Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Word

Word cursus (online) volgen

Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur , marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven of andere teksten. Ook bij het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum, Online en Incompany.

Leren in jouw tempo
Klassikaal of in ons Open Leercentrum
Samen met je collega's op kantoor
inCompany
Al ruim 21 jaar ervaring
Deskundige docenten
Previous
Next

Ons aanbod aan cursussen:

Cursus Word Basis

Inhoud van de cursus Word Basis Het Lint Typen en bewerken van documenten Spelling en grammaticacontrole Schermonderdelen, paginaweergave Paginanummering, marges instellen Opslaan en openen documenten in mappen

Bekijk cursus »

Cursus Word Gevorderd

Dit komt aan bod tijdens de Word gevorderd cursus: Sjablonen Formulieren maken Automatische opmaak, opmaakprofielen Stijlen en nummering Index en inhoudsopgave Mailingen maken met speciale

Bekijk cursus »

Cursus Word Complexe Documenten

Stijlen gebruiken Automatische opmaak, opmaakprofielen Index en inhoudsopgave Kruisverwijzing, hyperlinks Query opties in het adressenbestand Standaardinstellingen van Word aanpassen Navigatievenster, zoeken, documentstructuur Standaardbrief en adressenbestand

Bekijk cursus »

Cursus Word Mailingen Verzorgen

Globale cursusinhoud Word: Mailingen verzorgen Hoofddocument maken Gegevensbestanden bewerken (Word en Excel) Etiketten en brieven gebruiken Problemen oplossen, schakelopties Query opties in het adressenbestand Standaardinstellingen

Bekijk cursus »

Word cursus beginners en gevorderden

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld. Tijdens het volgen van de Basis cursus leer jij hoe je documenten kan bewerken, aanpassen en corrigeren. Ook het zoeken en vervangen van lettertypes en het plaatsen van afbeeldingen komen aan bod.

Tijdens de Gevorderde cursus leer jij werken met de geavanceerdere opties, zoals het maken van Mailingen en macro’s. Daarnaast leer jij werken met sjablonen, kop- en voettekst, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. Na deze cursus kan je gemakkelijk teksten invoegen en bewerken. In de vervolgcursussen gaan we dieper in op de mogelijkheden die Microsoft Office biedt. Hiermee breng je jouw kennis tot een professioneel niveau.

Uiteraard leer jij werken in de Microsoft Office Word versie die je thuis of op jouw werk  gebruikt. Ook dat is het voordeel van CompuAct.

Waar ga jij Word voor gebruiken? Onze cursisten gebruiken Word o.a. om:

 • Een opvallende en professionele C.V. of motivatiebrief mee te maken.
 • Meer kans te maken op een leuke nieuwe Job.
 • Zakelijke documenten, zoals offertes en overeenkomsten, in op te stellen.

Cursus Word Basis en vervolgcursussen

Met de cursus Word Basis krijg je een aardige indruk van de mogelijkheden van Word. Er valt echter nog veel meer te leren over de toepassingen van het programma. Daarom bieden wij een aantal vervolgcursussen aan. In de cursus Word Gevorderd gaan we dieper in op de mogelijkheden die we in Word Basis uitgelegd hebben. Als je daarna nog meer wil specialiseren in de verschillende mogelijkheden van Word bieden wij nog een aantal specialisatie cursussen aan.

In totaal bieden wij vijf cursussen Microsoft Word aan:

Word trainingen volgen op jouw gewenste manier

Het is bij ons mogelijk om de complete cursus te volgen of een aantal onderdelen waarvan kennis ontbreekt. De cursus wordt hiermee op maat gemaakt en je traint heel specifiek jouw opleidingsbehoefte. Er wordt hierbij gekeken naar ervaring. Het is mogelijk om de cursus op de volgende manieren te volgen:

 • Open LeerCentrum: met deze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Je kunt direct starten en je werkt in jouw eigen tempo.
 • Klassikaal: u kunt de cursus ook klassikaal volgen op één van deze locaties: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den Bosch.
 • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij jou op locatie. Zo kun je samen met collega’s een cursus in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company cursussen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met een grote of kleine groep starten.
 • Online: als gevolg van de nodige maatregelen gedurende de Coronacrisis is het ook mogelijk om de complete Word cursus of een aantal onderdelen van de Word trainingen online te volgen.

Word Cursus Online

Word cursus online volgen? Dit is ook mogelijk. Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het geven van opleidingen door heel Nederland en bieden onze word trainingen online aan op verschillende manieren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding, die beschikt over een camera en een microfoon. De online lesmethodes die wij verzorgen zijn:

 • Klassikaal Online Classroom
  Eenvoudig online samen met andere cursisten les volgen met de mogelijkheid tot contact onderling, om nog meer van de lessen op te steken
 • In-company Online Classroom
  Samen met een groep collega’s of afdeling de Word cursus online volgen.
 • Thuisstudie Online Classroom
  Direct starten en de Word cursus online volgen in eigen leertempo, onder begeleiding van een docent.
 • Prive online Classroom
  Volg je liever een op een online les? Of heb je moeite met bepaalde onderdelen uit de cursus Word? Dan kun je in een rustige setting les krijgen van een docent.

Meer informatie over Microsoft Word trainingen

Wil je meer informatie over onze Word cursussen? In blokken op deze pagina vindt je informatie over onze vijf Word cursussen. Hier vindt je bijvoorbeeld meer informatie over de kosten en de duur van de cursussen. Door op de blokken te klikken, vindt je meer informatie per type cursus. Op deze pagina’s kun je jezelf direct inschrijven. Als je nog vragen hebt of hulp nodig heeft bij het inschrijven, kun je gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409. Bel ons gerust voor informatie aanvragen.

Je kunt bij ons ook starten met een gratis proefles van de Microsoft Office Word cursus. Zo kun je ontdekken of de cursus aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Tip!

Cursus combineren? Dat kan. Veel cursisten combineren bijvoorbeeld de cursus Excel met een cursus Word.

Start een klassikale Word cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Aankomende cursussen:

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier