Migratietraining naar Microsoft Office 2016 / 2013 / 2010

Migratietraining naar Microsoft Office 2016 / 2013 / 2010

Compu Act Opleidingen biedt in-company migratie trainingen en workshops aan voor zowel Office 365, Office 2016, Office 2013 als Office 2010.

  Word    Excel    PowerPoint    Outlook    Access

Migreren naar een nieuwe software versie overstappen kan problemen opleveren. Handig om juist dit migratie moment te gebruiken om de kennis van uw medewerkers te verbeteren. Of het nu gaat om een korte presentaties met tips en tricks of een migratietraining van één specifiek Office pakket, Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring:

 • Wij verzorgen de inventarisatie en planning
 • Wij richten voor u de cursusruimte in
 • Wij passen de cursusinhoud aan uw wensen aan
 • Wij verzorgen de training ook 's avonds of in het weekend
 • Wij verzorgen (online) cursusmateriaal, quick reference cards, etc
 • Wij evalueren de cursus
 • Wij hebben een helpdesk en vraagbaak als nazorg
 • Wij passen voor u sjablonen aan

Vrijblijvend advies

Gaat u binnenkort de overstap maken naar Microsoft Office 365 / Office 2016 en wilt u advies? U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel 023-5513409 voor een afspraak.

Opleidingsportaal

Wij verzorgen de complete migratie training voor u met een kennisscan, planning, uitnodigingen, uitvoering en evaluatie. Wij verzorgen de migratie training bij u op locatie met ons eigen cursusmateriaal wat wij voor u op maat samen stellen. [Lees meer...]

Geen computers?

Geen probleem; wij richten desgewenst een cursuslokaal bij u in met laptops, beamer, server, etc. De kosten vallen enorm mee! Wij verzorgen cursussen op elk gewenst tijdstip ook in het weekend of 's avonds!

Cursusruimte bij een van onze recente in-company computercursussen

Cursusmateriaal migratie training

Bij de migratie training ontvangen cursisten desgewesnt een cursusboek, lesbestanden, snelzoek kaarten (A4) en gratis Microsoft online migratie tools. Hierdoor kunnen zij na de cursus op diverse manieren het geleerde in de praktijkbrengen.

Huisstijl

Werkt u met sjablonen uit de oude versie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij kunnen voor uw organisatie een huisstijl ontwikkelen en deze integreren in Office. Compu Act Opleidingen ontzorgt! [Lees meer...]

Al 15 jaar ervaring met trainingen!

Enkele organisaties die naar tevredenheid In-Company cursussen hebben laten verzorgen door Compu Act Opleidingen:

 


Beoordeling

Onze cursussen zijn door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,2/10

Certificering

Standaard examens:

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen, € 20,- per boek.

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.