Cursus Project Maatwerk

Naar Lesmethodes & prijzen

Tijdens de training leert u werken met Microsoft Project, een planningsprogramma waarmee projecten kunnen worden gepland en beheerd.

Project is als projectplanningspakket zeer flexibel en kan voor diverse soorten projecten worden ingezet. U kunt de Project werkomgeving naar eigen inzicht aanpassen. De cursus Project Gevorderd is bedoeld voor iedereen die met Project de structuur, weergave en rapportage van zijn projecten wil wijzigen.

In deze training gaan we dieper in op het analyseren van projectgegevens, zodat u sneller inzicht krijgt in de planning en de uitvoering en zo gerichter conclusies kunt trekken. U kunt na de cursus het werken met projectbestanden versnellen en verbeteren met behulp van projectsjablonen. Tijdens de Cursus Project Gevorderd maken we gebruik van een groot aantal projectvoorbeelden. Zo hebt u de gelegenheid om de verworven kennis praktisch toe te passen aan de hand van concrete projectcases en specifieke oefeningen.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Cursus Project Maatwerk

Cursusinhoud

Filters en groepen
Eigen filters en groepen creëren
Filters aanpassen
Filteren met behulp van berekeningenAanpassen/berekenen van velden
Het creëren van aangepaste velden
Berekenen met aangepaste velden
Met behulp van aangepaste indicatoren

Aanpassen tabellen en weergaven
Het creëren van een tabel
Het creëren van een weergave

Budgettering
Maken en bijhouden van budgettenPERT Analyse
Het gebruik van PERT te schatten taak duur

Sjablonen
Creëren van een sjabloon
Bewerken van een sjabloon
Gebruiken van sjablonen
Hoe gebruik je de optie beheer

Het leren managen van diverse gekoppelde projecten, inzetten van middelen, analyseren van de planning, rapporteren over meerdere projecten en de voortgangsbewaking

Project managers die in het dagelijks werk te maken heeft.met planningen.  Belangrijk is dat men al ervaring heeft met Project.

Vanaf juni 2010 is de nieuwe versie Microsoft Office 2010 verkrijgbaar. Onderdeel is Project 2010. In Office 2010 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Vanaf februari 2013 is de versie Office 2013 beschikbaar waar de onderdelen (Word, Excel, PowerPoint, etc) opgefrist en gemoderniseerd.

Cursisten uit verschillende organisaties volgen deze training met bestaand lesmateriaal en een vaststaande opbouw. De docent behandelt tijdens deze cursus de modules die tot de training behoren in een logische volgorde.

Samen met je collegae een cursus Project volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Lesmethodes & prijzen

Klassikaal
 • Cursus: Cursus Project Maatwerk
 • Prijs: €995,-- per dag,- excl. BTW
 • Cursusduur: in overleg
 • klassikaal
 • Cursusdata: Bekijk cursusdata
 • Studielast: 4 uur
 • Locaties: Den Bosch, Haarlem, Leeuwarden, Limburg, Nijmegen, Rotterdam, Zaandam
In-Company/Maatwerk
 • Cursus: Cursus Project Maatwerk
 • Prijs: €1095,--,- per dag per groep excl. BTW
 • Cursusduur: 1 dag
 • Studielast: 6 uur
 • Locaties: Bij u op locatie!