Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
cursus word - Cursus Word Basis

Cursus Word Basis

Bij jou op locatie of Online (Live)

Snel navigeren Cursus Word Basis
in een notendop

Samenvatting Cursus Word Basis

Op zoek naar een Word Basiscursus? CompuAct Opleidingen verzorgt een uitgebreide en praktijkgerichte cursus Word Basis voor een vliegende start met dit programma. Na deze Word cursus heeft u de handvatten om dagelijks met het programma te werken. Tevens is het het startpunt voor onze Word verdiepingscursussen. CompuAct heeft verschillende opleidingsvormen in haar aanbod. Er is dus altijd wel een vorm die bij u past. Mocht u twijfelen of deze Word basiscursus bij uw opleidingsbehoefte past. Bel ons en wij adviseren u graag!

8.6
8.6/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Word Basis

Inhoud van de cursus Word Basis

 • Het Lint
 • Typen en bewerken van documenten
 • Spelling en grammaticacontrole
 • Schermonderdelen, paginaweergave
 • Paginanummering, marges instellen
 • Opslaan en openen documenten in mappen
 • Ongedaan maken, help functie en assistent
 • Opmaken, corrigeren, aanpassen bestanden
 • Lettertypes, zoeken en vervangen
 • Opmaakfuncties vet, cursief, onderstrepen
 • Werken en wisselen tussen meerdere documenten
 • Bestandsorganisatie, wijzigingen in tekst
 • Speciale effecten in de tekst
 • Inspringen, kopteksten en voetteksten, alinea
 • Synoniemen en antoniemen
 • Zoeken/vervangen, printen, opsommingtekens
 • Tabellen invoegen en bewerken
 • Tab instellingen, leestekens, symbolen, nummering
 • Afbeeldingen / figuren invoegen en bewerken

Doel van de cursus

Leren werken met Microsoft Word en/of de reeds bestaande Word vaardigheden uitbreiden middels deze cursus.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus Word Basis is voor beginners en iedereen die de Word basisvaardigheden wil beheersen of wenst aan te vullen.

Welke voorkennis is gewenst?

Voor deze cursus dient u een redelijke beheersing van de computer te hebben. Bent u niet zeker van uw kennis, of werkt u al met Word? Tijdens een gratis proefles of inventarisatie bepalen wij uw Word vaardigheden en voorzien u van een goed advies.

Beschikbare Leervormen

Deze cursus is te volgen in de Klassikale, Open Leercentrum en In-company leervorm.

Cursus Word Klassikaal: Deze vorm van lesgeven is voor de veel deelnemers een vertrouwde methode. Elke maand vinden er bij onze vestigingen meerdere klassikale cursussen plaats.

Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en ‘s avonds).

Samen met je collega’s deze training volgen? Dat kan! De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op: 023-5513409.

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van deze Word cursus een rijkelijk geillustreerd cursusboek “Word basis” met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend boek om later nog eens te oefenen.

Certificaat!

Rond u uw cursus af in het open leercentrum, dan kunt u examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u een certificaat van CompuAct Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door u behaalde cijfer.Na het afronden van deze cursus in een klassikale of in-company setting ontvangt u een certificaat van deelname van CompuAct Opleidingen Nederland B.V., een waardevol document voor werkgevers.

Gebruikte Word versies

De meest gebruikte Office versie is 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 en Office 365 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Word 2019. In Office 2019 / 365 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een Word cursus met een meerdere versies van Microsoft Office.
Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Word cursus ook voor Mac OS X. Je kunt de cursus volgen met Office 2011, 2016, 2019 en 365 op de iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd.

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Word Basis

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Op uw gemak vanuit huis

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.

Op je gemak in jouw eigen tempo

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Prijs

€ 325.00

Cursusduur

12 tot 18 uur

Studielast

6 tot 9 uur

Locaties

Den Bosch, Nijmegen, Zaandam

Aankomende cursussen:

Kelly Wiering
Klassikaal
Lees verder
Bedankt voor deze leuke cursus. Mijn documenten zien er na het volgen van deze Word Cursus een stuk professioneler uit!
Annemarie Fekhof
inCompany
Lees verder
Wij hebben zeer positieve reacties ontvangen op de Cursus Word voor beginners van onze medewerkers. We zullen volgend jaar de complexere cursus gaan organiseren. Fijn dat jullie actief meedenken in de voorbereidingen en onze vergaderruimte net hebben netjes hebben achtergelaten.
Leo Wokke
Klassikaal
Lees verder
Goed parkeren, fijne apparatuur om mee te werken, veel geleerd. Grappige en fijne docent. Zeer geduldig en wist het mij allemaal goed uit te leggen.
Lotte Zeijlemaker
Klassikaal
Lees verder
De cursus Word Basis heb ik gevolgd omdat ik het idee had dat ik veel meer uit het programma kan halen dan wat ik op het moment doe. In de cursus heb ik de volgende dingen o.a. geleerd: opmaakfuncties, speciale effecten in de tekst, kop- en voetteksten, tabellen invoegen en bewerken. De cursus is nu een week geleden en ik kan zeggen dat ik een stuk sneller met Word werk en meer opties van het programma gebruik waardoor ik minder tijd kwijt ben. Super bedankt Computertraining!
Edwin Best
In-Company
Lees verder
Beste, Onlangs is Computertraining bij ons op locatie geweest. Ik wilde graag dat het personeel (+10 man) de cursus Word deed zodat zij allen hetzelfde niveau beheersen. En na de cursus kan ik zeggen dat dit heel goed gelukt is. In no-time wist de docent alles goed uit te leggen en duidelijk te maken voor het personeel. Louter positieve reacties gekregen uit de groep. Aanrader voor bedrijfseigenaren die hun personeel een cursus voor willen leggen!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Word Basis met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier