Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
excel cursus - Cursus Excel Gevorderden

Cursus Excel Gevorderden

Bij jou op locatie of Online (Live)

Snel navigeren Cursus Excel Gevorderden
in een notendop

Samenvatting Cursus Excel Gevorderden

Ben je klaar voor een volgende stap om het maximale uit Excel te halen? Veel van onze cursisten kiezen ervoor om na het volgen van de Excel Basis cursus zich verder te gaan specialiseren in de mogelijkheden van het rekenbladprogramma Excel met de cursus Excel Gevorderd. Ben je goed bekend met de basisfuncties van Excel? Dan is deze cursus precies wat je zoekt! Je raakt in één dag wegwijs in complexe opties en uitgebreide mogelijkheden van Excel.

9.4
9.4/10
dit ga je leren

Inhoud Cursus Excel Gevorderden

Wat jij leert tijdens de cursus Excel Gevorderden

 • Logische functies en databases
 • Gegevenstabellen met variabelen
 • Rekenfuncties gebruiken in een database
 • Draaitabellen en Grafieken
 • Data samenvatten in een draaitabel
 • Verticaal zoeken, Horizontaal zoeken
 • Records selecteren op selectiecriteria
 • Macro’s opnemen en wijzigen
 • Relatieve verwijzingen maken in een macro
 • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
 • Macro’s starten via knoppen of menu’s
 • Menu maken met macro-opdrachten
 • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
 • Scenario’s maken en vergelijken

Het doel van de cursus Excel voor gevorderden

Je leert de uitgebreide opties van Excel onder de knie te krijgen. Waaronder het maken van macro’s, draaitabellen en het gebruik van complexe functies en formules.

Behoor ik tot de doelgroep?

Ben je goed thuis in de basismogelijkheden van Excel en wil je jezelf graag verdiepen in de uitgebreide mogelijkheden? ‘We have a match made in heaven!’
Zoek je iets anders? Bekijk dan ons complete aanbod aan Excel Cursussen.

Over welke voorkennis dien ik te beschikken?

Voor deze cursus dien je de basisonderdelen zoals beschreven in de basiscursus Excel te beheersen. Ben je niet zeker van je zaak? Tijdens een gratis proefles of online inventarisatie “Excel cursus gevorderden” bepalen wij jouw Excel vaardigheden en voorzien je van een goed advies.
Is dit niet wat je zoekt?
Bekijk ons complete aanbod aan Excel cursussen.
excel voor gevorderden 768x512 - Cursus Excel Gevorderden

Beschikbare Leervormen voor deze cursus

Deze cursus is te volgen in de Klassikale, Open Leercentrum en In-company leervorm.
Klassikaal:Deze vorm van lesgeven is voor de veel deelnemers een vertrouwde methode. Elke maand vinden er bij onze vestigingen meerdere klassikale cursussen plaats.
Open Leercentrum: U kunt elke week starten met de cursus bij een van onze vestigingen met een Open leercentrum. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en ‘s avonds).
Samen met je collega’s deze training volgen? Dat kan!
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie verzorgd worden. Na overleg en inventarisatie wordt de cursus op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op: 023-5513409.

Is er materiaal voor de cursus Excel Gevorderden aanwezig?

Jazeker. Je ontvangt bij aanvang van de cursus Excel Gevorderd een rijkelijk geïllustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit materiaal kun je ook thuis de oefeningen uit de training herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Leuk! Je ontvangt een certificaat

Rond je jouw cursus af in het Open Leercentrum, dan kun je ook een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvang je een welverdiende certificaat van CompuAct Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door jouw behaalde cijfer.
Handig! Dit is ook een waardevol document voor (toekomstige)werkgevers.

Gebruikte versie van Excel tijdens de cursus

De meest gebruikte Office versie is 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 en Office 365 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Excel 2019. In Office 2019 / 365 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een Excel cursus met een meerdere versies van Microsoft Office.
Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. Je kunt de cursus volgen met Office 2011, 2016, 2019 en 365 op de iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd.

Cursus Excel 2013 - Cursus Excel Gevorderden

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Cursus Excel Gevorderden

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Op uw gemak vanuit huis

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.

Op je gemak in jouw eigen tempo

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Prijs

€ 325.00

Cursusduur

12 tot 18 uur

Studielast

6 tot 9 uur

Locaties

Den Bosch, Nijmegen, Zaandam

Aankomende cursussen:

Caroline de Jong
Klassikaal
Lees verder
Voor mijn functie als assistent-accountant wilde ik meer weten van Excel omdat ik Excel dagelijks gebruik. Computertraining heeft mij geholpen met het basis niveau wat ik voor de cursus had, naar een stuk hoger niveau te brengen. De dag verliep soepel omdat de voorbereiding van de docent uitermate goed was. Ik merkte dat de docent begreep dat er tijdens de les vragen beantwoord moesten worden om het lesmateriaal zo goed mogelijk over te laten komen bij de cursisten. Dit deed de docent ontzettend geduldig en met een persoonlijke aanpak. Complimenten daarvoor! Als ik in de toekomst een nieuwe cursus wil volgen zal ik zeker terugkomen bij Computertraining!
Gerard Koeman
in-Company
Lees verder
Als bedrijf merkten we dat het Excel-niveau van het personeel niet up-to-date was gezien de ontwikkeling van de Office-programma's. Daarom hebben we gekozen voor de cursus Excel Gevorderden. Super dat Computertraining bij ons op het bedrijf kon komen om de cursus te geven. Na de cursus merkten we dat het personeel weer op gelijk niveau zit qua Excel en dat ze nu een stuk makkelijker en sneller werken. Complimenten naar de docent die ondanks de grote groep hartstikke goed de controle wist te houden. Dank Computertraining voor de cursus van hoge kwaliteit! Tot ziens bij een volgende cursus.
Gert-Jan Baelde
in-Company
Lees verder
Wij wilden het kennisniveau bij onze financiële afdeling uitbreiden. Zo zijn we terecht gekomen via google bij CompuAct en hebben een offerte opgevraagd voor een in-company cursus. Dit is ons zeer goed bevallen. De voorbereidingen verliepen erg vlot. Erg fijn ook dat Compuact beschikt over alle middelen om dit bij ons inhouse te starten. De docent was erg begaan met onze medewerkers en nam uitgebreid de tijd om alles haarfijn uit te leggen. We hebben zeer enthousiaste reacties ontvangen van onze medewerkers.
Bas Ooms
Klassikaal
Lees verder
Na het volgen van deze excel cursus kom je er achter welke mogelijkheden dit programma allemaal kan bieden. Ik heb van mijn collega's wel eens gehoord dat je min of meer kunt programmeren met Excel. Nou, dat klopt! Dit is echt een super leerzame cursus en ik kan het iedereen aanbevelen om het maximale uit Excel te halen. De docent is erg behulpzaam en zeer geduldig. Hij neemt uitgebreid de tijd voor iedere cursist en weet de materie op een leerzame manier met humor te vertellen. Met name het onderdeel draaitabellen vond ik erg interessant en bruikbaar in de dagelijkse praktijk.
Wouter Boeser
inCompany
Lees verder
Wij hebben deze cursus binnen ons Notariskantoor gegeven en dit is ons uitstekend bevallen. De cursusmaterie is erg leerzaam en CompuAct is een fijne club om mee te werken. We zullen volgend jaar een nieuwe cursus gaan organiseren om onze specifieke kennis binnen Excel uit te breiden. Ontzettend bedankt!
Nicolette Bruijn
Klassikaal
Lees verder
Klassikale cursus voor Excel Gevorderden gevolgd. Van deze cursus kan ik zeggen dat ik meer geleerd heb dan ik aanvankelijk dacht. Doordat het lesmateriaal eerst uitgelegd wordt en daarna toegepast wordt is het voor mij veel duidelijker geworden hoe ik Excel functioneler kan gebruiken! Bedankt Computertraining voor de leerzame cursus.
Willemijn de Ruyter
Klassikaal
Lees verder
Vandaag de cursus Excel Gevorderden gevolgd bij Computertraining. Normaal gesproken geef ik geen reviews, maar omdat de cursus mij vandaag zo goed is bevallen doe ik het een keer! De basis van Excel kende ik wel redelijk, daarom wilde ik de Gevorderden cursus te doen om mijn werk naar een hoger niveau te brengen. Complimenten voor de docent omdat hij de taaie stof van Excel makkelijk en in begrijpbare taal uit heeft gelegd. De vragen die ik had konden altijd gesteld worden, daar maakte de docent tijd voor. Computertraining is onderscheidend doordat zij net zo lang uitleg geven totdat iedereen het begrijpt!
Kaylee Bakker
In-Company
Lees verder
De docent van Computertraining heeft mij en mijn collega's (10 mensen) een leerzame cursus gegeven. Tijdens de cursus heeft iedereen vragen kunnen stellen waardoor iedereen na de cursus veel meer kennis heeft van Excel. Handig is dat er eerst wordt uitgelegd door de docent, waarna de cursisten het vervolgens zelf kunnen doen in de praktijk. Zo hoort een cursus te gaan en daar leer je het meeste van! Computertraining bedankt, alle collega's beschikken over een veel hoger Excel niveau!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Cursus Excel Gevorderden met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier