Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Cursus Word

Word cursus (online) volgen

Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur , marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven of andere teksten. Ook bij het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum, Online en Incompany.

Cursus Word Basis
Cursus Word Basis
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
Met de cursus Microsoft Word basis van Compu Act leer je hoe je professioneel een document opstelt. Zeer leerzaam. Na afloop heb je alle kennis die nodig is om dagelijks met MS Word te kunnen werken.
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus Word Gevorderd
Cursus Word Gevorderd
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
Tijdens de cursus Word voor gevorderden leer je hoe je mailings en macro’s kunt maken. Verder wordt uitgelegd hoe er gewerkt kan worden met sjablonen, etiketten, inhoudsopgaven en indexen in het tekstverwerkingsprogramma.
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus Word Mailingen Verzorgen
Cursus Word Mailingen Verzorgen
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.6 / 5
Meer informatie
Cursus Word Complexe Documenten
Cursus Word Complexe Documenten
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus Word Formulieren en Sjablonen
Cursus Word Formulieren en Sjablonen
Vanaf
275.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Online eLearning & Thuisstudie
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.6 / 5
Meer informatie

Word Cursussen voor elk niveau

Microsoft Word is een van de populairste tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld. Het is, zoals de naam het al zegt ontwikkeld door Microsoft en onderdeel van het Office pakket. Je kunt er allerlei soorten documenten mee maken, van eenvoudige brieven tot complexe rapporten. Compu Act biedt voor elk niveau een cursus Word aan. Dus, of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker.

Cursus Microsoft Word voor Beginners

Met onze cursus Microsoft Word Basis leer je op een leuke en leerzame manier om met het programma om te gaan. We behandelen de basisbeginselen van Word, waaronder het maken en bewerken van documenten, het opslaan van bestanden en het werken met lettertypes en opmaak. Wij zullen ook enkele van de meer geavanceerde functies van Word verkennen zoals tabellen. Dus of je nu een volledige beginner bent of een beetje ervaring hebt, deze Word cursus heeft voor elk wat wils.

De training is gericht op beginners en iedereen die de basisvaardigheden van Word wilt beheersen of aanvullen. Enige voorkennis over het gebruik van computers is gewenst. Na de basistraining Microsoft Word ben je in staat om met de basisfuncties te werken. Je kunt teksten typen, bewerken en spelling controleren. Je kunt documenten aanmaken, opslaan en openen. Kortom je voelt je op je gemak in Word.

Tip!

Office Cursussen combineren? Dat kan. Veel cursisten combineren bijvoorbeeld de cursus Excel met een cursus Word. Spreekt dit je aan? Bekijken dan onze Cursus word en Excel.

Cursus Microsoft Word voor Gevorderden

Met de cursus Word Basis krijg je een aardige indruk van de mogelijkheden van Word. Er valt echter nog veel meer te leren over de toepassingen van het populaire programma. Daarom bieden wij een aantal vervolgcursussen aan. De eerste is Microsoft Word gevorderd.

Het doel van de cursus Microsoft Word voor gevorderden is het leren werken met de geavanceerdere opties van Word. Dit zorgt ervoor dat je zeer uitgebreid en efficiënt documenten kunt bewerken. Je leert hoe je met langere en complexere documenten kunt werken. Je zult ook leren hoe je met Word aangepaste sjablonen kunt maken, geavanceerde opmaaktechnieken kunt gebruiken, en afbeeldingen en multimedia aan documenten kunt toevoegen. Bovendien leert je hoe je met anderen aan projecten kunt samenwerken en wijzigingen in documenten kunt bijhouden. Tenslotte leer je hoe je Word documenten kunt beschermen tegen toegang door onbevoegden en hoe je de nauwkeurigheid ervan kunt garanderen.

Microsoft Word Gevorderd is ontworpen voor mensen die al enige ervaring met Word hebben en graag alle ins en outs willen leren. Om de training met succes af te kunnen ronden dien je de basisonderdelen van het tekstbewerkingsprogramma al te beheersen. Deze zijn beschreven in het lesprogramma van de cursus Word basis.

Specialistische Word trainingen

Er is ook een keuze uit een van onze specialistische Word trainingen. Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit programma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur, marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven, mails of andere teksten. Ook bij het gebruiken van formulieren en sjablonen of het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau.

Lesmethodes

Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het geven Word Cursussen door heel Nederland en bieden ze aan via verschillende methodes. Welke lesmethode past het best bij jou?

Word Cursus Online

Vind je het prettig om te leren in je eigen omgeving wanneer het jou uitkomt, dan is een online Word cursus iets voor jou. Wij bieden verschillende online lesmethode aan.

Klassikaal Online Classroom

Een online klaslokaal is een trainingsvorm waarbij cursisten en docenten op een gemakkelijke manier via hun computer bij elkaar komen. Tijdens de Word cursus in een online klaslokaal is het mogelijk om contact te hebben met de andere cursisten. Dit heeft als voordeel dat je van elkaar kunt leren.

In-Company Online Classroom

Wil je een cursus Word op maat samen met je collega’s? Compu Act verzorgd maatwerk trainingen in een online klaslokaal speciaal voor jouw bedrijf.

Klassikaal leren

Naast onze online lessen kun je ook een klassikale Word cursus volgens. Klassikaal is een trainingsvorm waarbij je in groepsvorm les krijgt van een van onze docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde organisatie of van onbekenden. Onze klassikale  cursus Word is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode.

Het grote voordeel van deze lesmethode is het contact met de andere cursisten. Je kunt naast van de docent ook veel van elkaar opsteken. Met andere cursisten problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden is erg leerzaam.

Start een klassikale Word cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;
Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, EindhovenHaarlem, Hoorn, Leeuwarden, Limburg, Zaandam, NijmegenRotterdam, UtrechtZwolle

Word In-Company Classroom

Voor een bedrijf is het fijn als een Word cursus op maat gemaakt wordt aangeboden aan haar werknemers. Compu Act verzorgd maatwerk trainingen op eigen locaties of bij een bedrijf op locatie speciaal voor jouw bedrijf.

Microsoft Word Certificaat

Wanneer je een cursus Word afrondt in het open leercentrum kun je het examen afleggen. Indien je dit examen succesvol afrondt, ontvang je een certificaat met het behaalde cijfer. Bij het volgen van een cursus Word klassikaal of inCompany ontvang je een certificaat van deelname van Compu Act Opleidingen Nederland B.V. met

Word leren doe je bij Compu Act

Het vinden van de juiste cursus Word kan moeilijk zijn. Je moet er een vinden die bij jouw leerstijl past, aan jouw behoeften voldoet en voor jouw geschikt niveau is. Gelukkig bieden wij een verscheidenheid aan cursussen voor beginners en gevorderden in veel verschillende leermethodes. Heb je nog vragen over een van onze cursussen of weet je niet welke er past bij jou? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op – zonder enige verplichting. We helpen je graag verder.

Microsoft office cursussen

Naast ons assortiment Word cursussen, bieden wij ook verschillende andere Microsoft Office cursussen aan om je te helpen jouw office vaardigheden aan te scherpen en het meeste uit het populaire softwarepakket te halen.

  • In onze Excel cursussen leer je spreadsheets maken, berekeningen uitvoeren en geavanceerde functies gebruiken zoals draaitabellen en voorwaardelijke opmaak.
  • Als je een presentatie wilt maken die er echt uitspringt, leert je in onze PowerPoint-cursus hoe je alle ingebouwde hulpmiddelen kunt gebruiken om echt opvallende diavoorstellingen te maken.
  • En als je serieuze data-analyses moet maken, dan geeft onze Access cursus je de mogelijkheid om databases te bouwen en queries uit te voeren.

Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, wij hebben een cursus Microsoft Office die bij je past.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen