Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

Excel Gevorderd

Cursus Excel Gevorderd in ons Open Leercentrum

Cursusmethode: Open Leercentrum Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 12 tot 18 uur Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 6 tot 9 uur Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Enschede, Leeuwarden

Na het volgen van de Excel basis cursus kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd cursus. U raakt meer thuis in de uitgebreide opties van het zeer handige programma Excel.

Ook voor iMac en MacBook / Office 2011

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt Compu Act Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. U kunt de cursus volgen als u Excel 2011 op uw iMac of andere Apple computer heeft geïnstalleerd! Andere Office cursussen voor op de Mac volgen spoedig.

Globale inhoud Excel gevorderde cursus

 • Logische functies en databases
 • Rekenfuncties gebruiken in een database
 • Gegevenstabellen met variabelen
 • Data samenvatten in een draaitabel
 • Scenario's maken en vergelijken
 • Macro's opnemen en wijzigen
 • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
 • Relatieve verwijzingen maken in een macro
 • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
 • Macro's starten via knoppen of menu's
 • Records selecteren op selectiecriteria
 • Menu maken met macro-opdrachten

De complexere, uitgebreidere opties van Excel onder de knie krijgen, zoals het maken van macro's, draaitabellen en de oplosser.

Mensen die al thuis zijn in de basismogelijkheden van Excel, maar zich graag willen verdiepen in de uitgebreidere mogelijkheden.

Voor deze cursus dient u de basisonderdelen zoals beschreven in de basiscursus Excel te beheersen. Beheerst u de basiskennis niet helemaal? U kunt een opfriscursus Excel basis volgen tegen gereduceerd tarief!

Excel training 2013

U ontvangt bij aanvang van de cursus Excel Gevorderd een rijkelijk geïllustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk. [ Lees meer... ]

U kunt elke week starten met de cursus Excel Gevorderd op een vestiging die hiernaast vermeld staat. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

In deze cursus verfijnt u uw kennis van en ervaring met Excel. Na afloop van de Excel gevorderdencursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Excel Gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het certificeringsprogramma om uw vaardigheden met betrekking tot Microsoft Office te valideren. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen. U kunt bij ons ook aanmelden voor een MOS examen. [ lees meer... ]

Vanaf oktober 2015 is de versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar met meer mogelijkheden. Onderdeel is Excel 2016. In Office 2013 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Bij de nieuwe Office 2016 worden wederom spectaculaire verbeteringen verwacht.  Compu Act Opleidingen is wederom de eerste opleider te zijn met nederlandstalige opleidigen.

Samen met je collegae een cursus Excel volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Met de basis cursus Excel hebt u binnen korte tijd het Excel onder de knie. Samen met je collegas deze cursus volgen? Dat kan! ✓ Beoordeeld met een 8.5

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Wij verzorgen de cursus Word basis. Microsoft Office Word is het standaard tekstverwerkingsprogramma in de wereld. ✓ De cursus is beoordeeld met een 8.8!

» Ga naar cursuspagina

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze Excel cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,64/10

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was. Geweldig!

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
2016 / 2013 / 2011 / 2010 / 365

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie