Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters

Project Cursussen

Cursus Project volgen?

Microsoft Project is een tool gemaakt voor projectplanners. Microsoft Project geeft met de heldere grafische weergave een duidelijk overzicht van uw projectplanning. Zo leert u doormiddel van handige tools te analyseren, budgetten bij te houden en tijdlijnen te creëren. Met onze Project cursussen wordt projectbeheer gemakkelijk en aantrekkelijk.

Cursus Project Basis
Cursus Project Basis
Vanaf
545.00
Excl. BTW
lesmethodes
Klassikaal, In-Company & Online eLearning
Cursusinhoud Filters en groepen Eigen filters en groepen creëren Filters aanpassen Filteren met behulp van berekeningen Aanpassen/berekenen van velden  Het creëren van aangepaste velden Berekenen met aangepaste velden Met behulp van aangepaste indicatoren Aanpassen tabellen en weergaven  Het creëren van een tabel Het creëren van een weergave Budgettering  Maken en bijhouden van budgetten PERT Analyse  […]
Duur: 1 dag
Incl. materiaal
4.6 / 5
Meer informatie
Cursus Project Maatwerk
Cursus Project Maatwerk
lesmethodes
In-Company
Cursusinhoud Filters en groepen Eigen filters en groepen creëren Filters aanpassen Filteren met behulp van berekeningenAanpassen/berekenen van velden Het creëren van aangepaste velden Berekenen met aangepaste velden Met behulp van aangepaste indicatorenAanpassen tabellen en weergaven Het creëren van een tabel Het creëren van een weergave Budgettering Maken en bijhouden van budgetten PERT Analyse Het gebruik […]
Duur: in overleg
Incl. materiaal
4.7 / 5
Meer informatie

Wat is Microsoft Project

Microsoft Project is een planningsprogramma waarmee je projecten kan plannen en beheren binnen jouw team. Het wordt gebruikt voor het maken van rapportages, het opzetten van de taken binnen het project, het toewijzen van mensen aan deze taken en het toewijzen van deadlines. Wanneer je als projectleider met meerdere mensen samenwerkt, is dit programma ideaal om het overzicht te behouden.

Microsoft Project en Microsoft Teams, samen sterk

Eerder was Microsoft Project altijd een losstaande app, maar tegenwoordig werkt het samen met Microsoft Teams. Dit laatste is een programma waarbij je binnen je organisatie makkelijk groepen kan maken voor projecten, vergadering kan inplannen en meer. Het is nu dus mogelijk om direct vanuit Teams een nieuw project te starten met MS Project, daarbij te communiceren met de teamleden, rollen toe te wijzen en de taken te verdelen. Ieder lid krijgt zo ook direct de toegewezen taken op hun eigen to do lijst te zien. Microsoft Project en Teams werken dus perfect samen om het project overzichtelijk te houden voor iedereen.

Cursus Microsoft Project voor beginners

In onze cursus Microsoft Project voor beginners leer je hoe je het programma kan gebruiken om een project te starten en te leiden. Je leert onder andere hoe je filters en groepen kan creëren, hoe je deze aan kan passen en hoe je filters kan maken met behulp van berekeningen. Verder leer je hoe je aangepaste velden kan maken en hoe je kan berekenen met aangepaste velden. Daarnaast gaan we ook in op hoe je de data kan visualiseren met bijvoorbeeld tabellen, hoe je de budgetten kan bijhouden, hoe je PERT kan gebruiken om de duur en soorten taken in te schatten en hoe je van jouw gemaakte project een sjabloon kan maken. Deze cursus is ideaal voor projectmanagers die dagelijks planningen moeten maken.

Cursus Microsoft Project voor gevorderden

Als je al vaker met Microsoft Project hebt gewerkt en graag dieper wilt ingaan op de mogelijkheden van het programma, dan is onze cursus Microsoft Project voor gevorderden een betere keuze voor jou. We gaan hier dieper in op het analyseren van projectgegevens, zodat je meer inzicht krijgt in de planning en uitvoering. Dit maakt het makkelijker om wijzigingen te maken in de planning van een project. Tijdens deze cursus krijg je een aantal projectvoorbeelden zodat je direct kan toepassen wat je geleerd hebt. Je leert hoe je meerdere gekoppelde projecten kan beheren, welke middelen je kan inzetten, hoe je de planning het beste kan analyseren en hoe je via rapporten de voortgang kan bewaken.

Lesmethodes

Het is altijd mogelijk om Microsoft Project te leren op een manier die bij jou past. Wij bieden hiervoor verschillende lesmethodes aan.

Microsoft Project Online Leren

Je kan onze cursus Microsoft Project online volgen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een internetverbinding en een computer met camera en microfoon. Binnen het online leren bieden we verschillende vormen aan.

Klassikaal Online Classroom

Bij deze cursus komen de docenten en cursisten online bijeen. Dit geeft je de mogelijkheid om met de andere cursisten communiceren en van elkaar te leren.

In-Company Online Classroom

Je volgt hierbij de cursus Microsoft Project samen met je bedrijfsafdeling. De trainingen kunnen worden aangepast naar de behoefte van jouw organisatie.

Thuisstudie Online Classroom

Liever in je eigen tempo studeren? Dat kan met de thuisstudie Microsoft Cursus. Je kan zelfstandig door de modules heen gaan.

Microsoft Project Klassikaal

Het is  ook mogelijk om de Microsoft Project klassikaal op verschillende locaties in het land te volgen samen met andere deelnemers.

In-company

De cursus Microsoft Project wordt hierbij op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Het is mogelijk om ze bij jou op locatie aan te vragen.

Open leercentrum

Iedere week kan je diverse cursussen volgen in onze open leercentra, zowel overdag als ’s avonds.

Privéles

Priveles is de ideale optie wanneer je meer ondersteuning wilt bij het leren van Microsoft Project of weinig tijd hebt.

Microsoft Project Certificaat

Wanneer jij de cursus Microsoft Project hebt afgerond, krijg je een Certificaat van deelname. Je kunt ook examen afleggen als je de cursus in het Open Leercentrum volgt. Je krijgt dan na afloop jouw certificaat met het door jou behaalde cijfer.

Leer Microsoft Project bij Compu Act

Bij Compu Act kan je terecht voor een grote variatie aan cursussen, zoals Microsoft Excel cursussen, Word en PowerPoint. Wil je leren om makkelijk projecten te managen en de voortgang door middel van analyses in de gaten te houden? Start dan nu met één van onze cursussen voor Microsoft Project.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen