Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Cursus Access

Start met een cursus Access

Op zoek naar een toegankelijke en leerzame Microsoft Access cursus?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden meerdere cursussen aan in verschillende lesmethodes. Wij hebben de access cursussen voor je op een rij gezet.

Cursus Access Basis
Cursus Access Basis
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum & Online eLearning
Access opstarten en afsluiten Veldnotatie, eigenschappen en invoermaskers Tabellen bekijken, wijzigen en afdrukken Standaardwaarden instellen en controleren Gegevens selecteren via een query Validatieregels en tabelstructuren Zoeken gegevens, filteren en query's maken Snelrapporten, Wizardrapport, ontwerpweergave Dynasets en queryberekeningen maken Etiketten maken en automatische opmaak Groepstotalen en gemiddelden berekenen Autoformulieren, Wizardformulier, velden en labels Databases aanmaken en […]
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus Access Maatwerk
Cursus Access Maatwerk
lesmethodes
In-Company
Globale cursusinhoud Herhaling van basiskennis over tabellen en velden Geavanceerde query’s met criteria Parameter query’s Kruistabel en samenvoeg query’s Eigenschappen van besturingselementen Foutcontrole in formulieren Toevoeg- bijwerk- verwijderquery’s Hoofd en subformulieren Knoppen en formulierenRapportage, kop- en voetteksten Subrapporten Speciale velden XML-documenten exporteren Data Access pagina’s maken Inleiding en opmaak van een Schakelbord Opstartformulier instellen Beveiliging […]
Duur:
Incl. materiaal
4.8 / 5
Meer informatie

Cursus Access Basis

De ideale access cursus voor beginners!
Na het volgen van de basiscursus Access kun je grote gegevensbestanden op een snelle manier bijhouden.
Door het goed kunnen bijhouden van bijvoorbeeld jouw adresgegevens kun je snel een gerichte mailing sturen naar jouw klanten.
Ook prijslijsten voor klanten en de brieven aan toeleveranciers kunnen automatisch aangemaakt worden.

Tijdens deze Access basiscursus worden ook onderwerpen als uitgebreide queries, en relaties behandeld.
De cursus wordt afgerond met een examen.

Na het afronden van de Access training kun je ook een Access gevorderde cursus volgen. Deze verzorgen wij meestal in-company en is gericht op jouw specifieke situatie.

Cursus Access gevorderd

In deze Access cursus voor gevorderden wordt dieper ingegaan op gevorderde onderwerpen zoals geavanceerde queriesformulier functionaliteit en techniekrapportageXML import en exportsecurityschakelborden en macro’s.

Cursus Access met VBA

Tijdens deze driedaagse cursus leer je programmeren in Access met behulp van VBA.
Je raakt vertrouwt met de concepten van het aansturen van Access middels procedures en functies. De verschillende objecten binnen Access komen allemaal aan bod.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen