Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Excel cursus Limburg

Ben je op zoek naar een cursus excel in Limburg? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Limburg.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden excel Cursussen in Limburg op de volgende niveau’s aan: Basis, Gevorderden of kies uit één van onze specialistische excel trainingen.

Cursusmethodes excel in Limburg Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Limburg. Wij bieden daarom onze excel trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes: excel cursus Limburg klassikaalLeer samen met andere werknemers of particulieren uit Limburg in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen excel. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.excel training Limburg in-CompanyWil je een excel cursus in jouw bedrijf in Limburg geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.Leer excel in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

Aankomende excel cursussen in Limburg

Toont 1 – 0 van 0 resultaten Toont alle 0 resultaten Toont het enige resultaat No results found
Locatie
1
Startmaand
Lesmethode
Moeilijkheidsgraad
Cursusnaam
Filters Sorteer resultaten
Leegmaken Toepassen
Geen resultaten gevonden. Filters wissen en opnieuw proberen?
Compu Act Opleidingen | Copyright
november, 2023
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Excel cursus Limburg

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids