Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Excel cursus Haarlem

verbeter je skills met een excel training

Cursus Excel in Haarlem volgen?

Ben je op zoek naar een cursus Excel in Haarlem? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aanhet juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Haarlem.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden Excel cursussen in Haarlem op de volgende niveau’s aan: BasisGevorderden of kies uit één van onze specialistische Excel trainingen.

Cursusmethodes Excel in Haarlem

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Haarlem. Wij bieden daarom onze Excel trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes:

 • Excel cursus Haarlem klassikaal
  Leer samen met andere werknemers of particulieren uit Haarlem in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen Excel.
  Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.
 • Excel training Haarlem in-Company
  Wil je een excel cursus in jouw bedrijf in Haarlem geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.
 • Leer Excel in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.
  Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.
Aankomende cursussen:
je vindt ons hier!
Wij ontvangen veel cursisten uit de volgende steden

Aanbod Excel cursussen in Haarlem

Cursus Excel Gevorderden

Wat jij leert tijdens de cursus Excel Gevorderden Logische functies en databases Gegevenstabellen met variabelen Rekenfuncties gebruiken in een database Draaitabellen en Grafieken Data samenvatten

Bekijk cursus »

Cursus Excel met VBA

Globale cursusinhoud Excel met VBA Functies – functies zonder argumenten maken – eigen functies gebruiken in een werkblad met Excel – eigen functies gebruiken in

Bekijk cursus »

Cursus Excel Basis

Wat leer je tijdens de cursus Excel Basis Wat is een werkblad en een werkmap Starten en afsluiten, helpfunctie “Werkbalk Snelle toegang” aanpassen Gegevens invoeren/wijzigen Selecteren

Bekijk cursus »

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier