Cursuslocatie Almere

Almere
Wisselweg 33
1314CB Almere
Nederland
Telefoon: 023-5513409
E-mail: [email protected]

Lesmethoden

  • Open Leercentrum
  • Klassikaal
  • In-Company

Faciliteiten

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
  • Parkeren gehandicapten
  • Cursusruimte te huur

Welkom bij CompuAct opleidingen Almere!

U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord.

Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor!
Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursis

Routebeschrijving

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Almere bevindt op de rand van Almere de Steiger.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de buurt.

Openbaar vervoer

Compu Act Opleidingen Almere is uitstekend met bus 1 en 3 te bereiken. Vanaf Almere Centrum is het 10 minuten naar ons kantoor.

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres De Paal 1-6 in.

Komende uit de richting Amsterdam via A1 richting Amersfoort/ Utrecht

Rijd rechts de oprit van de A10 op (Zeeburg S114[afslag 14]) richting Amersfoort/ Utrecht. Volg na 1.8 km op het knooppunt Watergraafsmeer de A1, E231 richting Almere/ Amersfoort/ Diemen. Houd na 5.7 km rechts aan op de A1 (E231) richting Almere/ Amersfoort/ Hengelo. Volg na 4.9 km op het knooppunt Muiderberg de A6 richting Almere/Lelystad. Neem na 9.6 km afslag Almere haven[afslag 4] richting Almere-haven. Ga na 1.3 km rechtsaf de De Paal op. Ga na 80 m rechtsaf op de De Paal.U bent gearriveerd (De Paal 1-6, 1351JA, Almere)

Komende uit de richting Lelystad/ Dronten via A6 richting Amsterdam

Rijd de oprit van de A6 op (Lelystad[afslag 10]) richting Amsterdam A6 Amsterdam. Neem na 9.6 km afslag Almere haven[afslag 4] richting Almere-haven. Ga na 1.3 km rechtsaf de De Paal op. Ga na 80 m rechtsaf op de De Paal.U bent gearriveerd (De Paal 1-6, 1351JA, Almere)

 Download de routebeschrijving

Faciliteiten & verhuur

Op zoek naar een geschikte training- en cursuslocatie in Almere?

Organiseert u binnenkort een training? Compu Act Opleidingen Almere heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten te huur. Iedere ruimte heeft comfortabele werkplekken met moderne pc’s, gratis internet (en WiFi) en technische support. Dit vormt de basis voor een zorgeloze bijeenkomst. Een kopje koffie bij ontvangst en een smakelijke lunch in de pauze? Ook dat kunnen wij verzorgen.

Wanneer u een training gaat geven begrijpen wij dat het van belang is dat alles op orde is, zowel de ruimte als de apparatuur die beschikbaar wordt gesteld. Daarom werken wij enkel met professionele apparatuur waar u geen omkijken naar heeft. Dit ziet u terug van de ergonomische bureaustoelen tot aan het eten en drinken wat wordt aangeboden op deze locatie in Almere.

Koffiecorner

Er is een koffiecorner naast de cursusruimte aanwezig waar u standaard vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Bereikbaarheid

De trainingslocatie in Almere is uitstekend bereikbaar met de auto.

Overnachten

In de nabije omgeving zijn diverse hotels om te overnachten. Vraag naar onze ervaringen.

Catering

Grenzend aan onze trainingsruimtes is een koffie- en/of lunchruimte. Desgewenst verzorgen wij ook lunch of diner voor u. De kosten voor koffie/thee/water zijn bij de prijs inbegrepen.  Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per dag. U kunt ook een lunch verzorgd krijgen vanaf € 10,–.

Lunch

Voor de cursisten wordt er standaard gedekte tafels klaargezet.  U heeft onder andere de keuze uit belegde broodjes, zoet en hartig beleg, melk, etc. Standaard is er vruchtensap en zuivel beschikbaar. Als dessert of snack kunt u kiezen uit fruit, en andere desserts. Natuurlijk kunt u dit standaard pakket uitbreiden.

ICT ondersteuning

U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten instaleren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Service

Bij de verhuur van onze lokalen is één standaard software-installatie inbegrepen. Dit betekent dat de computers standaard zijn uitgerust met Windows  7, 8.1 of 10 en Microsoft Office  (2013, 2010, 2007 NL). Overige installaties (Server 2012, Server 2008 R2) geschieden tegen een meerprijs.

Voorwaarden voor verhuur locaties

Aanbetaling 10 %, 3 weken vooraf
Totale huursom 100%, 1 week vooraf

Annulering van verhuur locaties

3 weken voor datum verhuur – 10% van de totale som betalen.
1 week voor datum verhuur – 75% van de totale som betalen.
3 dagen voor datum verhuur  – 100% van de totale som betalen.

Cursusaanbod in Almere