boven_Photoshop_Cursus_banner

Cursus Photoshop Basis


Met onze cursus Photoshop Basis raak je in twee dagen wegwijs in het meest gebruikte beeldbewerkingprogramma ter wereld. Onze docenten rijken u tijdens de cursus op een laagdrempelinge wijze de kennis aan om aan de slag te gaan. Niet alleen de werking van het programma wordt in deze Photoshop training behandeld maar u krijgt ook inzicht in bijvoorbeeld resoluties en andere zaken waar u op moet letten. Onze docenten komen uit de grafische wereld en hebben veel praktijkervaring.

Inhoud cursus Photoshop

Tijdens de cursusdagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

 • Het verkennen van het beeldscherm en de uitgebreide gereedschapskist
 • Het uitsnijden (vrij maken) van onderwerpen op een foto
 • Het werken met meerdere lagen
 • Het belang van resoluties van gedigitaliseerde beelden
 • Retoucheren en kleurcorrecties maken & creatieve toepassingen met filters
 • Tekst & teksteffecten
 • Schaduwen en reflecties maken
 • Technieken, zoals selecties, maskers, lagen, teksteffecten, enz
 • Bestandsformaten zoals Tiff, EPS, PICT, GIF en JPEG

Beschikbare Leervormen

Deze Photoshop basiscursus is te volgen bij diverse van onze vestigingen in Nederland en wordt gegeven in klassikale en In-company leervorm. 

Doel

Vertrouwd raken met de basismogelijkheden van Adobe Photoshop. De behandelde technieken zijn in een breed scala toepasbaar. Denk hierbij aan websites, drukwerk, multimedia, presentaties en boeken.

Doelgroep

Iedereen die wil leren werken met Photoshop of kennis wil aanvullen kan deelnemen aan deze training.


Lesmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus een rijkelijk geïlustreerd boek met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Voorkennis

Voor deze Photoshop cursus dient u een goede beheersing van de computer te hebben. Bent u niet zeker van uw kennis, of werkt u al met Photoshop? Bel ons en ga in overleg met een van onze pdocenten. Wij voorzien u dan van een advies welke cursus het beste bij u past.

Certificaat

Na afloop van de training verstrekken wij u het certificaat Photoshop basis.

Tijdens de training

Natuurlijk wordt er tijdens de PhotoShop cursus goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.


Ook In-company

Samen met je collega's een Photoshop training volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company training te organiseren. Eventueel kan deze training op maat worden aangepast.
De in-company training kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409

Lesmethode

Gedurende de cursusdagen beschikt u over een pc met Adobe Photoshop . Onder begeleiding van een docent worden de relevante programma-eigenschappen van de verschillende toepassingen doorgrond en krijgt u gelegenheid om te oefenen en al uw vragen te stellen. Voor een optimaal resultaat van de cursus is het noodzakelijk goed thuis te oefenen met het meegeleverde cursusboek.

Versie

Tijdens de Photoshop cursus werken wij met Photoshop CC. Dit is de nieuwste versie. Heeft u thuis of op het werk een andere versie. Geen nood, de verschillen tussen de versies zijn klein. Ook de behandelde technieken zijn in de meest recente versies toepasbaar.

 

Adobe Photoshop bij Compu Act

 


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8/10

Veel geleerd van onze geduldige docent. Lekkere lunch.

Certificering

Standaard examens:

Over deze opleiding

Software-versie:
CS 6 / CC

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
U ontvangt het officiële Adobe Photoshop lesboek

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Lesmethodes & prijzen
Cursus: Photoshop Basis
Prijs: € 725,-- excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 4 tot 8 uur
Locaties: Haarlem, Den Bosch, Zaandam, Rotterdam, Limburg, Leeuwarden
Cursus: Photoshop Basis
Prijs: € 1.095,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Studielast: 4 tot 8 uur
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: