Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
photoshop logo - Cursus Photoshop Basis

Cursus Photoshop Basis

Bij jou op locatie of Online (Live)

Helaas is de optie om Thuis te leren niet beschikbaar voor deze cursus
Helaas is het Open Leercentrum niet beschikbaar voor de cursus
Snel navigeren Cursus Photoshop Basis
in een notendop

Samenvatting Cursus Photoshop Basis

Met onze cursus Photoshop Basis raak je in twee dagen wegwijs in het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma ter wereld. Tijdens de cursus rijken onze docenten op een duidelijke en heldere wijze de kennis aan waarmee je aan de slag kan gaan.

Niet alleen de werking van het programma wordt in deze Photoshop training behandeld maar je krijgt ook inzicht in bijvoorbeeld resoluties en andere zaken waar je op moet letten. Onze docenten komen uit de grafische wereld en hebben veel praktijkervaring.

8.8
8.8/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Photoshop Basis

Tijdens de cursusdagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het verkennen van het beeldscherm en de uitgebreide gereedschapskist
  • Het uitsnijden (vrij maken) van onderwerpen op een foto
  • Het werken met meerdere lagen
  • Het belang van resoluties van gedigitaliseerde beelden
  • Retoucheren en kleurcorrecties maken & creatieve toepassingen met filters
  • Tekst & teksteffecten
  • Schaduwen en reflecties maken
  • Technieken, zoals selecties, maskers, lagen, teksteffecten, enz
  • Bestandsformaten zoals Tiff, EPS, PICT, GIF en JPEG

Beheers je bovenstaande lesstof al? Bekijk dan eens één van onze andere Photoshop cursussen.

Wat is het doel van deze cursus?

Vertrouwd raken met de basismogelijkheden van Adobe Photoshop. De behandelde technieken zijn in een breed scala toepasbaar. Denk hierbij aan websites, drukwerk, multimedia, presentaties en boeken.

Is deze cursus Photoshop voor beginners geschikt voor mij?

Iedereen die wil leren werken met Photoshop of kennis wil aanvullen kan deelnemen aan deze training.

Wat kan ik verwachten van deze cursus?

Gedurende de cursusdagen beschik je over een pc met Adobe Photoshop. Onder begeleiding van een docent worden de relevante programma-eigenschappen van de verschillende toepassingen doorgrond en krijg je gelegenheid om te oefenen en al jouw vragen te stellen. Voor een optimaal resultaat van de cursus is het noodzakelijk goed thuis te oefenen met het meegeleverde cursusboek.

Welke voorkennis is gewenst?

Voor deze Photoshop cursus dien je een goede beheersing van de computer te hebben. Ben je niet zeker van jouw kennis, of werk je al met Photoshop? Bel ons en ga in overleg met een van onze docenten. Wij voorzien je dan van een advies welke cursus het beste bij je past.


Welke leervormen kan ik volgen?

Deze cursus is te volgen in de Klassikale en In-company leervorm.
Klassikaal
Deze vorm van lesgeven is voor de veel deelnemers een vertrouwde methode. Elke maand vinden er bij onze vestigingen meerdere klassikale cursussen plaats.

Samen met je collega’s deze training volgen? Dat kan!

De in-company cursus kan bij jou op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op: 023-5513409.

Welk cursusmateriaal is aanwezig?

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een rijkelijk geïlustreerd boek. Met dit materiaal kun je thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Verdien een certificaat Photoshop voor beginners!

Na het afronden van deze cursus in een klassikale of in-company setting ontvang je een certificaat van deelname van CompuAct Opleidingen Nederland B.V., een waardevol document voor werkgevers.

Met welke versie wordt gewerkt?

Tijdens de Photoshop cursus werken wij met nieuwste versie Photoshop CC. Heb je thuis of op het werk een andere versie? Geen nood, de verschillen tussen de versies zijn klein. Ook de behandelde technieken zijn in de meest recente versies toepasbaar.

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Photoshop Basis

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Aankomende cursussen:

Eveline Zeilberg
Klassikaal
Lees verder
De tweedaagse cursus van Computertraining gevolgd. Kort samengevat; productief, leerzaam, nuttig en praktisch. Na twee dagen les gehad te hebben heb ik een zeer goede basis van photoshoppen! Als ''top'' vind ik de wijze waarop lesgegeven wordt zeer goed. Er wordt namelijk eerst op een duidelijk manier uitgelegd en daarna mag je zelf aan de slag om de stof meteen toe te passen. Aanrader!
Jeroen Sandbergen
inCompany
Lees verder
De training van Computertraining was gewoonweg goed! Prijs/kwaliteit verhouding in orde. Tijdbestek is een goede inschatting. Docent heeft meer dan genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden en daagt de groep uit om de stof te leren. Bijzonder ook dat de docent naar ons kwam i.p.v. andersom! Dat is praktisch voor het bedrijf. Als groep hebben we een goede basis gekregen voor de toekomst! Volgende cursus zeker weer bij Computertraining!
Leon Wester
Klassikaal
Lees verder
Computertraining bedankt voor de leerzame cursus bij jullie! De docent legt het lesmateriaal ontzettend goed uit. Als je iets niet snapt, staat de docent open voor persoonlijke begeleiding en helpt je totdat je het snapt! Ik ga Computertraining bij mijn collega's/vrienden zeker aanraden.
Nienke Landman
inCompany
Lees verder
Computertraining heeft bij ons bedrijf een tweedaagse cursus gegeven waar wij zeer te spreken over zijn. Voor een redelijk grote groep van 10 man is de cursus foutloos verlopen. De docent had aandacht voor iedereen en hield het tempo aan van de groep. De docent had zeker ervaring op het gebied van lesgeven! We zijn tevreden over de basis cursus en gaan in de toekomst zeker voor de gevorderden cursus! Computertraining bedankt!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Photoshop Basis met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier