Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
cursus word - Cursus Word Gevorderd

Cursus Word Gevorderd

Bij jou op locatie of Online (Live)

Snel navigeren Cursus Word Gevorderd
in een notendop

Samenvatting Cursus Word Gevorderd

Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkingscursus voor gevorderden volgen. Tijdens de cursus Word voor gevorderden leert u onder andere hoe u mailingen en macro’s kunt maken. Daarnaast leert u werken met sjablonen, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. Natuurlijk kunt u de cursus Word volgen in de versie die u thuis of het werk gebruikt. Bij het inschrijven kunt u aangeven welke versie van Microsoft Office u gebruikt.

8.6
8.6/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Word Gevorderd

Dit komt aan bod tijdens de Word gevorderd cursus:

 • Sjablonen
 • Formulieren maken
 • Automatische opmaak, opmaakprofielen
 • Stijlen en nummering
 • Index en inhoudsopgave
 • Mailingen maken met speciale velden
 • Query opties in het adressenbestand
 • Standaardinstellingen van Word
 • Etiketten en enveloppen
 • Standaardbrief en adressenbestand maken
 • Overzichtsweergave
 • Sorteren en selecteren
 • Bladerobjecten, macro’s en sneltoetsen

Doel van de cursus

Leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word, zodat u in staat bent een document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken.

Doelgroep

Mensen die al enige ervaring met Word hebben, maar graag alle ins en outs willen leren zoals stijlen, sjablonen, mailingen en macro’s.

Voorkennis Word

Voor deze cursus dient u de basisonderdelen zoals beschreven in de Basiscursus Word te beheersen.

Beschikbare Leervormen

Deze cursus is te volgen in de Klassikale, Open Leercentrum en In-company leervorm.

Klassikaal: Deze vorm van lesgeven is voor de veel deelnemers een vertrouwde methode. Elke maand vinden er bij onze vestigingen meerdere klassikale cursussen plaats.

Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en ‘s avonds).

Samen met je collega’s deze training volgen? Dat kan! De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op: 023-5513409.

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geïllustreerde cursusboek “Word Gevorderd” met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Certificaat

Rond u uw cursus af in het open leercentrum, dan kunt u examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u een certificaat van CompuAct Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door u behaalde cijfer.Na het afronden van deze cursus in een klassikale of in-company setting ontvangt u een certificaat van deelname van CompuAct Opleidingen Nederland B.V., een waardevol document voor werkgevers.

Gebruikte versies

De meest gebruikte Office versie is 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 en Office 365 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Word 2019. In Office 2019 / 365 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een Word cursus met een meerdere versies van Microsoft Office.
Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Word cursus ook voor Mac OS X. Je kunt de cursus volgen met Office 2011, 2016, 2019 en 365 op de iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd.

Training Word 2016 - Cursus Word Gevorderd

 

Tags:

Cursus Word Gevorderden, Word cursus voor gevorderden, Cursus Word Gevorderd

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Word Gevorderd

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Op uw gemak vanuit huis

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.

Op je gemak in jouw eigen tempo

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Prijs

€ 325.00

Cursusduur

14 tot 20 uur

Studielast

7 tot 10 uur

Locaties

Den Bosch, Nijmegen, Zaandam

Aankomende cursussen:

Ron Boerlage
Klasikaal
Lees verder
Zeer leerzaam. Uitstekende faciliteiten. Docent is zeer kundig en behulpzaam. Leuke mede cursisten. Veel handige do's and don't geleerd. Aanrader!
Paul Hermans
Klassikaal
Lees verder
Leerzame dag gehad met fijne mede cursisten. De locatie in Haarlem was prima te bereiken met de auto. De ontvangst is warm en open. De docent weet een fijne setting te creeeren en geeft veel waardevolle tips om het maximale uit Word te halen. Mijn documenten zijn niet alleen een stuk professioneler, maar ik weet een beter document in de helft van de tijd op te zetten. Daarnaast hebben we onze huisstijl nu zeer efficient weten door te voeren.
Marja Oudeman
Klassikaal
Lees verder
Bedankt voor de wijze lessen Compuact! Leuke opleidingen. Ik ga het zeker aanbevelen bij andere collega's. Tot volgend jaar.
Linda Harrijvan
Lees verder
Na het volgen van de Basis cursus nu de Gevorderden gedaan. Zeker geen spijt van gehad! Ik kan nu met zekerheid aangeven op mijn CV dat ik Word tot in de puntjes beheers. Sterker nog; ik denk dat ik veel collega's tips kan geven om beter en vaker met Word te gaan werken. Bedankt!
Tess Wester
Klassikaal
Lees verder
Vandaag de cursus Word Gevorderden gehad bij Computertraining in Zaandam. Super goed bereikbaar en genoeg parkeerplek. Omdat ik de cursus Word Basis vorig jaar gedaan had en ik nog meer uit Word wilde halen, besloot ik de Word Gevorderden cursus te doen. In deze cursus heb ik dingen geleerd over sjablonen, formulieren aanmaken, query opties in adresbestanden en het toepassen van stijlen en nummering. Mijn kennis is zeer vergroot en daar ben ik Computertraining zeer dankbaar voor. Volgende cursus zeker weer bij Computertraining.
Jesse van der Zee
In-Company
Lees verder
Ik was al een tijdje opzoek naar een geschikt iemand om op locatie de training Word Gevorderden te komen doen. Vervolgens kwam ik via Google op de Computertraining website, die er goed en professioneel uitziet. Ik heb gebeld en door de flexibiliteit van de docent is alles binnen 1 week geregeld. De flexibiliteit is top, net als de cursus die gegeven is! Het niveau van het personeel is weer opgekrikt, met dank aan de docent van Computertraining. Tot een volgende keer. Aanrader!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Word Gevorderd met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier