Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Cursus Outlook

Meer productiviteit en kennis met de Outlook Cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie? De praktijk zegt van niet blijkt uit onze cursisten. In onze Microsoft Outlook cursussen leer jij op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van het programma. Tijdens de cursus outlook begin jij met de basisonderdelen en gaat daarna verder met de gevorderde onderwerpen. Hierbij leer jij onder andere een persoonlijk adressenboek op te bouwen en daarmee mailingen te versturen aan een bepaalde groep. Daarnaast leer jij ook om jouw digitale agenda, contactpersonen, taken en Postvak-In te delen met anderen. Ook kan je bijvoorbeeld uitgebreid een vergadering plannen. Door goed met Microsoft Outlook te leren werken, krijg controle over uw postvak-in, agenda, projecten en taken. Hiermee win je tijd, krijgt je meer rust en controle over jouw werk en verloopt de dagelijkse samenwerking met collega’s in Outlook soepel.

De Outlook trainingen bij CompuAct Opleidingen zijn bedoeld voor het gebruik in bedrijfsomgevingen. Wij bieden diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum, Online en Incompany.

Cursus Outlook en Time Management
Cursus Outlook en Time Management
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum & Online eLearning
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus Outlook Alles-in-een
Cursus Outlook Alles-in-een
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
U bespaart na deze training tijd en hoeft niets meer te vergeten. Outlook gaat vóór u werken in plaats van dat u met Outlook werkt!
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie

Outlook training voor beginners en gevorderden

Bekijk beschikbare leervormen cursus Outlook:

Onze klassikale cursus Outlook

Je kunt onze trainingen klassikaal volgen in, Den BoschHaarlemLeeuwardenRotterdamNijmegen en Zaandam. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Onze locaties zijn centraal gelegen en goed met openbaar vervoer en de auto te bereiken. Tijdens de klassikale cursus heb je de beschikking over een computer met Microsoft Outlook gekoppeld aan een exchange server. Zodoende kan je ook de samenwerking met anderen oefenen.

Direct starten met uw Outlook cursus?

In ons Open Leercentrum is het mogelijk om direct te starten. Met onze unieke lesmethode kan je onder begeleiding van een vakkundige docent, zelfstandig de cursusstof doorlopen. Je werkt in jouw eigen tempo en kan je eigen lesschema samenstellen (overdag of in de avond). Onze open leercentra zijn met de benodigde ICT uitgerust. Je kunt tijdens de cursus outlook gebruik maken van uw eigen laptop.

Een In-company Outlook training?

De cursus is ook te volgen via In-Company training. Een Microsoft Office-specialist komt naar jouw bedrijf toe en leert je alles over Outlook. Wij verzorgen In-Company trainingen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met kleine grote of zeer grote groepen bij ons terecht. Wij kunnen zorgdragen voor de ICT tijdens de training.

Outlook Cursus Online

Het is ook mogelijk om een Outlook cursus online te volgen. Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het geven van opleidingen door heel Nederland en bieden onze Outlook trainingen online aan op verschillende manieren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer of laptop met een goede internetverbinding, die beschikt over een camera en een microfoon. De online lesmethodes die wij verzorgen zijn:

 • Klassikaal Online Classroom
  Eenvoudig online samen met andere cursisten les volgen met de mogelijkheid tot contact onderling, om nog meer van de lessen op te steken.
 • Prive online Classroom
  Volg je liever één op één online Outlook les? Of heb je moeite met bepaalde onderdelen uit de cursus? Dan kun je in een rustige setting les krijgen van een docent.
 • In-company Online Classroom
  Samen met een groep collega’s of afdeling de Outlook cursus online volgen.
 • Thuisstudie Online Classroom
  Direct starten en de Outlook cursus online volgen in eigen leertempo, onder begeleiding van een docent.

Lesmateriaal

CompuAct werkt tijdens haar trainingen met eigen ontwikkeld lesmateriaal. Het aan jou verstrekte boek is een fantastisch naslagwerk om na de training de behandelde technieken nog eens op te zoeken. Onze boeken zijn beschikbaar in de Microsoft Office versie waarin je werkt. Laat ons voor de start van jouw Outlook training weten met welke Outlook versie je werkt (Outlook 365/ Outlook 2016/ Outlook 2013/ Outlook 2010/Outlook 2007)

Informatie Outlook cursus

Wil je meer informatie over de cursus Outlook?

Klik op de cursusblokken voor meer informatie over de cursus Outlook Alles-in-een of Outlook & Timemanagement. Hier vind je bijvoorbeeld meer informatie over de kosten, de duur en de opleidingsvormen. Op deze pagina’s kan je een offerte aanvragen of zich direct inschrijven. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het inschrijven, kan je gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409.

Je kunt bij ons ook terecht voor een gratis proefles van de MS Office Outlook cursus in ons Open leercentrum. Zo kan jij ontdekken of de cursus aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen