Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

Typevaardigheid

Cursus Typevaardigheid in ons Open Leercentrum

Cursusmethode: Open Leercentrum Prijs: € 215,-- excl. BTW
Cursusduur: 10 uur in 10 weken Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 30 uur Locaties: Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Hoorn, Leeuwarden

Typen behoort vandaag de dag tot een zeer belangrijke communicatietechniek. Vaardig typen biedt ons de mogelijkheid om aan anderen snel en overzichtelijk informatie te geven of te vragen. We hoeven maar te denken aan de snelle toeneming van allerlei tekstverwerkende apparatuur. De techniek van het typen beperkt zich al lang niet meer alleen tot de bekende schrijfmachine, maar is ook noodzakelijk voor de bediening van moderne kantoormachines en computers.

Bijna alle grote werkgevers eisen, gezien de ARBO-wetgeving, van administratieve werknemers het 10-vingersysteem blind typen diploma. Dit omdat veel ziektekostenverzekeraars toezien op de werkomstandigheden van werknemers. Misschien is dit wel de meest nuttige cursus die u kunt doen!

Omschrijving

Toetsenbordvaardigheid kunnen we leren. Binnen een betrekkelijk korte tijd kunnen we een grote vaardigheid in het typen verwerven. Op een prettige wijze zelfs. Compu Act Opleidingen gebruikt voor het aanleren van het typen moderne PC's in combinatie met een typevaardigheid programma.

Met de cursus toetsenbordvaardigheid leert u vaardig, met tien vingers en "blind" typen.

Iedereen die zich vaardig wilt maken in het typen.

Het cursusmateriaal en software wordt bij de start van de training aan u overhandigd. U dient elke dag thuis te oefenen om de cursus tot een goed einde te brengen! Omdat alle gegevens online worden bewaart heeft de docent een goed beeld van uw voortgang.

U kunt elke week starten met de cursus op een vestiging die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:
Er zijn geen vooropleidingen gevonden. Neem contact op via 075 750 36 39 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Vervolgopleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Wij verzorgen de cursus Word basis. Microsoft Office Word is het standaard tekstverwerkingsprogramma in de wereld. ✓ De cursus is beoordeeld met een 8.8!

» Ga naar cursuspagina

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8/10

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Over deze opleiding

Software-versie:
Windows

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie