Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Office 365 Cursussen

Ben je ook altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Dat is waar Office 365 om de hoek komt kijken! Office 365 is een suite van de bekende Microsoft tools waarmee je alles kunt doen, van het schrijven van documenten tot het maken van spreadsheets. Werken met deze suite van Microsoft levert grote en kleine bedrijven veel voordelen op in productiviteit

Cursus Microsoft Teams
Cursus Microsoft Teams
Vanaf
425
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Microsoft Teams is een handige toepassing binnen Microsoft 365. Met Teams wordt samenwerken naar het volgende niveau gebracht.
Duur: Halve dag
Incl. materiaal
/ 5
Meer informatie
Office 365 Cursus
Office 365 Cursus
Vanaf
425.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie
Cursus SharePoint voor beheerders
Cursus SharePoint voor beheerders
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Duur: 2 dagen
Incl. materiaal
4.8 / 5
Meer informatie
Cursus SharePoint voor eindgebruikers
Cursus SharePoint voor eindgebruikers
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie

Microsoft Office 365 cursussen

Microsoft Office 365 is een suite, een soort digitale versie van je werkplek. Het levert grote en kleine bedrijven veel voordelen op in zowel productiviteit als mobiliteit. Via Microsoft Office 365 maak je vanuit de cloud gebruik van alle bekende Microsoft programma's als Word, Excel en PowerPoint. Maar ook van Microsoft teams. Je hebt altijd en overal toegang tot e-mail, agenda's, documenten en presentaties. Ook kan je overal vandaan bestanden opslaan. Back-ups zijn zo gemaakt. En het werkt op vrijwel elk apparaat: PC, Mac, laptop, Smartphone, etc.

Cursus Office 365

Leer bij Compu Act hoe je in Office 365 documenten deelt en krijg handvatten aangereikt voor de samenwerking met je collega’s. Je leert in onze Office 365 cursus daarnaast onder andere opslaan en delen met OneDrive en het gebruik van Sharepoint sites. Ook behandelen we het werken met de lokale versie van office in combinatie met de Microsoft 365 omgeving. En niet te vergeten hoe synchroniseer je aan het einde van de werkdag (belangrijke) documenten en hoe check je bestanden in en uit?

Cursus Microsoft Teams

In de Microsoft Teams cursus leer je hoe je de functies van deze applicatie kunt gebruiken, zodat je jouw productiviteit op de werkplek kunt optimaliseren. Je leert hoe je teams kunt aanmaken en beheren, en hoe je effectief kunt communiceren met collega's met behulp van deze applicatie. Daarnaast leer je ook hoe je de werkruimte van je team kunt aanpassen zodat deze efficiënter en georganiseerder wordt. Aan het einde van deze cursus zul je beter begrijpen hoe je Microsoft Teams in jouw voordeel op de werkplek kunt gebruiken.

Cursus SharePoint

Microsoft SharePoint is belangrijk onderdeel van Office 365. Met het samenwerkingsplatform in de cloud van Microsoft kun je eenvoudig en snel een website opzetten voor informatie uitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal. De cursus Sharepoint wordt aangeboden voor eindgebruikers of voor beheerders.

Cursus Sharepoint voor eindgebruikers

De cursus SharePoint voor eindgebruikers wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om de stof eigen te maken. Je kunt elke week starten met de cursus op een van onze vestigingen. Zo kun je in eigen tempo je leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van medecursisten.

Na de Cursus SharePoint voor eindgebruikers kan je navigeren in Sharepoint, werken met lijsten en bibliotheken, tekstverwerken, presenteren en omgaan met spreadsheets. Daarnaast ben je in staat Outlook te koppelen aan een mobiel apparaat, kun je een website maken, documenten delen op een Team site en audio en video in- of uitschakelen.

Cursus SharePoint voor beheerders

De Microsoft SharePoint training voor beheerders is een intensieve 2-daagse training. Tijdens deze SharePoint Cursus komen alle onderdelen aan bod die je nodig hebt voor het beheren van Office 365 via Microsoft SharePoint. Na de cursus kun je nieuwe gebruikers toevoegen, licenties toewijzen en gebruikersgroepen maken en aanpassen. Ook kun je domeinnamen toevoegen, beheerders toekennen en externe contacten toelaten.365 Siteverzamelingen aanmaken of verwijderen, het opslagquotum aanpassen en het Quotum voor bronnengebruik aanpassen is ook geen probleem.

Trainingsmogelijkheden Office 36

Online leren

Wij bieden verschillende online lesmethode aan. Bij alle Office 365 cursussen staat aangegeven welke lesmethode beschikbaar is.

Klassikaal Online Classroom

Een online klaslokaal is een trainingsvorm waarbij cursisten en docenten op een gemakkelijke manier via hun computer bij elkaar komen. Tijdens de Office 365 cursus in een online klaslokaal is het mogelijk om contact te hebben met de andere cursisten. Dit heeft als voordeel dat je van elkaar kunt leren.

In-Company Online Classroom

Voor een bedrijf is het fijn als een Office 365 cursus op maat gemaakt wordt aangeboden aan haar werknemers. Compu Act verzorgd maatwerk trainingen in een online klaslokaal speciaal voor jouw bedrijf.

Klassikaal

Een klassikale Office 365 training is een trainingsvorm waarbij deelnemers in groepsvorm les krijgen van een van onze docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde organisatie of van verschillende. Deze vorm van lesgeven is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode.

Het voordeel van deze methode is het contact met de andere cursisten. Je kunt naast van de docent ook veel van elkaar opsteken. Met andere mensen problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden is erg leerzaam.

In-Company Classroom

Voor een bedrijf is het fijn als een Office 354 cursus op maat gemaakt wordt aangeboden aan haar werknemers. Compu Act verzorgd maatwerk trainingen op eigen locaties of bij een bedrijf op locatie speciaal voor jouw bedrijf.

Microsoft SharePoint Certificaat

Na succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname van Compu Act Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door jouw behaalde cijfer. Staat goed op je C.V.!

Leer Microsoft 365 bij Compu Act

Compu Act bieden wij een verscheidenheid aan Office 365 cursussen om aan jouw behoefte te voldoen. Of je nu een absolute beginner bent of hulp wilt bij meer geavanceerde onderwerpen binnen Office 365, wij hebben de perfecte cursus voor jou. Laten we vandaag nog beginnen! Welke Office 365 cursus heb jij nodig?

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Alkmaar
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Haarlem
Hoorn
Leeuwarden
Limburg
Zaandam
Nijmegen
Rotterdam
Utrecht
Zwolle

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen