Cursuslocatie Groningen

Groningen
Helperpark 296
9723ZA Groningen
Nederland
Telefoon: 023 - 551 3409
E-mail: [email protected]

Lesmethoden

  • Open Leercentrum
  • Klassikaal
  • In-Company

Faciliteiten

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
  • Parkeren gehandicapten
  • Cursusruimte te huur

Welkom bij CompuAct opleidingen Groningen!

U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord.

Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor!
Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Routebeschrijving

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Groningen bevindt zich op het Bedrijvenpark Helperpark.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid bij de Mediacentrale aanwezig.

Openbaar vervoer

Vanaf het hoofdstation wordt per bus een halfuursdienst uitgevoerd op het traject Hoofdstation – Griffeweg – Europaweg – Europapark (lijn 20). (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Helperpark 296 in.

Uit richting Assen (A28)

Bij het knooppunt Julianaplein slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (Ring Groningen Oost) en neemt u gelijk weer de afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt. U komt dan op een T-splitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat). U blijft deze weg uitrijden tot u niet verder kunt. U ziet aan het eind van deze weg aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant en aan de achterkant van het pand parkeren.

Uit richting Drachten (A7)

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor en neemt u direct na de verkeerslichten de eerste afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt. U komt dan op een T-splitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat). U blijft deze weg uitrijden tot u niet verder kunt. U ziet aan het eind van deze weg aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant en aan de achterkant van het pand parkeren.

Uit richting Winschoten (A7)

Vlak voor de stad Groningen slaat u bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu richting het stadion Euroborg (ligt aan uw linkerhand). Wanneer u deze weg uitrijdt, komt u op een T-splitsing waar u linksaf slaat. Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale. U kunt gelijk hier aan het begin en aan de zijkant van het pand parkeren.

 Download de routebeschrijving

Faciliteiten & verhuur

Professionele trainingsruimte in Groningen

Bent u op zoek naar geschikte locatie voor het verzorgen van  een training in Groningen. Dan zoekt u onze compleet ingerichte trainingslocatie op het Helperpark in Groningen. De ruimtes zijn ook bijzonder geschikt voor het geven van presentaties of cursussen. In Groningen beschikken we over drie zalen die elk ruimte bieden aan 12 cursisten. De zalen zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van eensuccesvolle presentatie of cursus.

Trainen inclusief catering

Effectief trainen is één, maar u wilt ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en u wilt eventueel ook kunnen lunchen. De trainingslocatie beschikt over een koffiecorner, waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee, maar ook frisdranken, gekoeld water en versnapering vindt u daar. In het restaurant bieden wij een breed assortiment aan broodjes, beleg, warme snacks en dessert. Volledig verzorgd trainen noemen we dat.

Cursusaanbod in Groningen