Cursus Acrobat Edge Animatie

Adobe Edge Animate biedt een nieuwe manier om interactieve content voor het web te maken. In plaats van Flash, waarvoor een plugin nodig is om het te kunnen afspelen, maakt Edge Animate gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript. Deze training leert u hoe u zonder al te veel coderen interactieve animaties en inhoud voor webpagina’s maakt. Deze training wordt verzorgd in een “hands-on” formaat, waardoor u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Wat kan Acrobat Pro

Adobe Forms Central is een speciale tool van Adobe die geheel gericht is op het maken en (online) verspreiden van formulieren. Het programma biedt daarnaast veel kant en klare templates die als basis voor een interactief PDF-formulier kunnen dienen. Wordt het formulier via Adobe direct online verspreid dan wordt ook de respons op het formulier direct verwerkt en kan alle data geëxporteerd worden voor verder gebruik en/of analyse.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Cursus Acrobat Edge Animatie

Cursusinhoud

De volgende onderwerpen zullen worden besproken in de les:

1. Een introductie

  • Wat is Edge Animate?

2. Content bouwen

3. Web Assets voorbereiden voor gebruik in Edge Animate

4. Web Fonts

5. Composities maken

6. Responsive Design

7. Animaties

8. Acties / Interactiviteit

9. Toch coderen?

10. Rekening houden met oudere browsers

11. Verder dan de basis

12. Publiceren

13. Edge Animate Content toevoegen aan bestaande pagina’s

14. Edge Animate gebruiken in combinatie met andere applicaties

  • InDesign
  • Dreamweaver
  • Muse

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die op een professionele manier interactieve content voor het web wil maken.

Voorkennis

Enige kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript is een pré.

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus Acrobat Pro een rijkelijk geillustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Direct starten

U kunt om de zoveel tijd starten met de cursus Acrobat Pro op een vestiging die hiernaast staat vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse data waarop de cursus wordt aangeboden.

Lesmethode

Gedurende de tweedaagse Acrobat Pro cursus beschikt u in de cursuszaal over een pc met Adobe Acrobat Pro. Tijdens de cursus Acrobat Pro behandelt de docent klassikaal en stap voor stap de belangrijkste functies van het programma.

Innerlijke mens

Natuurlijk wordt er tijdens de cursus Acrobat Pro goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

Ook In-company

Samen met je collegae een cursus Acrobat Pro volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Lesmethodes & prijzen

Klassikaal
  • Cursus: Cursus Acrobat Edge Animatie
  • Prijs: €895,- excl. BTW
  • Cursusduur: 1 dag
  • klassikaal
  • Cursusdata: Bekijk cursusdata
  • Cursuslocaties: Den Bosch, Haarlem, Leeuwarden, Limburg, Nijmegen, Rotterdam, Zaandam