordt er genoeg tijd ingepland om vragen te stellen. Bovendien heeft de docent goed rekening gehouden met het verschil in tempo van de groep. Dat is altijd fijn als je iets achter loopt! Ik heb kunnen zien dat Computertraining ervaring heeft in het organiseren van een cursusdag gezien de voorbereiding. De lunch was super geregeld, we hadden als groep dan even tijd om over de cursus te praten. Na deze cursusdag kan ik met overtuiging zeggen dat ik stappen heb gemaakt in het gebruiken van de Elements Basis cursus! Zeker aan te raden!
Stijn van der Zee
Klassikaal
Lees verder
Voor mijn nieuwe baan in de marketing branche heb ik de cursus Elements Basis gevolgd. Vooraf aan de cursus wist ik weinig van fotobewerkingsprogramma's. Tijdens de cursus heb ik snel dingen opgepakt van de docent. De docent heeft het namelijk op een makkelijke en voor iedereen te begrijpen manier uitgelegd. Samen met een collega konden we oefenen met het programma en zijn we een stuk wijzer geworden hoe we het lesmateriaal toe kunnen passen op ons werk. Ik kan Computertraining alleen maar complimenten geven voor de kwaliteit van de cursus en zal Computertraining zeker aanraden!
Raymond Zonneveld
inCompany
Lees verder
Afgelopen week de Elements Basis cursus van Computertraining gehad. Onwijs praktisch dat de docenten van Computertraining de cursus aanbieden op kantoor. Daardoor hebben we de groep die de cursus moesten volgen kunnen vergroten! Over de cursus kan ik zeggen dat de docent het helemaal onder controle had. De docent had een fijne manier van uitleggen, was zeer makkelijk in de omgang en plande tijdens de cursus tijd in om vragen te kunnen stellen. Door deze cursus van Computertraining zitten alle collega's weer op één lijn en kunnen de taken makkelijker verdeeld worden. Ik, en alle collega's hebben de cursus als zeer prettig ervaren en zijn bijzonder positief over de docent! Als we in de toekomst een cursus aan willen bieden aan het bedrijf zullen we Computertraining 100% zeker opnieuw inschakelen!
Irene de Lange
inCompany
Lees verder
Via mijn netwerk hoorde ik positieve reacties over de cursussen die Computertraining aanbiedt. Na contact opgenomen te hebben kreeg ik er een goed gevoel over om de cursus te doen. Na overleg met Computertraining boden zij aan om de cursus op locatie, bij ons op kantoor te doen. Fijn dat Computertraining deze dienst aanbiedt, omdat we graag 19 collega's de cursus wilden laten doen. Met zo'n groep is het veel handiger dat de docent naar ons toekomt! Over de training kan ik namens de groep zeggen dat we deze als zeer leerzaam hebben ervaren. We hebben kunnen zien dat de docent kennis van zaken heeft en dit op een hele normale wijze over kon brengen op de groep. De aanpak van de docent om eerst uit te leggen en daarna de groep zelf aan de slag te laten gaan werkt simpelweg het beste! Louter positieve woorden over Computertraining. Zeker aan te raden!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Elements Basis met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier