Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Cursus Adobe InDesign

Adobe InDesign CC is een desktoppublishingprogramma (dtp) waarmee je pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties. Het InDesign programma werkt op Windows en Mac computers.

Wij bieden fysieke en online trainingen aan. Dit kan zowel bij ons op locatie, inCompany op de zakelijke werkvloer of online vanuit huis.

InDesign Basis
InDesign Basis
Vanaf
625.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
In twee dagen wegwijs met onze Cursus InDesign Basis, speciaal voor beginners.
Duur: 2 dagen
Incl. materiaal
4.6 / 5
Meer informatie
InDesign Gevorderd
InDesign Gevorderd
Vanaf
625.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Werken als een professional? We behandelen de geavanceerde opties van Adobe InDesign zodat je alle ins en outs leert kennen.
Duur: 2 dagen
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
De training Adobe InDesign bieden wij aan voor beginners tot aan gevorderden!

Voor het ontwerpen van een ansichtkaart tot het ontwerpen van een tijdschrift, met Adobe InDesign kun je vrijwel alle kanten op.
Voor grafisch ontwerpers, studenten en organisaties is het een belangrijk programma om onder de knie te hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk rapportages, scripties en de bedrijfsnieuwsbrief maken.

Zowel voor gedrukte media als voor online media is Adobe InDesign de eerste keus. InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Het is hiermee het Adobe programma bij uitstek voor het ontwerpen van reclame-uitingen. InDesign is dan ook een leuk programma om mee te leren werken! Met onze opleiding Adobe InDesign kun je binnenkort ook jouw eigen drukwerk ontwerpen.

Volg de training Indesign Basis en/of InDesign voor gevorderden. Hierdoor kun je van een beginner tot uitgroeien tot een professional.

cursus indesign

Leren werken met Adobe InDesign

Met de Beginnercursus behandelen we de gebruikersinterface, werken met lagen, font beheer, tekst invoeren, automatische doorloop en nog veel meer. Hierdoor leer je alles basisfuncties van dit Adobe programma kennen waardoor je digitale publicaties kunt maken.

Start bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen