Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Photoshop cursus Limburg

verbeter je skills met een Photoshop training

Cursus Photoshop in Limburg volgen?

Ben je op zoek naar een cursus Photoshop in Limburg? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Limburg. Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden Photoshop cursussen in Limburg op de volgende niveau’s aan: BasisGevorderden of kies uit één van onze specialistische Photoshop trainingen.

Cursusmethodes Photoshop in Limburg

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Limburg. Wij bieden daarom onze Photoshop trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes:
  • Photoshop cursus Limburg klassikaal Leer samen met andere werknemers of particulieren uit Limburg in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen Photoshop. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.
  • Photoshop training Limburg in-Company Wil je een Photoshop cursus in jouw bedrijf in Limburg geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.
  • Leer Photoshop in je eigen tempo in ons Open Leercentrum. Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.
Aankomende cursussen:
je vindt ons hier!
Wij ontvangen veel cursisten uit de volgende steden

Aanbod Photoshop cursussen in Limburg

Cursus Elements Basis

Tijdens deze cursus leren wij u niet alleen uw foto’s digitaal te verbeteren, zoals flitserlicht in een gezicht weghalen, kleurcorrecties maken of tanden witter maken,

Bekijk cursus »

Cursus Elements Gevorderd

Cursusinhoud DPI afbeelding aanpassen voor bv. gebruik op websites. Gebruik maken van Slim object. Werken met laagmaskers. Werken met afbeeldingstransparantie in meerdere lagen. Beeldmanipulatie d.m.v.

Bekijk cursus »

Cursus Photoshop Basis

Tijdens de cursusdagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Het verkennen van het beeldscherm en de uitgebreide gereedschapskist Het uitsnijden (vrij maken) van onderwerpen

Bekijk cursus »

Cursus Photoshop Gevorderd

Cursusinhoud DPI afbeelding aanpassen voor bv. gebruik op websites. Gebruik maken van Slim object. Werken met laagmaskers. Werken met afbeeldingstransparantie in meerdere lagen. Beeldmanipulatie d.m.v.

Bekijk cursus »

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier