Outlook Basis

Cursus Outlook Basis in ons Open Leercentrum

Cursusmethode: Open Leercentrum Prijs: € 195,-- excl. BTW
Cursusduur: 8 tot 12 uur Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 4 tot 5 uur Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Limburg, Enschede, Leeuwarden

Let op! Deze cursus wordt niet meer aangeboden.

Op zoek naar een cursus Outlook? E-mail is de meest gebruikte toepassing op het Internet. E-mail biedt de mogelijkheid om op een zeer gemakkelijke manier te communiceren met andere Internet gebruikers over de gehele wereld. Veel zakelijke computer gebruikers gebruiken Outlook om te e-mailen. In deze training leert u de beginselen van e-mailen met Outlook.

Met het programma Outlook wordt het versturen van berichten voor iedere computergebruiker zeer gemakkelijk gemaakt. Zo kunt u uw eigen persoonlijke adressenboek opbouwen van mensen die u regelmatig berichten verstuurt. Eventueel kunt u groepen gebruikers aanmaken, waardoor u d.m.v. één druk op de knop tientallen gebruikers een bericht kunt versturen. Deze cursus is bedoelt voor het programma Outlook welke is verbonden met een Exchange Server (bedrijfsomgeving). Voor thuisgebruikers adviseren wij de cursus Internet & E-mail. 

cursus Outlook

Globale cursus inhoud

 

 • Taken beheren, overzichten gebruiken
 • Groepen en mappen bekijken
 • Outlook Vandaag gebruiken
 • Elektronische berichten versturen, afhandelen
 • Notities maken en beheren
 • Verzendopties instellen
 • Het Logboek bijhouden
 • Postmappen en adresboeken beheren
 • Standaardinstellingen van Outlook
 • Agenda beheren, vastleggen, herinneringen
 • Gegevens van contactpersonen beheren

U kunt elke week starten met de cursus op een vestiging die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en savonds) waar u uit kunt kiezen.

De basis vaardigheden van Microsoft Outlook leren beheersen, zoals het sturen van e-mails en beheren van de agenda. Tijdens deze cursus Outlook leert u snel en efficiënt omgaan met Outlook

Computergebruikers die de basisvaardigheden van Outlook willen leren.

Voor deze cursus dient u enige kennis van Word en Windows te hebben.

In deze cursus leert u werken met Outlook. Na afloop van de training kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Outlook basis" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geillustreerd cursusboek "Outlook basis" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Vanaf oktober 2015 is de versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar. Onderdeel is Outlook 2016. In Office 2016 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een Outlook basis cursus in alle versies van Microsoft Office. Download hier de software voor uw cursus Outlook 2013.

 

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
In de Word cursus worden de veel gebruikte functies behandeld. De Word cursus is voor beginners en gevorderden. Bekijk welke Word cursus het beste bij u past.

» Ga naar cursuspagina
Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Windows 10 is nu beschikbaar als gratis upgrade voor alle mensen met Windows 7 of nieuwer. Hét moment om over te stappen en uw kennis bij te spijkeren!

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 075 750 36 39 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze Outlook cursussen

Beoordeling

Onze cursussen zijn door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,02/10

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie