Cursus Access basis | Compu Act Opleidingen

Cursus Access basis | Compu Act Opleidingen

Op zoek naar een goede Access basis cursus? Na het volgen van de basis cursus Access bij Compu Act Opleidingen kunt u grote gegevensbestanden op een snelle manier bijhouden. Door het goed kunnen bijhouden van bijvoorbeeld uw adresgegevens kunt u snel een gerichte mailing sturen naar uw klanten. Ook prijslijsten voor uw klanten en de brieven aan uw toeleveranciers kunnen automatisch aangemaakt worden.

Tijdens deze Access basis cursus worden ook onderwerpen als uitgebreide queries, en relaties behandeld. De cursus wordt afgerond met een examen. Na het afronden van de Access basis cursus kunt u ook een Access gevorderde cursus volgen. Deze verzorgen wij meestal in-company en is gericht op uw situatie.

cursus Access

Globale cursusinhoud

 • Access opstarten en afsluiten
 • Veldnotatie, eigenschappen en invoermaskers
 • Tabellen bekijken, wijzigen en afdrukken
 • Standaardwaarden instellen en controleren
 • Gegevens selecteren via een query
 • Validatieregels en tabelstructuren
 • Zoeken gegevens, filteren en query's maken
 • Snelrapporten, Wizardrapport, ontwerpweergave
 • Dynasets en queryberekeningen maken
 • Etiketten maken en automatische opmaak
 • Groepstotalen en gemiddelden berekenen
 • Autoformulieren, Wizardformulier, velden en labels
 • Databases aanmaken en sleutels definiëren
 • Invoervakken met keuzelijsten en eigenschappen
 • Hoofd en sub formulieren gebruiken, sorteren
 • Relaties tussen tabellen en query's leggen
 • Subgegevensbladen, gekoppelde tabellen
 • Relationele databases bouwen via een Wizard

Leren om in Access een gegevensbestand op te zetten en te onderhouden. 

Personen die thuis willen raken in het database programma Access. Voor beginners op het gebied van databases is deze opleiding goed te begrijpen.

U dient ruimer ervaring te hebben op het gebied van Excel en kennis te hebben van Windows om deze cursus te volgen.

In deze cursus leert u werken met Access. Na afloop van de training kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Access basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het certificeringsprogramma om uw vaardigheden met betrekking tot Microsoft Office te valideren. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen. U kunt bij ons ook aanmelden voor een MOS examen. [ lees meer... ]

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geillustreerd cursusboek "Access basis" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

U kunt elke week starten met de cursus op een vestiging die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen. 

Access is ontwikkeld om efficiënt grote hoeveelheden gegevens te beheren. Met Access ontwerpt, bouwt en onderhoudt u op geavanceerde wijze databases. Inmiddels heeft Microsoft de nieuwe versie Access 2016 op de markt gebracht met veel meer functionaliteit dan de oude Access 2013 versie. Ook werken Word en Outlook veel beter samen met Access 2016. Vanaf oktober 2016 is de Office 2016 / 365 versie beschikbaar. Natuurlijk kunt u bij ons ook terrecht voor een training in andere versies van Microsoft Access zoals 2013 en 2010. Download hier uw software voor de cursus Access 365.

Wilt u aan de slag met het maken van tabellen en query’s met Microsoft Access? Of heeft u al ervaring met Access en wilt u meer leren over de geavanceerde mogelijkheden die Access biedt voor bijvoorbeeld het analyseren van Data? Voor elk kennisniveau en productversie heeft Compu Act een geschikte cursus Access. Zo kunt u een klassikale cursus volgen, of kiezen voor een Access-cursus in het Studiecentrum waarin u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag gaat. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren trainers van Compu Act. De jarenlange ervaring en de op de praktijksituatie gerichte studieprogramma’s zorgen voor een hoog rendement op uw training.


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,81/10

Prima cursus, nu nog een dagje privé les Query's maken!

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Cursusinformatie
Cursus: Access Basis
Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 14 tot 20 uur
Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 7 tot 10 uur
Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Leeuwarden
Cursus: Access Basis
Prijs: € 695,-- inclusief cursusmateriaal en lunch excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 2 dagen
Locaties: Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Zaandam, Den Bosch, Hoorn, Leeuwarden
Cursus: Access Basis
Prijs: € 895,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Studielast:
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: