Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
cursus word - Cursus Word Formulieren en Sjablonen

Cursus Word Formulieren en Sjablonen

Bij jou op locatie of Online (Live)

Snel navigeren Cursus Word Formulieren en Sjablonen
in een notendop

Samenvatting Cursus Word Formulieren en Sjablonen

Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkings-cursus voor Formulieren en Sjablonen volgen. Tijdens de training leert u sjablonen te maken in Word 2016 of 2013. Deze kunnen bestaan uit opmaakprofielen, AutoTeksten, werkbalken, menu’s en eenvoudige macro’s. Het ontwerpen en beveiligen van een formulier met formuliervelden komt ook aan bod.

8.5
8.5/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Word Formulieren en Sjablonen

  • Stijlen gebruiken
  • Sjablonen gebruiken, toepassen
  • Sjablonen maken
  • Bouwstenen
  • Secties
  • Velden en bladwijzers
  • Formulieren maken en beveiligen
  • Oude en nieuwe formulieren
  • Met een Macro een sjabloon openen
  • Formulieren oproepen via het Lint

Doel van de cursus

Leren werken met de geavanceerdere opties van Microsoft Word, zodat u in staat bent een groot en complex document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor vergevorderde Word-gebruikers die zelfstandig Formulieren en Sjablonen willen ontwikkelen in Word, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van huisstijldocumenten.

Voorkennis

Voor deze cursus dient u de basis onderdelen zoals beschreven in de Basis cursus Word te beheersen.

Beschikbare Leervormen

Deze cursus is te volgen in de Klassikale, Open Leercentrum en In-company leervorm.

Klassikaal: Deze vorm van lesgeven is voor de veel deelnemers een vertrouwde methode. Elke maand vinden er bij onze vestigingen meerdere klassikale cursussen plaats.

Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en ‘s avonds).

Samen met je collega’s deze training volgen? Dat kan! De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op: 023-5513409.

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geïllustreerd cursusboek “Word Formulieren en Sjablonen” met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Certificaat

Rond u uw cursus af in het open leercentrum, dan kunt u examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u een certificaat van CompuAct Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door u behaalde cijfer.Na het afronden van deze cursus in een klassikale of in-company setting ontvangt u een certificaat van deelname van CompuAct Opleidingen Nederland B.V., een waardevol document voor werkgevers.

Versie

De meest gebruikte Office versie is 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Word 2019. In Office 2019 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een Word cursus in een aantal versies van Microsoft Office.

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Word Formulieren en Sjablonen

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Op uw gemak vanuit huis

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.

Op je gemak in jouw eigen tempo

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Prijs

€ 325.00

Cursusduur

6 tot 9 uur

Studielast

3 uur

Locaties

Den Bosch, Nijmegen, Zaandam

Aankomende cursussen:

Patrick Worm
Klassikaal
Lees verder
Dit is de eerste keer dat ik een ICT cursus volg bij Compuact. Echt super goed bevallen! Zeer geduldige docent en leuke materie om mee te werken. Je krijgt voor thuis nog wat werk mee om mee te oefenen. Super leuk! Ik had nooit gedacht dat Word zo een gaaf programma is.
Hermine Kuipers
Klassikaal
Lees verder
Ik geef deze cursus een 10! Geweldige faciliteiten, leuke mede cursisten en de docent is erg grappig. Maar nog belangrijker; wat een leerzame cursus! Ik weet nu op de juiste manieren om sjablonen aan te maken en te gebruiken. Op internet zijn er wel wat uitlegpagina's te vinden maar door de top docent is het mij veel duidelijker geworden om word onder de knie te krijgen! CompuAct thanks!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Word Formulieren en Sjablonen met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier