Typecursus voor volwassenen | cursus blindtypen

Typecursus voor volwassenen | cursus blindtypen


Met onze typecursus voor volwassenen leert u in 10 weken blindtypen!
Typen behoort vandaag de dag tot een zeer belangrijke communicatietechniek. Vaardig typen biedt ons de mogelijkheid om aan anderen snel en overzichtelijk informatie te geven of te vragen. We hoeven maar te denken aan de snelle toeneming van communicatie middels mail, apps of social media. De techniek van het typen beperkt zich al lang niet meer alleen tot de bekende schrijfmachine, maar is ook noodzakelijk voor de bediening van moderne kantoormachines en computers.

Bijna alle werkgevers wensen dat hun medewerkers met het 10 vinger systeem kunnen blindtypen. Niet alleen vanwege de productiviteit maar ook omdat veel ARBO diensten toezien op de werkomstandigheden van werknemers. Misschien is dit wel de meest nuttige cursus die u kunt doen!

Omschrijving

Toetsenbordvaardigheid kunnen we leren. Binnen een betrekkelijk korte tijd kunnen we een grote vaardigheid in het typen verwerven. Op een prettige wijze zelfs. Compu Act Opleidingen gebruikt voor het aanleren van het typen een speciaal programma dat u stap voor stap meeneemt. Van makkelijk naar steeds uitdagender.

Met de cursus toetsenbordvaardigheid leert u vaardig, met tien vingers en "blind" typen.

Iedereen die zich vaardig wil maken in het typen.

Het cursusmateriaal en software wordt bij de start van de training op uw laptop of computer geïnstalleerd. U dient elke dag thuis een half uur te oefenen om de cursus tot een goed einde te brengen! Omdat alle gegevens online worden bewaart heeft de docent een goed beeld van uw voortgang. Blindtypen is een vaardigheid die u zich alleen door te herhalen eigen maakt.

U kunt elke week starten met de cursus op een vestiging die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

Certificaat typevaardigheid

Na afloop kunt u ervoor kiezen om examen te doen. U kunt kiezen uit een Typen 100 of 120 aanslagen per minuut examen. Na het succesvol afronden van dit examen ontvangt u het Certificaat Blindtypen 100 of 120 van CompuAct opleidingen. Een waardevol document voor werkgevers.


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8/10

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Over deze opleiding

Software-versie:
Windows / Mac

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Lesmethodes & prijzen
Cursus: Typevaardigheid
Prijs: € 215,-- excl. BTW
Cursusduur: 10 uur in 10 weken
Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 30 uur
Locaties: Haarlem, Amstelveen, Alkmaar, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Hoorn, Leeuwarden

Anderen bekeken ook: