Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Cursus Adobe Illustrator

Verbeter je kennis met Adobe Illustrator

Adobe Illustrator CC is hét programma voor het creëren van vector afbeeldingen, illustraties, logo’s, pictogrammen, brochures, visitekaartjes, tijdschriften en zelfs boeken. Met een Adobe Illustrator cursus kun je veel verschillende kanten op. Zeker als je werkzaam bent binnen marketing, communicatie, social media of in de reclamewereld is het beheersen van Illustrator essentieel. Wij bieden onze Adobe Illustrator cursussen via verschillende opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum en Incompany.

Cursus Illustrator Gevorderd
Cursus Illustrator Gevorderd
Vanaf
625.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Adobe Illustrator is een professioneel tekenprogramma en dé standaard in de grafische wereld. Kennis van Adobe Illustrator is dus een absolute must voor iedereen die aan de slag wil gaan als DTP’er of grafisch vormgever.
Duur: 2 dagen
Incl. materiaal
4.8 / 5
Meer informatie
Cursus Illustrator Basis
Cursus Illustrator Basis
Vanaf
625.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Leer van onze Adobe specialisten de basisvaardigheden tijdens de cursus Illustrator Basis. Raak vertrouwd met Adobe Illustrator en maak jouw ideeën visueel voor drukwerk of voor online kanalen.
Duur: 2 dagen
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie

Leer Adobe Illustrator bij Compu Act

Je kunt bij Compu Act terecht voor verschillende grafische cursussen, waaronder zoals Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign. Wil je leren om lijnillustraties te maken en aan de slag kunnen als illustrator? Start dan nu met één van onze cursussen voor Adobe Illustrator.

Wat is Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is een grafisch programma voor het maken van vectorafbeeldingen. Hiermee kan je bijvoorbeeld illustraties, logo’s, grafieken en huisstijlen creëren. Daarnaast is het een enorm handig programma voor het maken van brochures, posters en essays. Wil je deze cursus volgen voor bijvoorbeeld het maken van infographics? Wil jij graag je ideeën visualiseren of aan de slag gaan als grafisch designer? Dan helpen onze Adobe Illustrator cursussen jou op weg.

Adobe Illustrator versus Adobe Photoshop

Je kan in zowel Adobe Illustrator als Photoshop illustraties maken. Het verschil zit hem vooral in het type afbeeldingen. Photoshop werkt op basis van rasterafbeeldingen, wat wil zeggen dat elke illustratie is gemaakt op basis van pixels. Je kunt deze pixels zien wanneer je verder inzoomt op de afbeelding. Adobe Illustrator werkt op basis van lijnen — je werkt met zogenoemde vectorafbeeldingen. Hierbij kan je de illustratie blijven vergroten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit is dus ideaal wanneer je logo’s, huisstijlen en lijnillustraties wilt maken. Je kunt een logo bijvoorbeeld makkelijk in meerdere groottes op verschillende media plaatsen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Adobe Illustrator cursussen voor elk niveau

Wij bieden Illustrator cursussen aan voor verschillende niveau’s. Zo hebben we cursussen voor beginners maar ook voor mensen die al langer grafisch vormgeven. Op deze manier houden we onze cursussen interessant en kun je altijd doorgroeien. Leer Illustrator dan ook nu door middel van een cursus bij Compu Act Opleidingen!

Cursus Adobe Illustrator voor beginners

In onze cursus Adobe Illustrator voor beginners leer je hoe je met het programma kan werken. We verkennen bijvoorbeeld de werkomgeving, gereedschappen, menu’s en paletten. Daarnaast leer je hoe je eenvoudige vormen kan creëren, zoals cirkels, rechthoeken en lijnen. Ook gaan we in op het maken van vrije vormen en hoe je vormen kan bewerken met de verschillende soorten ankerpunten. Je leert daarnaast logo’s en afbeeldingen te tekenen door enkele handmatig na te tekenen. Als laatste ga je experimenteren met kleuren, patronen, typografie en kleurscheidingen. Deze cursus is ideaal wanneer je aan de slag wilt gaan met het maken van vectorafbeeldingen, zoals illustraties en logo’s.

Cursus Adobe Illustrator voor gevorderden

Wanneer je al enige tijd met Adobe Illustrator werkt, is onze cursus Adobe Illustrator voor gevorderden een betere keuze voor jou. We leren je hoe je geavanceerd gebruik kan maken van patronen, symbolen en penselen en wat de mogelijkheden voor grafieken zijn. Daarnaast leer je hoe je in Illustrator in 3D objecten kan tekenen en hoe je lagen om kan zetten naar een animatie. We gaan ook in op het werken met transparantie, het maken van geavanceerde verlopen, kleurmanagement, het werken met maskers en geavanceerde tekstmogelijkheden. Na deze cursus weet je hoe je jouw werk drukklaar kan maken en vanuit Illustrator je werk kan afdrukken. Ben je beginnend DTP’er, illustrator of technisch tekenaar, dan is deze cursus ideaal voor jou.

Lesmethodes

Wij bieden verschillende lesmethodes aan om Adobe Illustrator te leren. Hierdoor kan jij de software leren op een manier die bij jou past.

Adobe Illustrator online Leren

Online leren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Onze cursus Adobe Illustrator is dan ook online te volgen. Hiervoor heb je alleen een internetverbinding en een computer met camera en microfoon nodig. Binnen het online leren bieden we verschillende vormen aan.

Klassikaal Online Classroom: Online en toch samen: bij de lesmethode Klassikaal Online Classroom komen cursisten en docenten tijdens de cursus Illustrator bijeen via hun computer. Je kan op deze manier ook met de andere cursisten communiceren en van elkaar leren.

In-Company Online Classroom: Wil je samen met je collega’s Adobe Illustrator online leren? Met onze In-Company Online Classroom volg je de cursus Illustrator samen met je bedrijfsafdeling. De trainingen kunnen worden aangepast naar de behoefte van jouw organisatie.

Thuisstudie Online Classroom: Adobe Illustrator leren in je eigen tempo kan met de thuisstudie van Compu Act. Bij deze lesmethode kan je zelfstandig door de modules van Adobe Illustrator heen gaan.

Privéles Online Classroom: Voor één-op-één les kan je de lesmethode Privéles Online Classroom kiezen. Ideaal voor meer ondersteuning of als je weinig tijd hebt.

Adobe Illustrator Klassikaal leren

Je kan bij Compu Act de cursus Adobe Illustrator uiteraard ook klassikaal volgende op verschillende locaties in het land. Ook klassikaal bieden we diverse leervormen aan.

In-company cursussen

Wil je samen met je collega’s de cursus Adobe Illustrator volgen? Met onze In-company cursussen wordt de cursus op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wij kunnen ook bij jou op locatie komen om de cursus te geven

Open leercentrum

Om in je eigen tempo te werken, kan je terecht bij onze open leercentra. Hier kan je iedere week komen voor diverse cursussen waaronder Adobe Illustrator, zowel overdag als ’s avonds.

Privéles

Wil je liever één-op-één les? Wij bieden de Adobe Illustrator cursus ook als privé cursus aan voor zowel particulier als zakelijk. Dit kan op één van onze eigen locaties of bij jou op locatie. Wij verzorgen de Adobe Illustrator privéles voor beginnende computergebruikers tot ver gevorderde computergebruikers.

Adobe Illustrator Certificaat

Je krijgt een Illustrator Certificaat van deelname wanneer jij de Adobe Illustrator cursus afrondt. Als je de cursus in het Open Leercentrum volgt, kan je ook een examen afleggen. Na het afronden van het examen ontvang je jouw certificaat met het door jou behaalde cijfer.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen