Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
VERBETER JE SKILLS MET EEN EXCEL TRAINING

Excel cursus Doetinchem

Ben je op zoek naar een cursus Excel in Doetinchem? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Doetinchem.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden Excel Cursussen in Doetinchem op de volgende niveau’s aan: Basis, Gevorderden of kies uit één van onze specialistische Excel trainingen.

Cursusmethodes Excel in Doetinchem

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Doetinchem. Wij bieden daarom onze Excel trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes:
Excel cursus Doetinchem klassikaal
Leer samen met andere werknemers of particulieren uit Doetinchem in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen Excel. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.
Excel training Doetinchem in-Company
Wil je een excel cursus in jouw bedrijf in Doetinchem geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.
Leer Excel in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.
Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Aankomende cursussen

Je vind ons hier!

Cursussen door heel nederland

Aanbod excel cursussen in Doetinchem

Excel Basis

Onze Microsoft Excel basis training is ideaal voor de beginner. Je leert op een leuke en leerzame manier formules en berekeningen maken in combinatie met de juiste celeigenschappen en opmaak.
Bekijk cursus »

Excel Gevorderden

Beschik jij over de basisvaardigheden van Microsoft Excel en ben jij klaar om nog een stap verder te zetten? Dan is deze training Microsoft voor gevorderden voor jou. In een dag word je wegwijs gemaakt in de complexe en uitgebreide opties van Excel.
Bekijk cursus »

Excel Analyse en Rapportage

Na het volgen van de basis training Excel kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenbladprogramma Excel met de opleiding Excel Analyse en Rapportage.
Bekijk cursus »

Excel Draaitabellen en Grafieken

Haal het maximale uit de complexere Excel functies. Ideaal voor financials!
Bekijk cursus »

Excel Functies en Formules

De training Excel Functies en Formules legt in 10 tot 14 uur uit hoe je op eenvoudige wijze ingewikkelde berekeningen kan uitvoeren met behulp van Microsoft Excel.
Bekijk cursus »

Excel Koppelingen en Macro’s

Na het volgen van de training Excel Gevorderd kun je je verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de training Excel Koppelingen en Macro’s.
Bekijk cursus »

Cursus Excel met VBA

Tijdens deze driedaagse training leert u programmeren in Excel met behulp van VBA. U raakt vertrouwt met de concepten van het aansturen van Excel middels procedures en functies.
Bekijk cursus »

Excel voor Financials

Tijdens de tweedaagse cursus Excel voor Financials leer je alles over het verzamelen van gegevens, het verwerken van gegevens tot informatie en het rapporteren van informatie. Een complete cursus die alle facetten van Excel behandelt.
Bekijk cursus »

Bekijk de populairste computertrainingen in Doetinchem

Excel cursus

Excel cursus

Onze Microsoft Excel cursussen zijn ideaal voor elk niveau. Je leert op een interactieve manier verschillende formules en berekeningen te maken.
Excel cursus Doetinchem
Word cursus

Word cursus

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld.
Word cursus Doetinchem
outlook cursus

Outlook cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie?
Outlook cursus Doetinchem
office 365 cursus

Office 365 cursus

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Office 365 cursus Doetinchem
Powerpoint cursus

Powerpoint cursus

In de cursus PowerPoint komen alles facetten aan bod voor het maken van een goede en creatieve presentatie.
Powerpoint cursus Doetinchem
photoshop cursus

Photoshop cursus

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
Photoshop cursus Doetinchem
inDesign cursus

InDesign cursus

InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers.
InDesign cursus Doetinchem
illustrator cursus

Illustrator cursus

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd.
Illustrator cursus Doetinchem
Wordpress cursus

Wordpress cursus

Krijg het meest populaire content management systeem onder controle. Wij leren je de basis kennis die nodig is om jouw eerste website te publiceren.
Wordpress cursus Doetinchem
Bekijk alle cursussen
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen