Project_Basis_Cursus_header

Cursus Project Basis


Microsoft Project is een tool gemaakt voor projectplanners. Met onze cursus Project basis kunt u ook eenvoudig de voortgang bijhouden en anticiperen op benodigde resources met gedetailleerde en gemakkelijk aan te passen gebruiksklare rapporten. Deze Project basis cursus biedt u de mogelijkheid om een project zo goed mogelijk te beheren.

Microsoft Project geeft met de heldere grafische weergave een duidelijk overzicht van uw projectplanning. Zo leert u doormiddel van handige tools te analyseren, budgetten bij te houden en tijdlijnen te creëren.

Met onze Project cursus wordt projectbeheer gemakkelijk en aantrekkelijk.

Inhoud Project Basis cursus

 • Kalenders
 • Voorkeurinstellingen
 • Work breakdown structure
 • Afhankelijkheden
 • Beperkingen (constaints/lags)
 • Overbelastingen opsporen en oplossen
 • Resources
 • Rapporteren (standaard Project)
 • Visual reports
 • Baselines
 • Voortgang
 • Taken (de)-activeren
 • Organizer

Doel van de cursus Project Basis

Het leren opzetten van een projectplanning, inzetten van middelen, analyseren van de planning, rapporteren over het project en de voortgangsbewaking

Deze cursus Microsoft Project is geschikt voor iedereen die direct of indirect bij projectmanagement en projecten op de werkvloer betrokken is.


Voor deze Project basis cursus dient u enige kennis van Windows en Excel te hebben. Bent u niet zeker van uw kennis? Tijdens een gratis proefles kunnen wij deze even testen.

U ontvangt bij aanvang van de cursus Project een rijkelijk geïllustreerd cursusboek "Project basis" met oefenbestanden. Met dit cursusmateriaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk om na de cursus Project iets snel op te zoeken.

Certificaat

In deze training Project Basis leert u de basismogelijkheden van Microsoft Project. Na succesvol afronden van de Project Basiscursus ontvangt u het certificaat "Project Basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. 


Beschikbare Leervormen

Deze Project basistraining is te volgen middels KlassikaleOpen leercentrum en In-company leervorm.

Klassikaal: Elke maand vindt er op onze vestigingen een klassikale cursus Project Basis plaats.

Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds).

Samen met je collega's deze Project cursus volgen? Dat kan!
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. 023-5513409.


Vanaf 2015 is de nieuwe Office 2016 versie beschikbaar met veel nieuwe mogelijkheden. Natuurlijk is Compu Act Opleidingen een van de eerste opleiders met cursussen in deze versie. U kunt de cursus ook volgen als u beschikt over de versies 2013 of 2010.

Cursus Project


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,31/10

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Lesmethodes & prijzen
Cursus: Project Basis
Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 10 tot 16 uur
Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 6 tot 9 uur
Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Leeuwarden
Cursus: Project Basis
Prijs: € 345,-- excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 8 uur
Locaties: Haarlem, Den Bosch, Zaandam, Rotterdam, Limburg, Leeuwarden
Cursus: Project Basis
Prijs: € 795,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Studielast:
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: