Cursuslocatie Nijmegen

Nijmegen
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen
Nederland
Telefoon: 024 - 2080 041
E-mail: [email protected]

Lesmethoden

 • Open Leercentrum
 • Klassikaal
 • In-Company

Faciliteiten

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkeren
 • Parkeren gehandicapten
 • Cursusruimte te huur

Welkom bij CompuAct opleidingen Nijmegen!

U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord.

Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor!
Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Voor o.a. onderstaande organisaties hebben wij trainingen verzorgd:

 • Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
 • Alewijnse Marine
 • Gemeente Nijmegen
 • Max Planck Institute
 • Caroz
 • Pack-IT
 • Halma
 • BTB Riedas
 • European Medical Contract Manufacturing
 • Intercultureel Centrum voor Emancipatie en Participatie
 • Gemeente Ubbergen
 • Stadsregio Arnhem-Nijmegen
 • Stichting de Waalboog
 • SNS Bank
 • Sint Maartenskliniek
 • Philipsen Accountants & Adviseurs
 • Lukassen Produkties
 • Radboud UMC
 • Future Diagnostics
 • UWV
 • Gemeente Wijchen
 • Scholten Awater
Routebeschrijving

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Nijmegen bevindt zich in “Bedrijvencentrum Groenestraat” aan de Groenestraat in Nijmegen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas

Openbaar vervoer

Compu Act Opleidingen Nijmegen is uitstekend met de bus te bereiken. Vanaf het Centraal Station Nijmegen neemt u lijn 8, richting Hatert. Uitstappen bij halte Muntweg/Wezenlaan, recht tegenover het Bedrijvencentrum.

U kunt ook vanaf het Centraal Station lopen. Vanaf het stationsplein gaat u rechtsaf langs het Mercure Hotel. Blijf de weg (niet de busbaan maar de van Diemerbroekstraat-Arend Noorduijnstraat) volgen tot het kruispunt met verkeerslichten. Ga naar rechts (dit is de Graafsweg) en steek boven op de brug de weg over naar de Willemsweg. Deze weg helemaal uitlopen in de richting van de kerk (ca. 800 meter). Op het einde van de Willemsweg naar rechts, na ca. 250 meter is het Bedrijvencentrum. (Ongeveer 20 minuten lopen, 1,8 kilometer.) (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Groenestraat 294 in.

Komende uit de richting Arnhem via A325/Prins Mauritssingel

Rijd Nijmegen binnen over de Waalbrug, en volg de weg tot de grote rotonde, het Keizer Karelplein. Neem hier de 5e afslag richting Malden. Blijf de weg (Sint Annastraat) volgen en ga na het Texaco benzinestation bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Groenestraat, en na ongeveer 1 kilometer ligt het Bedrijvencentrum rechts. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Cuijk

Volg de A73 richting Nijmegen. Neem afslag 1a (Wijchen Nijmegen ’s-Hertogenbosch). Onderaan de afrit naar rechts (N326). Volg de borden naar Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u over een brug en ligt rechts NXP. Doorrijden tot het 3e kruispunt, op de hoek van dit kruispunt bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na het spoor aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Wijchen, Grave

Volg de Graafseweg (N324) richting Nijmegen. Volg hierna de borden Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u over een brug en ligt rechts NXP. Doorrijden tot het 3e kruispunt, op de hoek bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na de spoorovergang aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Beuningen

Volg de A73 richting Nijmegen. Volg hierna de borden Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u na het Bastion Hotel linksaf, richting Nijmegen-Centrum op de N326 (Graafsweg). Doorrijden tot het 2e kruispunt, op de hoek bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na de spoorovergang aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

 Download de routebeschrijving

Faciliteiten & verhuur

Op zoek naar een geschikte training- en cursuslocatie in Nijmegen?

Organiseert u binnenkort een training? Compu Act Opleidingen Nijmegen heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten te huur. Iedere ruimte heeft comfortabele werkplekken met moderne pc’s, gratis internet (en WiFi) en technische support. Dit vormt de basis voor een zorgeloze bijeenkomst. Een kopje koffie bij ontvangst en een smakelijke lunch in de pauze? Ook dat kunnen wij verzorgen.

Wanneer u een training gaat geven begrijpen wij dat het van belang is dat alles op orde is, zowel de ruimte als de apparatuur die beschikbaar wordt gesteld. Daarom werken wij enkel met professionele apparatuur waar u geen omkijken naar heeft. Dit ziet u terug van de ergonomische bureaustoelen tot aan het eten en drinken wat wordt aangeboden op deze locatie in Nijmegen.

Koffiecorner

Er is een koffiecorner naast de cursusruimte aanwezig waar u standaard vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Bereikbaarheid

De trainingslocatie in Nijmegen is uitstekend bereikbaar met de auto.

Overnachten

In de nabije omgeving zijn diverse hotels om te overnachten. Vraag naar onze ervaringen.

Catering

Grenzend aan onze trainingsruimtes is een koffie- en/of lunchruimte. Desgewenst verzorgen wij ook lunch of diner voor u. De kosten voor koffie/thee/water zijn bij de prijs inbegrepen.  Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per dag. U kunt ook een lunch verzorgd krijgen vanaf € 10,–.

Lunch

Voor de cursisten wordt er standaard gedekte tafels klaargezet.  U heeft onder andere de keuze uit belegde broodjes, zoet en hartig beleg, melk, etc. Standaard is er vruchtensap en zuivel beschikbaar. Als dessert of snack kunt u kiezen uit fruit, en andere desserts. Natuurlijk kunt u dit standaard pakket uitbreiden.

ICT ondersteuning

U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten instaleren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Service

Bij de verhuur van onze lokalen is één standaard software-installatie inbegrepen. Dit betekent dat de computers standaard zijn uitgerust met Windows  7, 8.1 of 10 en Microsoft Office  (2013, 2010, 2007 NL). Overige installaties (Server 2012, Server 2008 R2) geschieden tegen een meerprijs.

Voorwaarden voor verhuur locaties

Aanbetaling 10 %, 3 weken vooraf
Totale huursom 100%, 1 week vooraf

Annulering van verhuur locaties

3 weken voor datum verhuur – 10% van de totale som betalen.
1 week voor datum verhuur – 75% van de totale som betalen.
3 dagen voor datum verhuur  – 100% van de totale som betalen.