Cursus WordPress / WordPress Training

Cursus WordPress / WordPress Training

In onze cursus WordPress voor beginners leert u hoe u op een eenvoudige manier een eigen WordPress website kan maken. Je leert hoe je je eigen Wordpess website kunt installeren, ontwerpen, uitbreiden en van content kan voorzien met behulp van deze WordPress cursus.

Inhoud Wordpress Cursus

Tijdens deze basiscursus komt u naast de basisonderwerpen ook in aanraking met begrippen als CSS, HTML en SEO. Natuurlijk kunt u tijdens de basis cursus WordPress vragen stellen buiten de stof om.

 • Er wordt een algemeen overzicht gegeven van de mogelijkheden van WordPress
 • Het werken met het dashboard
 • Het bepalen van de structuur van je website
 • Het maken van pagina’s en berichten en deze vervolgens bewerken
 • Het maken van een menu en deze bewerken
 • Het plaatsen van afbeeldingen
 • Het omgaan met reacties van mensen en spam
 • Het omgaan en werken met widgets
 • Kennismaken met de belangrijkste plugins
 • Het werken met thema’s

Beschikbare Leervormen

Deze cursus is te volgen bij diverse van onze vestigingen in Nederland en wordt gegeven in klassikale en In-company leervorm. 

Doel van de cursus Wordpress

Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen die de basis willen leren van WordPress. De doelgroep is ook behoorlijk groot. Dit loopt van bloggers en journalisten, tot winkeliers en scholieren.

Doelgroep WordPress cursus

Iedereen die wil leren werken met WordPress of kennis wil aanvullen kan deelnemen aan deze Wordpress cursus.

Lesmateriaal

WordPress is een on-line tool en ontwikkeld zich razendsnel. U ontvangt een up-to-date hand out met handige tips en trics.

Voorkennis

Voor deze WordPress cursus dient u een zeer goede beheersing van de computer te hebben. Het kunnen schrijven van teksten is een voordeel. Bent u niet zeker van uw kennis, of werkt u al met WordPress? Bel ons en ga in overleg met een van onze docenten. Wij voorzien u dan van een advies welke cursusinhoud het beste bij u past.

Certificaat

Na afloop van de Wordpress basis training verstrekken wij u het certificaat Wordpress basis.

WordPress versie

WordPress is een on-line tool en ontwikkeld zich razendsnel. De cursus wordt gegeven in een recente versie van WordPress.

Samen met je collega's een WordPress cursus volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus WordPress te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast. *
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Wat is WordPress?

WordPress is het bekendste en meest gebruikte CMS (Content Management System) programma op dit moment. Het is gemakkelijk om een website of zelfs een webshop met behulp van WordPress te maken. Het wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven.

In het kort is WordPress een systeem om een website of een blog mee te beheren. Mede door dit CMS systeem is kennis van programmeertalen zoals HTML, PHP of CSS niet meer nodig. Je hoeft alleen de tekst nog te schrijven en de afbeeldingen te plaatsen. Hierdoor hoef je je alleen nog te focussen op de content en niet op het programmeren.


Beoordeling

Onze cursussen zijn door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,2/10

Certificering

Standaard examens:

Over deze opleiding

Software-versie:

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Lesmethodes & prijzen
Cursus: WordPress
Prijs: € 565,-- excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 4 uur
Locaties: Haarlem, Den Bosch, Zaandam, Rotterdam, Limburg, Leeuwarden
Cursus: WordPress
Prijs: € 1.300,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 1 dag
Studielast: 4 uur
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: