computertraining Alkmaar

Volg een computertraining in Alkmaar en verhoog je kennis
Computertraining in Alkmaar volgen? Compu-act heeft in de afgelopen twee jaar meer dan 2000 mensen opgeleid, dus je kunt er zeker van zijn dat de cursussen ontworpen zijn om zelfs beginnende computergebruikers te helpen. We behandelen onderwerpen als hoe u een word-document opent of excel gebruikt voor uw huishoudbudget. Maar ook voor de ervaren gebruikers bieden wij verschillende cursussen zoals Excel voor gevorderden en Photoshop en inDesign.  Je zult verbaasd zijn over hoe eenvoudig het is! Compu-act heeft een uitgebreide lijst van cursussen die je kan volgen vanuit onze locaties  of zelfs vanuit huis op je eigen tempo.

De duur van de cursus varieert naar het verschil in vaardigheidsniveau en grote van het software pakket. Over het algemeen zijn de meeste computertrainingen in een dag of twee avonden te volgen.  Daarna kunt u terugkomen voor verdere lessen wanneer u klaar bent voor meer verdieping

De voordelen van Compu Act Alkmaar

Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
Veel interactie tussen medewerkers
Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie

Compu Act is officieel trainingspartner voor

Logo NissanLogo NPLLogo EveanLogo VHCLogo Bouw pas
inCompany training

Over Compu Act

Persoonlijk contact

Na uw offerte-aanvraag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke offerte waarin al uw wensen omschreven staan. Nadat u akkoord gaat met de offerte volgt een inventarisatie.

Goede docenten

Een goede training staat of valt met een goede docent. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn al jaren lang verbonden aan onze organisatie. De docent neemt vooraf contact met u op om de details met u door te spreken. Zo is er weinig ruis op de lijn. Maar ook na de cursus kunnen cursisten vragen stellen aan hun eigen docent. Na de cursus volgt een evaluatie door de cursisten. U ontvangt een korte rapportage!

Ruim aanbod computertrainingen

De cursusinhoud, vorm en cursusduur wordt samen met u bepaalt. Ook cursustijden en data kunnen op uw organisatie worden afgestemd. Wij ontwikkelen zelf Office cursusmateriaal en kunnen dit voor uw cursisten op maat samenstellen. Wij kunnen voor de Microsoft Office-pakketten onze flexibele en klassikale methode voor u combineren en leveren dus altijd maatwerk.

Dichtstbijzijnde computertraining locatie

Als je graag op locatie een computertraining wilt volgen dan heb je keuze uit diverse trainingslocaties. Wanneer je opzoek bent naar een computertraining in Alkmaar, dan is onze dichtstbijzijnde locatie: Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar

Geen computer?

Geen probleem; wij beschikken over computers met de juiste software voor jouw training. Wanneer je een training volgt voor je werk is het dus niet nodig om privé ook over de benodigde software te beschikken. 

Vragen?

Heb je vragen over een van onze computertrainingen of onze trainingslocaties? Bel 023 - 551 3409 voor een afspraak mail: [email protected]

Bekijk de populairste computertrainingen in Alkmaar

Excel cursus

Excel cursus

Onze Microsoft Excel cursussen zijn ideaal voor elk niveau. Je leert op een interactieve manier verschillende formules en berekeningen te maken.
Excel cursus Alkmaar
Word cursus

Word cursus

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld.
Word cursus Alkmaar
outlook cursus

Outlook cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie?
Outlook cursus Alkmaar
office 365 cursus

Office 365 cursus

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Office 365 cursus Alkmaar
Powerpoint cursus

Powerpoint cursus

In de cursus PowerPoint komen alles facetten aan bod voor het maken van een goede en creatieve presentatie.
Powerpoint cursus Alkmaar
photoshop cursus

Photoshop cursus

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
Photoshop cursus Alkmaar
inDesign cursus

InDesign cursus

InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers.
InDesign cursus Alkmaar
illustrator cursus

Illustrator cursus

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd.
Illustrator cursus Alkmaar
Wordpress cursus

Wordpress cursus

Krijg het meest populaire content management systeem onder controle. Wij leren je de basis kennis die nodig is om jouw eerste website te publiceren.
Wordpress cursus Alkmaar
Bekijk alle cursussen

Computertrainingen door heel Nederland