Al 21 jaar uw partner in ICT-opleidingen.

Menu

Cursus Adobe InDesign

Voor een cursus InDesign kun je bij ons terecht

Adobe InDesign CC is een programma waarmee je pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties. Het InDesign programma werkt op Windows en Mac computers.

De cursus Adobe InDesign bieden wij aan voor beginners tot aan gevorderden!

Voor het ontwerpen van een ansichtkaart tot het ontwerpen van een tijdschrift, met Adobe InDesign kun je vrijwel alle kanten op.
Voor grafisch ontwerpers, studenten en organisaties is het een belangrijk programma om onder de knie te hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk rapportages, scripties en de bedrijfsnieuwsbrief maken.

Zowel voor gedrukte media als voor online media is Adobe InDesign de eerste keus. InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Het is hiermee het Adobe programma bij uitstek voor het ontwerpen van reclame-uitingen. InDesign is dan ook een leuk programma om mee te leren werken! Met onze basis cursus Adobe InDesign kun je binnenkort ook jouw eigen drukwerk ontwerpen.

Wij bieden de Indesign Basis cursus aan maar ook InDesign cursussen voor gevorderden. Hierdoor kun je van de basis tot een professional uitgroeien door middel van ons cursusaanbod. Adobe InDesign wordt bij ons altijd als klassikale cursus gevolgd. Door middel van de persoonlijke begeleiding en directe feedback leer je dit programma sneller kennen dan bijvoorbeeld het volgen van een online cursus.

Leren werken met Adobe InDesign

Onze InDesign CC cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. De Basis cursus behandelt de gebruikersinterface, werken met lagen, font beheer, tekst invoeren, automatische doorloop en nog veel meer. Hierdoor leer je alles basisfuncties van dit Adobe programma kennen waardoor je digitale publicaties kunt maken.

Deze bedrijven gingen je voor