Cursuslocatie Zaandam (Hoofdkantoor)

Zaandam (Hoofdkantoor)
Vincent van Goghweg 85
1506 JB Zaandam
Nederland
Telefoon: 075 - 750 36 39
E-mail: [email protected]

Lesmethoden

 • Open Leercentrum
 • Klassikaal
 • In-Company

Faciliteiten

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkeren
 • Parkeren gehandicapten
 • Cursusruimte te huur

Welkom bij CompuAct opleidingen Zaandam!

U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord.

Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor!
Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Voor o.a. onderstaande organisaties hebben wij trainingen verzorgd:

 • Hazet Igefa
 • Gemeente Zaanstad
 • Gemeente Purmerend
 • Provincie Noord-Holland
 • Scan Laser
 • Holland Jachtbouw
 • VHC Jongens BV
 • Fluxus centrum voor de kunsten
 • Woningstichting ZVH
 • Zaans Medisch Centrum
 • UWV
 • OmgevingsDienst Noordzeekanaalgebied
 • Stichting OPSO/Spoor
 • Interster International
 • Stichting Evean Zorg
 • Ahold
 • Nissan
 • Kamer van Koophandel Amsterdam
Routebeschrijving

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Zaandam bevindt zich op de hoek van de kruising van de Westzijde met de Vincent van Goghweg.

Parkeren

U kunt parkeren naast het gebouw, op het parkeerterrein voor de slagboom. Mochten deze plaatsen reeds bezet zijn, dan is er voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de aangrenzende wijk.

Openbaar vervoer

Compu Act Opleidingen is goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Vanaf station Zaandam neemt u bus nummer 69. Uitstappen bij halte Vincent van Goghweg. Vanaf daar is het max. 5 minuten lopen. (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Vincent van Goghweg 73 in.

Komende uit de richting Purmerend/Hoorn via A7 of Amsterdam via A8.

U volgt de borden richting Zaandam (Zaanstad centrum). Bij de rotonde neemt u de 2e afslag. U rijdt over de brug (Prins Bernhardweg) en slaat bij de stoplichten rechtsaf. Het gebouw ziet u direct aan uw linkerhand.

 Download de routebeschrijving

Faciliteiten & verhuur

Op zoek naar een geschikte training- en cursuslocatie in Zaandam?

Organiseert u binnenkort een training? Compu Act Opleidingen Zaandam heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten te huur. Iedere ruimte heeft comfortabele werkplekken met moderne pc’s, gratis internet (en WiFi) en technische support. Dit vormt de basis voor een zorgeloze bijeenkomst. Een kopje koffie bij ontvangst en een smakelijke lunch in de pauze? Ook dat kunnen wij verzorgen.

Wanneer u een training gaat geven begrijpen wij dat het van belang is dat alles op orde is, zowel de ruimte als de apparatuur die beschikbaar wordt gesteld. Daarom werken wij enkel met professionele apparatuur waar u geen omkijken naar heeft. Dit ziet u terug van de ergonomische bureaustoelen tot aan het eten en drinken wat wordt aangeboden op deze locatie in Zaandam.

Zaal 1: 12 cursist werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een Laptop ( Dual Core, 4 gb intern geheugen) met een 17” HD widescreen monitor. De Laptops zijn standaard in een wireless netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet. De cursusruimte beschikt over een beamer, projectiescherm, flipover, en docentenwerkplek.

Zaal 2: 20 cursist werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een PC ( Quad Core I5 processor (4Ghz, 4 gb intern geheugen) met een 24” Full HD widescreen monitor. De PC’s zijn standaard in een bedraad netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet. De cursusruimte beschikt over een beamer, projectiescherm, flipover, en docentenwerkplek.

Zaal 3: 4 cursist werkplekken + 1 docent

Ieder cursist heeft de beschikking over een PC ( Quad Core I5 processor (4Ghz, 4 gb intern geheugen) met een 24” Full HD widescreen monitor. De PC’s zijn standaard in een bedraad netwerk met elkaar verbonden en beschikken over internet. De cursusruimte beschikt over een tv-projectiescherm, flipover, en docentenwerkplek.

Koffiecorner

Er is een koffiecorner naast de cursusruimte aanwezig waar u standaard vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water. Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Bereikbaarheid

De trainingslocatie in Zaandam is uitstekend bereikbaar met de auto en ligt vlak bij de uitvalswegen A7/A8. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima bereikbaar. Vanaf Schiphol is er een directe verbinding met Zaandam. De bus stopt op 200 meter vanaf onze locatie!

Overnachten

In de nabije omgeving zijn diverse hotels om te overnachten. Vraag naar onze ervaringen.

Catering

Grenzend aan onze trainingsruimtes is een koffie- en/of lunchruimte. Desgewenst verzorgen wij ook lunch of diner voor u. De kosten voor koffie/thee/water zijn bij de prijs inbegrepen.  Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per dag. U kunt ook een lunch verzorgd krijgen vanaf € 10,–.

Lunch

Voor de cursisten wordt er standaard gedekte tafels klaargezet.  U heeft onder andere de keuze uit belegde broodjes, zoet en hartig beleg, melk, etc. Standaard is er vruchtensap en zuivel beschikbaar. Als dessert of snack kunt u kiezen uit fruit, en andere desserts. Natuurlijk kunt u dit standaard pakket uitbreiden.

ICT ondersteuning

U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten instaleren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Service

Bij de verhuur van onze lokalen is één standaard software-installatie inbegrepen. Dit betekent dat de computers standaard zijn uitgerust met Windows  7, 8.1 of 10 en Microsoft Office  (2013, 2010, 2007 NL). Overige installaties (Server 2012, Server 2008 R2) geschieden tegen een meerprijs.

Voorwaarden voor verhuur locaties

Aanbetaling 10 %, 3 weken vooraf
Totale huursom 100%, 1 week vooraf

Annulering van verhuur locaties

3 weken voor datum verhuur – 10% van de totale som betalen.
1 week voor datum verhuur – 75% van de totale som betalen.
3 dagen voor datum verhuur  – 100% van de totale som betalen.

Cursusaanbod in Zaandam (Hoofdkantoor)