Word_Gevorderd_cursus_header

Cursus Word Gevorderd


Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkingscursus voor gevorderden volgen. Tijdens de cursus Word voor gevorderden leert u onder andere hoe u mailingen en macro's kunt maken. Daarnaast leert u werken met sjablonen, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. Natuurlijk kunt u de cursus Word volgen in de versie die u thuis of het werk gebruikt. Bij het inschrijven kunt u aangeven welke versie van Microsoft Office u gebruikt.

inhoud van de Word gevorderd cursus

 • Sjablonen
 • Formulieren maken
 • Automatische opmaak, opmaakprofielen
 • Stijlen en nummering
 • Index en inhoudsopgave
 • Mailingen maken met speciale velden
 • Query opties in het adressenbestand
 • Standaardinstellingen van Word
 • Etiketten en enveloppen
 • Standaardbrief en adressenbestand maken
 • Overzichtsweergave
 • Sorteren en selecteren
 • Bladerobjecten, macro's en sneltoetsen

Beschikbare Leervormen

Deze Word Gevorderde training is te volgen middels KlassikaleOpen leercentrum en In-company leervorm.

Klassikaal: Elke maand vindt er op onze vestigingen een klassikale cursus Word Gevorderd plaats.

Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds).

Samen met je collega's deze Word cursus volgen? Dat kan!
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. 023-5513409.


Leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word, zodat u in staat bent een document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken.

Doelgroep

Mensen die al enige ervaring met Word hebben, maar graag alle ins en outs willen leren zoals stijlen, sjablonen, mailingen en macro's.


Voor deze cursus dient u de basisonderdelen zoals beschreven in de Basiscursus Word te beheersen. Beheerst u de basiskennis niet helemaal? U kunt een opfriscursus Word Basis volgen tegen gereduceerd tarief!

In deze Word cursus verfijnt  u uw kennis van en ervaring met Microsoft Word. Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Word gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het certificeringsprogramma om uw vaardigheden met betrekking tot Microsoft Office te valideren. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen. U kunt bij ons ook aanmelden voor een MOS examen. [ lees meer... ]

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geïllustreerde cursusboek "Word Gevorderd" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Vanaf oktober 2016 is de nieuwe versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Word 2016. In Office 2016 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Bij Office 2016 werden de toepassingen opgefrist en gemoderniseerd. Met Word 2016 zijn de mogelijkheden nog indrukwekkender. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een cursus in alle versies van Microsoft Word. Klik hier voor het downloaden van de nieuwste Office software voor uw  Word cursus.

cursus Word 2016


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,7/10

Goede sfeer en goede docent

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Lesmethodes & prijzen
Cursus: Word Gevorderd
Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 14 tot 20 uur
Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 7 tot 10 uur
Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Leeuwarden
Cursus: Word Gevorderd
Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 4 tot 6 uur
Locaties: Nijmegen, Haarlem, Den Bosch, Zaandam, Rotterdam, Limburg, Leeuwarden
Cursus: Word Gevorderd
Prijs: € 795,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Studielast: 4 tot 8 uur
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: