Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Klassikaal

Een klassikale cursus volgen

Compu Act Opleidingen heeft al 21 jaar ervaring met het verzorgen van klassikale opleidingen. Wij verzorgen diverse opleidingen op het gebied van Windows, Office, Adobe, Autocad, etc.

Een klassikale training is een trainingsvorm waarbij deelnemers in groepsvorm les krijgen van een van onze docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde organisatie of van verschillende. Deze vorm van lesgeven is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode.

Het voordeel van deze curcus is het contact met de andere cursisten. Je kunt naast van de docent ook veel van elkaar opsteken. Met andere problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden is erg leerzaam.

U kunt zich inschrijven voor een cursus op alle mogelijke niveaus en op verschillende locaties in het land.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Neemt u dan contact met ons op. tel 023-5513409

Onze cursussen worden verzorgd door ervaren docenten welke na elke cursus door de cursisten geëvalueerd worden. Onze docenten scoren een 8,5 of hoger. Ook achteraf kunt u de docent nog vragen stellen. De docent geeft per e-mail of telefonisch antwoord, net wat handiger is.

Bij aanvang van elke cursus ontvangt u altijd uitstekend cursusmateriaal welke u als naslagwerk kunt gebruiken. De Office en Adobe cursussen worden standaard in het Nederlands aangeboden maar wij beschikken ook over Engelse software en cursusmateriaal. Bij de Autodesk ontvangt u een officieel cursusboek. Dit cursusboek wordt apart aan u doorberkend.

Compu Act Opleidingen heeft vestigingen door heel Nederland zodat uw reistijd tot een minimum beperkt wordt. U vindt de cursusdata en cursuslocaties bij de desbetreffende cursus. [Zoek uw cursus]

Afhankelijk van de cursus en cursusvorm worden certificaten uitgereikt. Voor een aantal cursussen dient u een examen af te leggen. Onze certificaten zijn in enkele gevallen erkend door branches of externe instituten. Zo verzorgen wij erkende Autodesk opleidingen. Onze Office en Adobe opleidingen zijn branche-overstijgend en worden door ons zelf erkend. [Lees meer…]

In een prettige omgeving worden de verschillende onderwerpen door onze professionele docenten behandeld. Als u een dagopleiding volgt wordt er altijd een lunch geserveerd. Koffie en thee kunt u gedurende de dag gratis verkrijgen. Afhankelijk van de cursus bestaat de groepsgrootte uit maximaal 8 personen.

Onze cursussen worden verzorgd op moderne computers met de nieuwste software, van Adobe en Microsoft Office en Autodesk. Er worden soms ook cursussen verzorgd voor oudere versies van dezelfde software. Bij de offerte-aanvraag en inschrijving kunt u uw voorkeur aangeven.

Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt u een lunch aangeboden. Deze servicekosten worden afhankelijk van de cursus naast het cursustarief berekend.

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier