Cursuslocatie Boxtel

Boxtel
Bosscheweg 139
5282WV Boxtel
Nederland
Telefoon: 023-5513409
Fax: 023-5513410
E-mail: [email protected]

Lesmethoden

  • Open Leercentrum
  • Klassikaal
  • In-Company

Faciliteiten

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
  • Parkeren gehandicapten
  • Cursusruimte te huur

Cursus in Boxtel volgen?

Hier worden enkel Autodesk cursussen gegeven.

Waar kunt u ons vinden

De locatie is makkelijk te bereiken via de A2, en ligt aan de rand van Boxtel, in het kantoren-complex Seliswoude.

Routebeschrijving Auto

Komende vanuit de richting ’s Hertogenbosch / Utrecht

Ga over de A2 richting Eindhoven. Vrij kort na ’s Hertogenbosch ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 op de A2). Neem deze afslag en ga onderaan bij de stoplichten linksaf richting Boxtel. Na ongeveer 500m rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand na een afslag naar rechts naar kantoren-complex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechterkant vind u op de begane grond de cursusruimte.

Komende vanuit de richting Eindhoven

Ga over de A2 richting ‘s Hertogenbosch. Op de A2 ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 opde A2). Neem deze afslag en ga bij de stoplichten rechtsaf richting Boxtel. Na ongeveer 1 km rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand een afslag naar rechts naar kantoren-complex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechter-kant vind u op de begane grond de cursusruimte.

Komende vanuit de richting Tilburg

Ga over de A58 richting Eindhoven. Ga van de A58 over naar de A2 richting ’s Hertogenbosch, op de A2 ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 op de A2). Neem deze afslag en ga onderaan bij de stoplichten linksaf richting Boxtel. Na ongeveer 500m rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand een afslag naar rechts naar kantorencomplex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechterkant vind u op de begane grond de cursusruimte.
Boxtel
Bosscheweg 139
5282WV Boxtel
Nederland
Telefoon: 023-5513409
Fax: 023-5513410
E-mail: [email protected]