Al 21 jaar uw partner in ICT-opleidingen.

Menu

Developer cursussen

Word een (betere) developer

Cursus HTML & CSS

Tijdens de vierdaagse cursus HTML en CSS komt de basis van zowel CSS als HTML uitgebreid aan bod. Je leert om te beginnen onder andere foutloos HTML en CSS te schrijven, en hoe je fouten kunt ontdekken binnen de code. Daarom passeren de meest gebruikte tags binnen HTML tijdens de training de revue, inclusief mogelijke attributen. Daarnaast wordt er gekeken naar de samenwerking tussen de verschillende talen.

Cursus Java programmeren

Deze cursus behandelt de basis principes van het Java platform en de programmeertaal Java. Op basis van op elkaar volgende oefeningen in een case study, leren de deelnemers om te programmeren met de variabelen, data types, operatoren en control flow constructies van de Java-taal. De cursus behandelt ook de object georinteerde begrippen als class, object, inheritance en polymorphism.

Cursus JavaScript programmeren

Met JavaScript is een relatief eenvoudige scripttaal waarmee delen van een website live uitgelezen of veranderd kunnen worden zonder dat u de hele pagina hoeft te herladen. Veel websites maken al gebruik van Javascript om gebruikers een naadloze ervaring te geven als ze (bijvoorbeeld) berichten achterlaten of als er naar aanleiding van een actie op de website feedback aan de gebruiker gegeven moet worden.

Cursus PHP programmeren

De cursus PHP Programmeren behandelt de basisprincipes van de HTML embedded scripttaal PHP. PHP staat voor PHP: Hypertext Preprocessor, is beschikbaar voor Windows en Linux servers en is bedoeld voor het ontwikkelen van dynamische webpagina’s. PHP ontleent veel van zijn syntax (schrijfwijze) aan C, Java en Perl en is relatief makkelijk om mee te werken.

Cursus Python programmeren & Advanced

Python is een eenvoudig te leren, krachtige programmeertaal. Het heeft een efficiënte high-level datastructuren en een eenvoudige maar effectieve benadering van object-georiënteerd programmeren. Python’s elegante syntax en dynamische typen, samen met haar geïnterpreteerd natuur, maken het een ideale taal voor scripting en rapid application development in veel gebieden op de meeste platforms.

Cursus SQL fundamentals

Deze SQL cursus behandelt de generieke ANSI SQL standaard. Dit SQL kan gebruikt worden in allerlei databases, zoals Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL een andere relationele databases. Deze SQL training is bedoeld voor mensen die zich de nodige vaardigheden willen verwerven om gegevens uit een database te halen, deze te analyseren en rapporten met deze gegevens te maken.

Cursus WordPress / WordPress training

In onze cursus WordPress voor beginners leert u hoe u op een eenvoudige manier een eigen WordPress website kan maken. Je leert hoe je je eigen Wordpess website kunt installeren, ontwerpen, uitbreiden en van content kan voorzien met behulp van deze WordPress cursus.

Cursus XML fundamentals

XML staat voor Extensible Markup Language en is complementair met HTML en andere webtechnologieën. XML is de W3C standaard voor het uitwisselen van informatie op het internet. De XML techniek is ook geïntegreerd in diverse Oracle producten zoals de Oracle database en de Oracle Application Server.

Ons aanbod Developer cursussen:

Deze bedrijven gingen je voor