Training Project Gevorderd / Microsoft Office Opleidingen

Training Project Gevorderd / Microsoft Office Opleidingen

Tijdens de training leert u werken met Microsoft Project, een planningsprogramma waarmee projecten kunnen worden gepland en beheerd.

Project is als projectplanningspakket zeer flexibel en kan voor diverse soorten projecten worden ingezet. U kunt de Project werkomgeving naar eigen inzicht aanpassen. De cursus Project Gevorderd is bedoeld voor iedereen die met Project de structuur, weergave en rapportage van zijn projecten wil wijzigen.

In deze training gaan we dieper in op het analyseren van projectgegevens, zodat u sneller inzicht krijgt in de planning en de uitvoering en zo gerichter conclusies kunt trekken. U kunt na de cursus het werken met projectbestanden versnellen en verbeteren met behulp van projectsjablonen. Tijdens de Cursus Project Gevorderd maken we gebruik van een groot aantal projectvoorbeelden. Zo hebt u de gelegenheid om de verworven kennis praktisch toe te passen aan de hand van concrete projectcases en specifieke oefeningen.

Cursus Project

Cursusinhoud

Filters en groepen
Eigen filters en groepen creëren
Filters aanpassen
Filteren met behulp van berekeningen

Aanpassen/berekenen van velden
Het creëren van aangepaste velden
Berekenen met aangepaste velden
Met behulp van aangepaste indicatoren

Aanpassen tabellen en weergaven
Het creëren van een tabel
Het creëren van een weergave

Budgettering
Maken en bijhouden van budgetten

PERT Analyse
Het gebruik van PERT te schatten taak duur

Sjablonen
Creëren van een sjabloon
Bewerken van een sjabloon
Gebruiken van sjablonen
Hoe gebruik je de optie beheer

Het leren managen van diverse gekoppelde projecten, inzetten van middelen, analyseren van de planning, rapporteren over meerdere projecten en de voortgangsbewaking

Project managers die in het dagelijks werk te maken heeft.met planningen.  Belangrijk is dat men al ervaring heeft met Project. 

Vanaf juni 2010 is de nieuwe versie Microsoft Office 2010 verkrijgbaar. Onderdeel is Project 2010. In Office 2010 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Vanaf februari 2013 is de versie Office 2013 beschikbaar waar de onderdelen (Word, Excel, PowerPoint, etc) opgefrist en gemoderniseerd.

Cursisten uit verschillende organisaties volgen deze training met bestaand lesmateriaal en een vaststaande opbouw. De docent behandelt tijdens deze cursus de modules die tot de training behoren in een logische volgorde.

Samen met je collegae een cursus Project volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.


Beoordeling

Onze cursussen zijn door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,2/10

Certificering

Standaard examens:

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

  • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
  • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
  • Veel interactie tussen medewerkers
  • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
  • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Lesmethodes & prijzen
Cursus: Project Maatwerk
Prijs: in overleg excl. BTW
Cursusduur: in overleg
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 4 uur
Locaties: Haarlem, Amstelveen, Zaandam
Cursus: Project Maatwerk
Prijs: € 795,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Studielast:
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: