Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Excel Koppelingen en Macro’s

Excel Koppelingen en Macro’s
Niveau:
gevorderd

Na het volgen van de training Excel Gevorderd kun je je verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het spreadsheet-programma via de training Excel Koppelingen en Macro’s. Het maken van koppelingen en macro’s is een van de krachtigste functies van Excel. Met koppelingen kun je snel verbinding maken met andere bladen of bestanden, terwijl macro’s repetitieve taken kunnen automatiseren. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en met een beetje creativiteit kun je Excel gebruiken om je werk te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren. Of je nu een aangepast rapport wilt maken of gewoon tijd wilt besparen bij het invoeren van gegevens, Excel-koppelingen en -macro’s kunnen je helpen de klus te klaren.

Complete cursusinhoud
Complete cursusinhoud

Onze klassikale cursuslocaties

Landelijke dekking. Er is altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt.
Altijd goed bereikbaar. Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.
Bekijk onze cursuslocaties
Inhoud cursus

Is deze training geschikt voor mij?

Heb jij al enige ervaring met Microsoft Excel en wil jij graag alle ins- en outs van Koppelingen en Macro’s leren? Dat past de cursus Excel Koppelingen en Macro’s precies bij jou!
Complete cursusinhoud

Lesprogramma

Wat ga je leren tijdens de training?
  • Voorwaardelijke opmaak met formules en cellen
  • Dynamische koppelingen met Word en PowerPoint
  • Gegevens samenvoegen, hyperlinks
  • Samenwerken met Excel, opmerkingen, delen, wijzigingen, hyperlinks
  • Werkmappen, tabs, cellen, gebieden beveiligen
  • Macro opnemen, openen, uitvoeren
  • Macro’s op het Lint plaatsen
  • Grafieken (trendlijn, waarde-assen, secundaire-assen, sjabloon)

Wat kun je na de cursus

Na deze training weet je hoe je Microsoft Excel optimaal kunt gebruiken. Je kunt cellen en bereiken op maken met formules, dynamische koppelingen met Word en PowerPoint maken, gegevens en hyperlinks samen voegen, samenwerken met Excel door werkmappen, opmerkingen en wijzigingen te delen. Je weet ook hoe je werkmappen, tabbladen, cellen en gebieden kunt beveiligen, hoe je macro's kunt opnemen en uitvoeren en hoe je macro's op het lint kunt plaatsen. Ten slotte leer je over grafieken, inclusief trendlijnen, waarde-assen, secundaire assen en sjablonen. Aan het eind van deze training bent je een expert in het gebruik van Excel koppelingen en macro's.

Studieduur

Klassikaal bij een van onze vestigingen
1 dagen
Klassikaal online
1 dag
inCompany
Altijd maatwerk
inConline
Altijd maatwerk
Thuisstudie
6 tot 9 uur
Open leercentrum
6 tot 9 uur

Cursusmateriaal

Bij aanvang van de training ontvang je een rijkelijk geïllustreerd cursusboek “Excel Koppelingen en Macro’s” met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk voor thuis, tussen de lessen door of na de opleiding. Ook kun je thuis de oefeningen herhalen.

Softwareversies

De meest gebruikte Office versie is 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Excel 2019. In Office 2019 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor verschillende Microsoft Office Excel trainingen. Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Excel training ook voor Mac OS X. Je kunt de training volgen als je Office 2011, 2016 (en binnenkort de versie 2019) op je iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd!

Certificaat

Na succesvol afronden van de Excel Koppelingen en Macro’s training in het open leercentrum ontvang je een certificaat van ons met daarop jouw behaalde cijfer. Na het afronden van de opleiding in een klassikale of inCompany setting ontvang je een certificaat van deelname van Compu Act Opleidingen Nederland B.V.. Dit is een waardevol document voor werkgevers en staat goed op je CV.

Studiekosten

Klassikaal bij een van onze vestigingen
€ 325.00
Klassikaal online
275.00
inCompany
985.00
inCompany online
985.00
Thuisstudie
275.00
Open leercentrum
325.00
excl. BTW en €15 administratiekosten
Veelgestelde vragen

Goed om te weten over deze opleiding

Wat zijn macro's in Excel?

Een macro is een reeks acties die automatisch kunnen worden uitgevoerd in Microsoft Excel. Om een macro te maken, neem je muisklikken en toetsaanslagen op. Zodra je een macro hebt opgenomen, kunt je deze zo vaak afspelen als je wilt. Dit kan je veel tijd besparen als je regelmatig dezelfde taken in Excel uitvoert. Er zijn twee manieren om macro's in Excel te maken: met de Macro Recorder, of door VBA code te schrijven. De Macro Recorder is de eenvoudigste optie, maar heeft enkele beperkingen. Het schrijven van VBA code geeft je meer flexibiliteit, maar het vereist enige programmeer kennis. Hoe dan ook, als je eenmaal een macro hebt gemaakt, kunt je deze toewijzen aan een knop of sneltoets, zodat je deze kunt afspelen

Waar kan ik de Cursus Excel Koppelingen en Macro's klassikaal volgen?

Start de klassikale Cursus Excel Koppelingen en Macro's bij één van onze cursuslocaties in Nederland; Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, , Eindhoven, Haarlem, Hoorn, Leeuwarden, Limburg, Zaandam,Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Zit er lunch inbegrepen bij de cursus?

Natuurlijk wordt er tijdens de cursus Cursus Excel Koppelingen en Macro's goed voor je gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kun je koffie/thee/water drinken. Ook de lunch wordt verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

Moet ik iets meenemen naar de klassikale Excel cursus?

Nee, je hoeft niks mee te nemen. Wij zorgen dat alles aanwezig is waaronder een heerlijke lunch.

Kan ik de cursus Excel ook samen met collega's volgen?

Ja de Cursus Excel Koppelingen en Macro's kan individueel of in groepsverband worden gevolgd, en wij verzorgen de cursus graag bij je op kantoor of online via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De inhoud van de cursus wordt op maat gemaakt en duurt 1 dag. Max. 2 uur voorbereiding.

Welke Excel cursus kan ik na deze cursus volgen?

Na de Cursus Excel Koppelingen en Macro's kun je verder gaan met een van onze verdiepingscursussen. Als je meer wilt leren over Excel-formules en hoe je deze effectief kunt gebruiken, is de Cursus Excel Functies en Formules een goede optie. Als je wilt leren hoe je Excel kunt gebruiken voor gegevensanalyse en rapportage, is deCursus Excel Analyse en Rapportage een goede keuze. En als je Excel wilt gebruiken voor financiële doeleinden, dan is de Cursus Excel voor Financials voor jou. Maar je hebt ook de keuze voor Cursus Excel Draaitabellen en Grafieken. Elk van deze cursussen zal je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Kies dus de cursus die het beste bij je past.

Welke Microsoft Office cursussen geven jullie nog meer?

Naast onze Excel cursussen, bieden wij ook verschillende andere Microsoft Office cursussen aan. Deze omvatten cursussen over Word, Powerpoint en Microsoft Access. Elke cursus is ontworpen om je te helpen de specifieke vaardigheden te leren die je nodig hebt om succesvol te zijn op kantoor. In onze Word cursus leert je hoe je documenten opmaakt en prachtige rapporten maakt. In onze PowerPoint cursus leer je presentaties maken die zowel professioneel als boeiend zijn. En in onze Microsoft Access cursus leer je hoe je databases beheert en informatie extraheert. Met ons ruime aanbod aan cursussen, zijn we er zeker van dat je de perfecte Office cursus vindt. Dus waarom nog wachten? Schrijf je vandaag nog in!
Klassikaal bij één van onze vestigingen
Klassikaal (online classroom)
Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bekijk klassikale cursusdata
Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:
Een heerlijke lunch.
Wij serveren onbeperkt lekkere koffie of thee.
Professionele trainers.
Je hoeft niets mee te nemen. Alles is geregeld.
Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.
Uitstekend bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.
Uitgebreid studiemateriaal met oefenbestanden.
21 jaar ervaring.
Deze cursus duurt 1 dagen
De studielast voor deze cursus bedraagt: 4 uur
Deze cursus bedraagt € 325.00 excl. 21% btw en € 15,00 administratiekosten.
Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Bekijk klassikale cursusdata
Lessen in ons virtueel klaslokaal:
Gegeven door een van onze professionele docenten (geen e-learning)
Mogelijkheid tot het stellen van vragen
21 jaar ervaring.
Meerdere klassen per week
Deelnemen vanuit uw eigen locatie
Deze cursus duurt 1 dag
275.00
SAMEN MET JE COLLEGA'S BIJ JOU OP LOCATIE OF IN ONZE ONLINE CLASSROOM

inCompany (ook online classroom): Excel Koppelingen en Macro’s

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.
Certificaat inbegrepen
Inclusief Reiskosten, Reisuren, Parkeerkosten, Certificaten. Max. 2 uur voorbereiding.
Bij jou op kantoor of in onze online classroom
Cursusinhoud is maatwerk
Deze cursus duurt 1 dag
985.00 excl. BTW en administratiekosten
OP UW GEMAK VANUIT HUIS

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.
Direct starten
Zelfstandig studeren met hulp van onze docenten (docent helpt u bijv. via webcam)
Studeren wanneer het u uitkomt.
1 dag
275.00
OP JE GEMAK IN JOUW EIGEN TEMPO

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.
Prijs
325.00
Cursusduur
6 tot 9 uur
Studielast
3 uur
Locaties
Den Bosch, Nijmegen

Aankomende cursussen

Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Zwolle
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Den Bosch
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Den Haag
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Eindhoven
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Haarlem
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Hoorn
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Leeuwarden
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Limburg
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Rotterdam
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Utrecht
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Zaandam
juni 1 2023
Excel: Koppelingen en Macro's

Cursusdagen: donderdag, 01 juni 2023

€ 325,00
Klassikaal
Alkmaar
juni 1 2023
Lees ervaringen van de cursisten van Compu-act

Reviews Excel Koppelingen en Macro’s

Excel Koppelingen en Macro’s
4.8  / 5  (3 reviews)
Beoordeling: 5.0 / 5
Lesmethode: inCompany
Hadden we deze training maar jaren eerder gedaan. Zeer leerzaam en we hebben met zijn allen een superleuke dag gehad.
Beoordeling: 4.7 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Ik werk dagelijks met Excel vanwege mijn financiële rol bij mij werkgever. Ik merk dat ik op het gebied van grafieken altijd tegen onderdelen aanloop waar ik zelf niet uit weet te komen. Na het volgen van deze opleiding is dat geen enkel probleem meer. De docent is een rustige, humorvolle man welke rustig de tijd voor je neemt. Ik had een leuke klik met de mede cursisten dus dat was mooi meegenomen. Ik ga volgend jaar weer een cursus doen. Ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden van Macro's.
Beoordeling: 4.6 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Hele fijne opleiding om te volgen. Ik werk nu 2 keer zo snel en vind Excel 10 keer zo fijn om mee te werken. :-)
Beoordeling: 4.9 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Ongeveer een jaar geleden heb ik de Excel training voor gevorderden afgerond en was vastberaden om de vervolgcursus koppelingen en macro’s te doen. Zojuist heb ik die ook afgerond! Het is echt een toevoeging op de gevorderde opleiding en kan mezelf nu een expert met Excel noemen. Na de cursus gebruik ik de oefenbestanden om mijn informatie up to date te houden.
Beoordeling: 4.9 / 5
Lesmethode: InCompany
Mijn ervaring met de Excel opleiding is zeer goed. Heldere en goede uitleg met ruimte om vragen te stellen. Een pluspunt is dat de docent interactief bezig was en direct aan de slag ging.
Bekijk alle reviews

Inschrijven Excel Koppelingen en Macro’s

Klassikaal
inCompany
Thuisstudie
OLC
Bij één van onze vestigingen
325.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
1 dagen
Online Classroom
275.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
1 dag
Bekijk cursusdata
Bij jou op locatie of Online (Live)
985.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
Altijd maatwerk
Zelfstandig studeren met hulp van onze docenten (docent helpt u bijv. via webcam)
275.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
6 tot 9 uur
Zelfstandig en onder begeleiding bij één van onze vestigingen
325.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
6 tot 9 uur
In uw eigen tempo
Direct starten
Bij één van onze vestigingen of op locatie
Prijs is in overleg
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen