Voor een cursus InDesign kun je bij ons terecht

De cursus Adobe InDesign bieden wij aan voor beginners tot aan gevorderden!

Adobe InDesign CC is een programma waarmee je pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties. Het InDesign programma werkt op Windows en Mac computers.
Voor het ontwerpen van een ansichtkaart tot het ontwerpen van een tijdschrift, met Adobe InDesign kun je vrijwel alle kanten op.
Voor grafisch ontwerpers, studenten en organisaties is het een belangrijk programma om onder de knie te hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk rapportages, scripties en de bedrijfsnieuwsbrief maken.

Zowel voor gedrukte media als voor online media is Adobe InDesign de eerste keus. InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Het is hiermee het Adobe programma bij uitstek voor het ontwerpen van reclame-uitingen. InDesign is dan ook een leuk programma om mee te leren werken! Met onze basis cursus Adobe InDesign kun je binnenkort ook jouw eigen drukwerk ontwerpen.

Wij bieden de Indesign Basis cursus aan maar ook InDesign cursussen voor gevorderden. Hierdoor kun je van de basis tot een professional uitgroeien door middel van ons cursusaanbod. Adobe InDesign wordt bij ons altijd als klassikale cursus gevolgd. Door middel van de persoonlijke begeleiding en directe feedback leer je dit programma sneller kennen dan bijvoorbeeld het volgen van een online cursus.

cursus indesign - Cursus Adobe InDesign

Leren werken met Adobe InDesign

Onze InDesign CC cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. De Basis cursus behandelt de gebruikersinterface, werken met lagen, font beheer, tekst invoeren, automatische doorloop en nog veel meer. Hierdoor leer je alles basisfuncties van dit Adobe programma kennen waardoor je digitale publicaties kunt maken.

Klanten beoordelingen Klantbeoordeling cursus Adobe InDesign: ★★★★★
8.4 Gebaseerd op 214 reviews
10 1

Adobe InDesign vervolgcursussen

Wil je meer dan alleen de basis van InDesign CC leren kennen? Kies dan voor een van de vervolgcursussen InDesign CC. Bij deze cursussen leer je meer kennen van de geavanceerde opties die dit programma biedt.

In totaal bieden wij twee cursussen InDesign aan:

Cursus volgen op uw gewenste manier

Al onze Adobe InDesign CC cursussen worden klassikaal gegeven of via een In-Company training.

  • Klassikaal: je kunt de cursus klassikaal volgen op één van deze locaties: Den BoschHaarlemLeeuwardenRotterdamNijmegen en Zaandam.
  • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij jou op locatie. Zo kun je samen met jouw collega’s een cursus in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company Adobe InDesign cursussen vanaf 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met een kleine of grote groep bij ons terecht.
Meer informatie?

Wil je meer weten over ons opleidingsaanbod en over onze cursussen Adobe InDesign CC? Op de cursuspaginas’s kun je meer lezen over de verschillende cursussen InDesign die we aanbieden. In de informatie staat de prijs van elke cursus vermeldt, ook de duur van de verschillende cursussen wordt weergegeven.

Interesse in een InDesign Cursus.

Je kunt je direct inschrijven of een offerte aanvragen op onze cursus pagina’s. Voor vragen over ons cursusaanbod kun je ons bellen op 023-5513409. Bel ons gerust voor informatie aanvragen over een cursus Adobe InDesign CC. Naast de cursussen Adobe Indesign kun je ook bij ons aan de slag met cursussen Photoshop én Illustrator.